Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Nezinājām, ka te būsiet!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nixxx
n
kāpēc tad tik maz tautas bij uz tikšanos ar prezidentu??? vai tiešam tauta baidas ko jautaat prezidentāM>>.
ORZ
O
Mainiisies peec 100 gadiem kad mainiisies paaudzes ar taadu darboshanos neko nesagaidiis !
tjotja Motja
t
Ak, mēs, filozofu un kritiķu tauta. Labāk novēlēsim prezidentam veiksmi un pasekosim, vai šīs tikšanās dos kādu reālu rezultātu. Skaidrs, ka Zatlera situācija nav vienkārša, bet arī mēs, čatotāji, lielākoties esam kā tādi lūriķi aiz stūra, sak, redzēs, redzēs, ko šis teiks, kā būs, slikts raksts, slikta tauta, nekam nederīgs prezidents...Tādas pašas vergu dvēseles esam, jo slēpjamies taču aiz nikiem. Protams, arī es. Varbūt mainīsim vispirms savu dvēseli, tad jau mainīsies arī mūsu tauta.
Senais>un
S
Paldies, kaut esmu tik garlaicīgs, ka veiksmi negaidu. Labs rezultātu nedrīkst plānot pieņemot iespējamo veiksmi. Tā rīkojās Kalvītis, ignorējot loģiku, un, ja rezultātu noteiktu veiksme, sanāktu labāk.
un
u
Tad veiksmi tajā jomā!
Senais>un
S
Es nemaz netiktu pie teikšanas. Es netaisnojos, bet labi atceros kā iet tiem, kas ir atklāti. Tūliņ uz taviem pagātnes pleķiem notēmē netīrie pirksti un, ja domājiet, ka nepatika par to ir dūšas deficīts, Jums taisnība. Tais jomās kur darbojos, nav svarīgi kādu okeānu esi agrāk izdzēris, jo svarīga ir tikai darba kvalitāte, kas politikā, diemžēl , tā nav.
marfa
m
Čaks Noriss nekad neguļ, viņš gaida. Kad Čaks Noriss skatās spogulī, tas saplīst, jo pat spogulim nav drosmes nostāties pret Čaku Norisu un Čaku Norisu. Jēzus Kristus ļāva sevi piesist krustā, jo negribēja satikt Čaku Norisu. Čaks Noriss ir pats sev tēvs. Tā vietā, lai piedzimtu kā normāls bērns, viņš no mātes klēpja iznāca ar kāju pa priekšu. Tu vari nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu, bet Čaks Noriss var nosist 12 cilvēkus ar vienu spērienu pa seju. Kad Čaks Noriss cilā hanteles, hanteles kļūst spēcīgākas. Čaka Norisa asaras spēj dziedināt vēža slimniekus. Žēl, ka viņš nekad nav raudājis. Tas izskatās pēc cepta cāļa, tas smaržo pēc cepta cāļa, bet, ja Čaks Noriss saka, ka tas ir tītars, tad, pie velna, tas ir tītars. Reiz Čaka Norisa meita zaudēja nevainību. Čaks Noriss to atrada un nolika to vietā. Uz Čaka Norisa peņa nav apmatojuma, jo mati neaug uz metāla. Čaks Noriss nekad nav saņemis Oskara balvu, jo nevienam nav drosmes Čakam Norisam pasniegt kādu metāla priekšmetu. Ja tev ir pieci dolāri un Čakam Norisam ir pieci dolāri, tad Čakam Norisam ir vairāk naudas nekā tev...
un
u
Ja nu būtu gājis politikā, rīkotos savādāk, tik dūšas pietrūka. Pareizi sapratu?
Senais>un
S
Nejauciet būtiski atšķirīgas padarīšanas. Kāda tad šeit no veca dzērāja atbildība, toties politiķi ar to vien nodartbojas, ka ietekmē tautas dzīvi. Ietekmē ar biežu zemtekstu, klausieties manos vārdos un neskataties manos darbos (kaut kā tamlīdzīgi).
vispār jau
v
štrunts par to prezidentu,bet kad Rozentālei ceturtdien (pēc specvienības vizītes) Bauskā bija pasniegts puķu pušķis,tas nu gan bija kronis visam!Nu nav ,tiešām nav latviešiem ne mazākās pašcieņas.Tas pielīdēju gars un iztapība valdošo priekšā ir neizmērojama un laikam neiznīdējama.
un
u
Politikā iet negribēji, baidīdamies ēnas puses izlikt apskatei... bet forumā nākt nebaidies.
un
u
Viss pareizi, tikai no dīķa laukos ūdeni neņem, akas rok. No dīķa ņem lopu dzirdīšanai ganībās, tas gan.
Senais>anglosaxim
S
Es tik gribu piebilst tā prātīgi, kā man piedien. Cieņa ir tāda virtuāla būšana. Gadās kad cilvēks ir ar savu darbu un stāju cieņu iemantojis, bet kļūstot par ko citu, zaudē. Gadās otrādi. Dzīvo bez apkārtējo ievērības un tad, tad nokļūstot kādā, daudziem, vai visiem redzamā amatā , atskārš, ka šo sāk aplaimot vispārējās cieņas saulīte. Bet gadās, ka subjektam tā (cieņa) ir vienaldzīga, jo svarīgāk šķiet godīgi un kvalitatīvi paveikt savu darbu. Ar Zatlera kungu situācija nav vienkārša. Neapšaubāmu cieņu iegvuvis ar savu darbu profesijā ko nākas ilgi apgūt, bet kurā kvalitāte tiek dāsni atalgota ar ļaužu pateicību, nez kāpēc piekrita sevi nolikt vispārējai apskatei. Kad mani aicināja kādas partijas bosi ņemt dalību poilitikā, es atsacījos , atceroties savas pagātnes ēnas puses resp. vājuma izraisītas vēlēšanās šad un tad uz laiku nomirt, kas, kaut vai veiksmīgi izdzēstas, tomēr varētu kompānijas koptēlu bojāt. Protams, ka vēl svarīgi ir objektīvi novērtēt savu potenciālu, ko gan retais spēj. Tā kā mūsu valstī prezidents faktiski spēlē vairāk simbolisku nekā reālu politiskas ietekmes lomu, tagadējais ir paveicis labu darbu to apstiprinot. Ja kāds var nosaukt piemēru par konkrētu rīcību, kas, ja ne kaut ko uzlabojis, tad vismaz ietekmējis mūsu dzīvē, gribētos to uzzināt. Uzzināt to, kas iespējams cilvēciski man paslīdējis garām
mazais lauksaimnieks
m
Mana vecmāte kādreiz stāstīja,ka Kārlis Ulmanis savos braucienos pa Latviju bieži apstājies,lai aprunātos ar cilvēkiem.Cilvēki viņam atklāti stāstījuši par savām problēmām,viņš aicināts pat istabās,kur varēja pārliecināties,kā cilvēki dzīvo.Tas taču prezidentam jāzina!Masu medijos vairāk stāsta par lauku "muižnieku" un sabiedrības "elites" dzīvi.Prezidentam jāzin,ka laukos cilvēki dzīvoarī pussabrukušās mājās bez jebkādām ērtībām,ka ūdeni pārtikai ņem no dīķa,ka ziemā daudzi ir atgriezti no ārpasaules,ka bieži cilvēkiem nav nekādu ienākumu.Tad viņš labāk varēs saprast kā rīkoties politiskajās spēlēs.Ja vien to gribēs.
nv
n
".. "jo viņš man nav tāda autoritāte". .." ========= ehh, trāpīgi vārdi.!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas