Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

No marta Rīgā ierobežos kravas transporta kustību vakaros

Marta pirmajā dienā stāsies spēkā ierobežojumi kravas transporta (ar pilnu masu virs 5 tonnām) kustībai pār vairākiem Rīgas tiltiem un to pievedceļiem arī darba dienu vakara sastrēgumstundu laikā, ziņo Rīgas dome.

Ierobežojumi neattiecas uz operatīvajiem transportlīdzekļiem, transportlīdzekļiem ar bākuguni, kas tiek izmantoti īpašiem uzdevumiem, un trafarētiem komunālo dienestu transportlīdzekļiem.

No pērnā gada decembra satiksmes plūsmas atvieglošanai stājās spēkā līdzīgi ierobežojumi darba dienu rīta sastrēgumstundu laikā. Respektējot ar kravas transporta pārvadājumiem saistīto uzņēmumu lūgumu, līdz 1.martam tika pagarināts pārejas laiks kravas transporta kustības ierobežojumu ieviešanai darba dienu vakaros, lai uzņēmumi varētu pārskatīt piegādes maršrutus un veikt nepieciešamās darba organizācijas izmaiņas ierobežojumu ievērošanai.

Šīs kravas transporta satiksmes organizācijas izmaiņas ir viens no nepieciešamajiem īstermiņa risinājumiem straujās satiksmes intensitātes pieauguma radīto problēmu mazināšanai pār tiltiem un pārvadiem. Paralēli tam tiek turpināts darbs, izbūvējot kravas transporta satiksmei piemērotus un ērtus centra apvedceļus, uzsver dome.

No marta darba dienās no plkst. 7.00 līdz plkst. 10.00 un no plkst. 16.00 līdz plkst. 19.00 ierobežojumi būs spēkā uz Salu tilta abos virzienos; uz Akmens tilta abos virzienos; Krasta ielas posmā no Slāvu ielas līdz 13.Janvāra ielai; 11.Novembra krastmalā; Eksporta ielas posmā no Muitas ielas līdz Rīgas pasažieru ostai; Mūkusalas ielas posmā no Kārļa Ulmaņa gatves līdz Akmeņu ielai; Akmeņu ielas posmā no Mūkusalas ielas līdz Jelgavas ielai; Jelgavas ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Vienības gatvei; Vienības gatves posmā no Jelgavas ielas līdz Kārļa Ulmaņa gatvei; Valguma ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Uzvaras bulvārim; Uzvaras bulvāra posmā no Akmens tilta līdz Raņķa dambim; Raņķa dambī; Daugavgrīvas ielas posmā no Raņķa dambja līdz Lidoņu ielai; Maskavas ielas posmā no Prūšu ielas līdz Slāvu ielai; uz Slāvu satiksmes pārvada pār dzelzceļu abos virzienos; uz Augusta Deglava satiksmes pārvada pār dzelzceļu virzienā uz pilsētas centru; uz Zemitānu satiksmes pārvada pār dzelzceļu virzienā uz pilsētas centru.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas