Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

No konvoja izbēgušais vēl nav atrasts

Apcietinātais Viktors Gorodinskis, kurš ceturtdienas rītā izbēga no Krāslavas policijas konvoja, vēl joprojām nav atrasts.

Krāslavas rajona policijas pārvaldes priekšnieka vietnieks Juris Pastars Dienai arī pastāstīja, ka divām personām, kuras turētas aizdomās par saistību ar bēgšanas organizēšanu un līdzdarbošanos bēgšanas laikā, tiesa, pretēji policijas lūgumam, nolēmusi apcietinājumu kā drošības līdzekli nepiemērot. Viņu nodarījumiem neesot pietiekamu pierādījumu.

J.Pastars arī stāstīja, ka V.Gorodinskis bija aizdomās turamais automašīnas aizdzīšanas lietā. Apcietinājums viņam bija piemērots kā drošības līdzeklis.

Šobrīd policija turpina meklēt izbēgušo, taču izmeklēšanas interesēs detaļas neatklāj.

Diena jau rakstīja, ka par konvojēšanas laikā izbēgušo V.Gorodinski uzsākta arī Krāslavas policijas dienesta pārbaude, kurā noskaidros, vai nav pārkāptas konvojēšanas instrukcijas prasības.

Meklēšanas pasākumu rezultātā atrasta automašīna BMW, ar kuru izbēgušais tika aizvests. Aģentūra LETA iepriekš ziņoja, ka divas aiturētas personas ir izbēgušā sieva un kāds vīrietis, kurš, iespējams, saistīts ar noziedzīgo grupējumu, kurš nodarbojies ar automašīnu zādzībām. Automašīna, ar kuru izbēgušais aizvests no notikuma vietas, pieder viņa sievai.

Pēc J.Pastara vārdiem, par notikušo informēti robežsardzes dienesti, jo tiek pieļauts, ka izbeigušais varētu doties pāri Lietuvas vai Baltkrievijas robežai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas