Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

No TP aizgājušais Kalnkaziņš partijās vairs nestāsies

_Rīgas dārzu un parku _priekšnieks Agnis Kalnkaziņš, kurš šā gada sākumā izstājās no Tautas partijas (TP), neplāno kļūt par kādas citas partijas biedru.

"Tas nav ne domāts, ne paredzēts. Man patīk mans darbs, turklāt es nekad neesmu bijis sevišķs politiķis. Būtu labi, ja man kā nepolitiskam pārstāvim ļautu darīt savu profesionālo darbu. Laika gaitā esmu ieguvis pietiekamu pieredzi, lai arī bez politiskās angažētības mēģinātu aizstāvēt dažādus projektus," teica A.Kalnkaziņš.

Viņš gan atzina, ka iepriekšējo darbību politikā nenožēlo, jo tā savā laikā ir devusi pieredzi. Iepriekšējā Rīgas domes sasaukumā, esot deputātam, Kankaziņam bijušas lielākas iespējas labāk aizstāvēt savu jomu un iegūt vairāk finansējuma kādiem projektiem, tāpat informācijas aprite bijusi ātrāka. Taču pašlaik politisku ambīciju A.Kalnkaziņam neesot.

"Dzīvē cilvēki vienmēr izmēģina dažādus piegājienus un nonāk pie secinājumiem, izprot, kā ir labāk. Par iepriekšējo periodu neko sliktu negribu teikt, vienkārši ir jāiet uz priekšu. Pārskatāmā laika periodā plānu par iesaistīšanos aktīvā politikā man nav. Ir jābūt motivācijai, vēlmei un gribasspēkam, ir jānāk ar kādu politisko mērķi. Pašlaik politiski motivēts es neesmu, man nav arī politiskā virziena," viņš sacīja un piebilda, ka pašlaik aktuālākais ir "izkulties no krīzes, kas darāms tīri profesionāli".

Jau vēstīts, ka A.Kalnkaziņš  kopš šā gada sākuma izstājies no TP, vēloties pievērsties citām aktivitātēm.

A.Kalnkaziņš, izstājoties no partijas, paskaidroja, ka pēdējā laikā partijā nebija aktīvs un nerosināja nekādas iniciatīvas, tāpēc lēmums par izstāšanos no partijas bijis laika jautājums. Izstājoties no TP, Kalnkaziņš vēloties veltīt vairāk uzmanības citām aktivitātēm un arī tiešajiem darba pienākumiem.

Viņš vada Rīgas dārzus un parkus jau kopš 1997.gada. Savulaik viņš bijis arī Rīgas domes (RD) Apstādījumu saglabāšanas komisijas loceklis, Valsts nekustamo īpašumu, Rīgas mežu aģentūras padomes loceklis, darbojies uzņēmuma Rīgas satiksme padomē.

A.Kalnkaziņš 2001. un 2005.gadā no TP rindām tika ievēlēts par RD deputātu, šajā domes sasaukumā viņš vairs nav deputāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas