Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

No deputātu kandidātu sarakstu līderiem vislielākie skaidras naudas uzkrājumi – ZRP pārstāvim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vincents
V
Es nesaprotu kā nav bail tādu naudu turēt mājās, nedzīvojam laikos, kad durvis varēja neslēgt. It īpaši tagad, kad visa Latvija par to zina.
Stratēģis
S
Bet protams, ka visi zina, ka tā ir plānotā kukuļu nauda nevis reāls uzkrājums. Tepat blakus ir raksts, ka tam pašam D.Ābolam ir arī parādi virs 300 000 Ls. Mīļais cilvēk - kā tev var būt parādi un uzkrājumi vienlaicīgi? Tev ir izdevīgi maksāt lielākus procentus par parādu, tajā pat laikā turēt zeķē "skaidro naudu"? Kam jūs to kandidātu kungi gribat iestāstīt?! Tak ir skaidrs, ka jūs deklarējat fiktīvus uzkrājumus un daļēji fiktīvus aizdevumus ar domu legalizēt nākotnē nozagto naudu! Ar likumu ir jānosaka kritēriji deputātiem - piemēram, tie, kam ir nezināmas izcelsmes skaidras naudas uzkrājumi vai lieli parādi, kas mērāmi desmitiem tūkstošos latu kandidēt ir aizliegts sakarā ar šaubām par deputāta godīgumu. Nav jābūt nekādiem pierādījumiem ir jāpietiek ar šaubām, lai izslēgtu iespēju negodīgajiem tikt ievēlētiem.
ah
a
Tas ir fufelis, glabāt skaidrā naudā ap 20 000 Ls ir pilnīga bezjādzība. Tas ir tā pat, ka bailēs Rīgā no ūdensvada traucējumiem, glabāt mājās divas tonnas ūdensrezervuāru. Tie ir meli, par skaidras naudas uzkrājumiem. Es arī baidos no banku problēmām, bet es neredzu jēgu mājās - dzīvoklī !!!!!!!!!! glabāt 20 000 Ls, ja kas, man ir vēl drusciņ vairāk, nu padevās bizness, tērēju taupīgi, ir tā naudiņa šobrīd.
  • 0
  • 0
tt
t
Pastalnieku valsts. Delnas "superekspertus" uztrauc uzkrājumi. (Prasta latvja dīkdieņa skaudība) Kāpēc neuztrauc potenciālo deputātu parādi desmit un simts tūkstošos latos?
vairis
v
tik daudz viņš ir paredzejis tuvākā laikā saņemt kukuļos
interesanti...
i
Solvitiņai arī nauda zeķē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas