Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Nils Konstantinovs zaudē strīdā par Vadoņa autortiesībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zinātājs
Z
Lai kā tas arī nebūtu bijis pie beigu gala, sākums šim storijam ir tāds, ka Kaspars un Nils pie šī darbiņa strādāja kopā. Kāpēc Nils tika beigās uzmests, nav īsti skaidrs, bet smuki tas nav gan...
antidimiters
a
Līga Dimitere ir traka,jo uz ielas cilvēkus rausta aiz matiem un neadekvāti uzvedas ,kamēr vīriņš Kaspars Dimiters gejus publiski dricelē! Un tad vēl Dimiteres kundze apsējuse krustu sev ap krūtīm un ar kailām kājām gulēja uz ielas! Tēloja pustraku sievieti! Vai tad Līga Dimitere nav pustraka,ja reiz metas virsū cilvēkiem un neadekvāti uzvedas vicinoties ar krustiem!Baznīcas naudu arī nočiepa! Nomierinieties! Gints Krīgers es nav! Es ir Vasilijs Petrovs "antidimiters", Kaspara Dimitera sliktā dūša un sektantiskās morāles atraugas!
antidimiters
a
Dimiters par savas baznīcas bīskapu un priesteriem,bez pierādījumiem,bez tiesas sprieduma, publiski dirst var! Dimiters sievieti,māti ,aktrisi,režisori par mauku publiski saukt var! Par pustrako Līgu Dimiteri ,kas "nekā personīga"apliecina ka fiktīvi izkrāpa no valsts naudu,jo savādāk nebūtu varējusi neko nozagt, nevar!
antidimiters
a
Tas ka Dimiters nav vainīgs tiesasprāt,nemazina viņā vainu!Pats Dimiters reiz apgalvoja ka"vadonis"libretu raksta kopā ar Nilu Saksu! Priekā! Tomēr Kaspara Dimitera un viņa pustrakās sievas Līgas Dimiteres zaglīgās tieksmes mums ir ļoti labi zināmas! Štrunts ar to "Vadoni" Dimiter,Kosas dievnama logu piesavināto naudu gan vajag atdot,ko kopā ar pustrako Līgu Dimiteri izkrāpāt sīkie zaglēni! 25.martā Valkā uzstāsies pustrakās Līgas Dimiteres vīrs Kaspars Dimiters! Esiet uzmanīgi! Sargiet Valkas dievnamus! 25.martā Valkā arī būs pikets,pret Dimitera un viņa pustrakās sievas Līgas Dimiteres (dimiterisma)sektantisko un zaglīgi blēdīgo propagandu!
persis
p
lai kaa tur arii nebutu paradiet, incanti cik tads sakss var maksaat advokatam un cik liepins. Tapec jau tur nekads vinnests nekad nebus. Pie tam ari, paradiet man cik lietas ir vinnejis mk...
tā gan
t
no pārspīlēta liberālisma līdz sātanismam ir daži soļi - pa vidu starp tiem ir Nīčes filozofijas dievināšana
PATIESĪBā
P
Vai runa ir par SĀTANA "Bībeles" tulkotāju un izdevēju? Iespējams, ka nodarbošanās ar sātanismu laupījušas Konstantinovam prātu! Sveša uzvārda - turklāt sava priekšnieka piesavināšanās arī ir šiozofrēniska rīcība Un vai tas Nils Sakss nav arī pie reizes "Satori" un citu prosātanisku veidojumu adepts?
Ezis
E
Nu ja viņš saistīts par Labu LV ,tad jautājumu nav. Tur ir tikai cilvēki ar īpašam prasībām . Godaprāta neesamība ir obligāta!
Kā tas nāk?
K
Ka tik jauns un ar jau tik vecišķām šizofrēnijas pazīmēm? Bet nu galvenais laikam - ka tik kādās ziņās tikt.
kaimiņjanka
k
................Dirsonu tejāteris...............Lai piedod Smiltene, bet Nacionālais ir nolaists.....
krusttevs
k
dimiters nospera saksam libreta ideju un formu dimitere kosas draudzei 5000 latus un vinu macekle manfelde adataa panemusi par pamatu coja filmu -adata-
Psihoterapeite
P
Nils Konstantinovs (šī stāsta varonis) reiz strādāja tādā valsts iestādē kā SIF. Viņa priekšnieks bija īstais Nils Sakss (tiešām foršs un godājams cilvēks). Kā gadījās, kā ne, iestādei no šī cilvēka gribējās ātrāk šķirties. Bet dārgais atriebējs Nils Konstantinovs pieņēma sava bijušā šefa uzvārdu sava uzvārda vietā. Psihiatri varētu piemeklēt diagnozi :D
lolz
l
haha "īstā Nila Saksa"... :D vai tad viņš ar tā čaļa personas kodu vazājas apkārt? vai varbūt nav iespējami vienādi vārdi?
J
Nauda izšķir visu, kā teica Liepiņš!
Ha ha
H
Nav dūmu bez uguns. Kaut kas nav skaidrs. Vai nu Sakss kaut ko prasītu, ja viņam nebūtu tiesību to darīt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas