Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

No populārākajām partijām PLL un "Vienotība" uzskata, ka valstij jāatbalsta "Dinamo"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Par VL
P
Jakrins un VL labi, būs jābalso par viņu un Raivi vidzemes sarakstā.
JO
J
Cik zinu, ka no intervētajiem par sportu ko jēdz tikai Karavaičika kungs, kas ir LVS vadībā jau daudzus gadus un Rīgas maratona aizsācējs. Pārējie tikai var piepūst vaigus un turēt ka ir speci.
Spečuks
S
Neesmu dzirdējis, ka TP valdē vai kongresā būtu izteikts viedoklis, ka valstij tieši jāatbalsta Dinamo Rīga, kas ir privāts biznesa projekts un nekur nav teikts, ka ilgtermiņā dzīvotspējīgs. Paskatīsimies vēl gadiņu divus... ASK Rīga jau bija un FK Rīga ar. Šis projekts ir labs, bet tas ir uz māla kājām vismaz pagaidām. Tas, ka to saka Ulmanis vai Miņins - tas ir viņu personīgais viedoklis un PR.
Axels
A
Mani interese tas, ka maniem abiem berniem sporta nodarbibas izmaksa arvien dargak un dargak. Kads tur Dinamo, lai neperk tos miljonarus hokejistus. Bet pie datoriem salikusi, tukla Latvijas jauna paaudze nu gan nav ta labaka perspektiva musu valstij. Sporta skolas sledz, milionaru barotavu finanses. Lai PLL un Vienotiba abas iet tur, kur saule neiespid.
!
!
Es nebalsošu par partiju, kas to atbalstīs esošajā formā. Pagaidām rezultāts 1:1. Un tad?
Kay
K
Skaidrs: par ko - par VL! un svītrot laukā vecos TB bukus, kas pārāk ilgi sēdējuši mīkstos krēslos. To Im.Kalniņš pirmais saprata un aiztinās. Jaunatnei nevis sportu, bet fiziskas un garīgas aktivitātes, vasaras nometnes, pārgājienus, velo izbraucienus, tūrismu u.t.t. Tautas vienības prieku, nevis egoistiskas sporta sacensības un savstarpēju cīņu ar zobiem un nagiem... Biedriskumu un draudzību - tāpēc par VL!
replika
r
Ja no ģinamas izdotos izvēdināt čekas un krievu smaku, atbrīvoties no kampējiem tās vadībā, tad valsts varētu pabalstīt šo pasākumu. Bet pagaidām izskatās, ka ziķerzēni cenšas izbīdīt jaunu variantu valsts naudas izkrāpšanai
march
m
Daži miljoni valsts labākajai sporta komandai - tas būtu tika normāli, uz kopējā fona tā tāpat ir maza nauda. Zinot Dinamo popularitāti un zinot, ka arī viņi aicinās līdzjutējus balsot par PLL, tur tiks iegūts nu ļoti liels skaits balsu. Katrā ziņā es noteikti nebalsošu par partiju, kura ir pateikusi skaidru nē Dinamo.
norausies
n
Āboltiņa veiksmīgi pelna mīnusus
vai
v
Kopš kura laika PLL ir starp populārākajām partijām? Izlasīju un sasmējos.
Zip
Z
Lai Āboliņai šī ir mācība - pirms vērt vaļā slūžas un runāt partijas vārdā, kārtīgi divreiz apdomāt. Tagad radies iespaids, ka Vienotība ir nabadzīga ar intelektuāļiem, bet ir tikai sporta fani un sportisti - ar gludām smadzenēm un vienu rievu, kurai paši sēž virsū... Bet pašā partijā diez vai ir tik traki un nabadzīgi...
Mārtiņš
M
Pilnīgi piekrītu - sports valstī ir jāatbalsta. Dinamo - SARAUJ!!!!
!
!
Nepērku Ģinamo produktus. Kāpēc? Vados pēc garšas gaumes. Turklāt Ģinamo nav mans. Tas ir Gazprom un vietējā eksčekista KOMERCpasākums. Privāts klubs, kurā valstij nav nekas jāinvestē. Esmu pret neveiksmīgu komercklubu glābšanu, jeb apdomā divreiz, ko cel!
sidors
s
viņu balsotājam tas nav vajadzīgs - tāpat viņi zin, ka Ginama tiks atbalstīts - vai nu no Krievijas pa tiešo, vai slepus caur krievu firmām Latvijā.
Sniper'sEye
S
Un Vienotības Jaunupbols! Ls 140 000 VEF basketam, ko no LVM kā ziedojumu izsita mazais Jaunups un Repše parakstīja, GalertLācītis Dombrovskis NOKLUSĒJA! Un to visu Vienotība jenotīgi darīja pēc pensiju utt. griešanas! Un tagad ubagos arī hokejfanu balsis, cepurīti turēdami un blakus PLL stāvēdami: Āboltiņa spēlēs ar zvaigzni?! Tad nu skatieties Jaunupam, Repšem un Dombrovskim uz nagiem, kā labad uz LVM Jaunupēnu Repše sūtīs šogad?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas