Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

No 1. janvāra nedrīkstēs tirgot etiķa esenci

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AArija
A
Es tomēr gribēju zināt, kāpēc aizliedza tirgot etiķa esenci? Lai varasvīru samocītā tauta sev nepadara galu? Bet tagad ciešu es!!! Man visas receptes būs jāpārrēķina no 70% uz 9%-go, un tas ir mans dzīves laiks, kas man jāvelta, tas man nebija ieplānots, līdz ar to, man ir pamats prasīt no tiem, kas to nolēma morālo kaitējumu par sagādātu lieku darbu. Kā arī materiālo konpensāciju, jo pērkot vienu 70% un atšķaidīt sanāk daudz lētāk, nekā pirkt vairākas pudeles 9% gos galda etiķus!!!!!!!!! Kas šito stulbību par etiķiem izdomāja?? Ārija.
Virietis
V
Ja, tas ir tik interesanti palasit sieviesu komentarus...kur divas sievietes, tur tris dazadi viedokli...
Kā tad!
K
Vai tas nav patērētāju tiesību pārkāpums?
Kā tad!
K
Etiķa esences aizliegšana ir pilnīgi neizprotama un gan jau atkal ir kāda biznesgrupējuma interesēs. Tiešām, no sirds nesaprotu kāpēc šāds lēmums. Tad jau jāaizliedz pilnīgi viss!
Ak
A
Tas ir kā ar sērkociņiem. Nevis tikai skaidrot , ka slikti ar tiem spēlēties,ka noteikti jādara, bet nolikt nepieejamā vietā.
breta
b
ar sodu vecākiem bērnu neizglābsi.
Liene
L
Ka tik nav kāds SPILVAS vai PŪRES lobijs - skat, cilvēki krīzē sākuši paši daudz vairāk marinēt/skābēt/vārīt, nepērk vairs viņu produkciju :) Protams, ka var iemarinēt arī ar galda etiķi, bet paskatieties uz cenu.... Ja par 70cikturprocentīgo esenci jāsamaksā gandrīz tikpat, cik par 9% (kur pārējie 91%), tad sanāk pirkt ļoti dārgu ūdeni... Pārliecinieties paši, cik veikalā maksā esence, cik galda etiķis.
Senais>Nez...
S
Nāksies iemācīties, jo ļoti ticams, ka sekos aizliegums mājās glabāt. Šeit ierēdņi visai naski kaut ko aizliedz un obligatizē. Pie kam vai Jums visam mūžam krājumi?. Tomēr domāju, ka problēmu varētu atrisināt citādāk, pārveidojot taru, Ja žurku indi sāks tirgot tādos trauciņos kā biezpieniņu, un tā inde būs balta, tad...
Nu jā...
N
Ja kāds ar auto ieskrien kokā, vainīgs ir koks... :) Gar ceļmalām vajadzētu nozāģēt visus kokus, lai mēs varētu bezrūpīgi braukalēt: gan dzēruši, gan iesnaudušies...
Nez...
N
Jācer, ka esence nebojājas - noglabāju antresolā krietnu "bateriju" , jo ar etiķi nemāku marinēt.
hold
h
Nu un ar ko es tagad katlakmeni no tējkannas iekšpuses 'atvārīšu' ?
VE
V
Terorist,tev taisnība.Ar partiju reklāmām visa tauta ir apdedzinājusies bet aizliegt negrib.
Terorists
T
Bet Škēles uu partiju reklāmu varēs tirgot.Kāda netaisnība pret šīm plastmasas pudelēm.
VE
V
Vai jums ir nācies redzēt bērnu kurš applaucējies ar verdošu ūdeni?Šausmas.Aizliegt verdošu ūdeni.Apdedzinājies ar automašīnu akumlatoros lietoto sērskābi.Aizliegt.Iekritis kanalizācijas akā.Aizliegt.Uzskrējis uz ielas un guvis traumu.Aizliegt ielas.Turpiniet paši.Aizliegt.
Ļaunas aizdomas
Ļ
Kā jau n-tajos komentos konstetēts, vielu un priekšmetu, kas bīstami bērnu rokās, ir vesela jūra un mazs ezeriņš piedevām. Ja jau (starp citu, - tas tika ierosināts Kalvīša laikā) uzlikts veto vienam no šādiem produktiem/vielām/priekšmetiem, ko var gaidīt nākotnē? 1.) ārprātīgos tempos izpirks veikalā esošo esenci; 2.) tie, kam riteņi zem sēzamvietas, iepērkoties kaimiņvalstīs (Lietuva, Igaunija, Krievija), turpmāk savā groziņā ieliks arī esenci. Jājautā - vai šāds ierosinājums ir vai nav kādas kaimiņvalsts lobija darbības rezultāts? - princips: nepērc Latvijas preci. Starp citu, tīri ekonomiska aplēse mājsaimniecībām: cik šodien maksā et. esences pudelīte, un cik - etiķis, kas tāda paša tilpuma pudelē? - apmēram 2x mazāk. Apbrīnojami izdevīgi! (protams, ne jau pircējiem); 3.) laukos, kur ne katrs var iemest acis internetā un atrast et. esences analogu, sāksies pašdarbība - brūvēs vella dziru uz vella paraušanu. Vai tiešām nepietiek ar kandžu un tās radītajiem "prieciņiem" (nereti - letāls iznākums), tagad vajag vēl kādu pašbrūvētu nāvekli?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas