Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

No avārijā gūtajām traumām miris talantīgais bokseris Eduards Gutmans

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
..
.
100 metrus tālāk bija 2005 gada avārija ar 5 bojāgājušajiem..
SvetiQue
S
Paarstaav Latviju...
Boxing
B
dzīve ir netaisnīga!! savulaik esmu trēnējies ar Eduardu vienā klubā, toreiz gan viņš bija tikai ap 1m augumā, bet ar uguni acīs un gatavs cīnīties ar ikvienu. Līdzjūtība!! P.S. visiem tiem mērgļiem, kuri atļaujas te celt kaut kādas diskūsijas par sportista piederību, varu teikt, ka x gadus atpakaļ jaunajām cilvēkam, kurš uz sava rēķina ik dienu atdod savus spēkus valsts labā, par LV sporta terpu bija jāmaksa 50Ls, pieļauju, ka ar laiku viss, kas ir mainījies, ir tās pieauguma temps!!
kixsy
k
idioti ir tie kas raksta tadas blenjas,kada starpiba,krievija,latvija,labs cilveks ir gajis boka,un tas ir ljoti nezeligi!!a tie idioti kas kaut ko tur melzh isr galigi stulbi
Anna
A
Izsaku visdziļāko līdzjūtību vecākiem un brālim. Diemžēl tai saulē aiziet labākie jaunieši, kuriem sports ir dzīves jēga, un nav laiks nodarboties ar kaut kādām muļķībām.
Nes'
N
Riebīgi lasīt tos komentārus. diemžēl mirst ne tie cilvēki ;( Viņš tiešām būs tas cilvēks, kuru mēs daudzi atcerēsimies vienmēr. Lai viņam vieglas smiltis. ;( izsaku līdzjūtību tuviniekiem
es
e
piedodiet, kļūdījos rakstot, labā -pasažiera puse....
es
e
Tas līkums nav labs, tur pirms pieciem gadiem aizgāja bojā, šķiet 5 cilvēki, t. i. kādus 30m no šīs nelaimes vietas. Nez vai piesprādzēšanai te būtu kāda nozīme, jo kreisā puse bija sitienā zem stāvošā auto, tas gan stāvāja nost no braucamās daļas.... Tagad svecītes tur. Līdzjūtiba.....
Юрий
Ю
Прочитал комменты- волосы дыбом встали, не думал что кто-то ту тему припомнит. Нет правильно пишет тут Budapeste atceras, мы русские с латышами всегда будем чужими людьми, твари нечего больше сказать( хотя конечно не все). Родственикам Эдуарда выражаю соболезнования, такого парня вырастили, жизнь несправедлива.
traki
t
PIESPRĀDZĒJIES.
minka
m
Pazinu Eduarda meiteni.. Izsaku līdzjūtību tuviniekiem.
abac
a
lielas bērdas. Nu kāpēc tā bija jānotiek?
NAV VIENALGA
N
visi kaadreiz mirsim! ja shis fakts ir neizbeegams, tad varam zjeelot vieniigi sevi! aizgaajeejam tas nekaadi nepaliidzees!
naumanim
n
tā kā vajadzētu prast atšķirību starp sadauzītu galvu un mirušu cilvēku izskatās, ka vienam otram tai galvā nav saprašanas arī bez dauzīšanas... cik niecīgam savā būtībā ir jābūt cil'vekam, lai šādā brīdī vēl kaut ko pārmestu vecākiem nu, johaidī viņi varbūt lasa šos komentārus vnk kauns stap citu Pitagors Grieķijā nodarbojas ar dūru cīņām un franču aktieris Belmondo bija nopietni aizrāvies ar šo sporta veidu diez vai neapdauzīts neimanis ir vairāk sasniedzis kā šie "apdauzītie"
Normunds Naumanis
N
un kad dēls regulāri bija sadauzītu galvu, tad vecāki neraudāja?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas