Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

No Zatlera komandas vislielākā kompensācija Rinkēvičam - 12 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nja
N
12% no lemberga rokaspulsteņa/
mazepa
m
Alberts , tas ir tāpēc ,ka tu nebiji vienas no 3 lielākajām bankām prezidents ..ja tu būtu bijis tik spējīgs, tad tev pensija ar būtu 4000 latu ....pensija veidojas no nomaksātiem nodokļiem ...Bērziņa gadījumā nav šaubu , ka kaut ko būtu mahinējis ar nodokļiem - cik bija , tik maksāja !:)
alberts
a
Pareizi! Bet kāpēc MAN viņa stāv uz vietas 12 gadus?Es nepretendēju uz "baņķiera" pensiju,es gribu tikai un vienīgi manu pensiju indekset uz inflacijas koef.,jo pirms 12 gadiem man viņa bija vismaz 40% vertīgaka - BET! - tagad???Vajadzīga taču kautkada jēga tam,ka es arī pirms pensijas stradaju TRIJOS darbos un visos maksaju nodokļus - kur es esmu sliktaks par tādu Berzinu?Man nepatīk cilvēki kuri sodien kladzina - ES nopelnīju - ļoti labi - BET! - ES? - nenopelnīju?Sašmugulēju ka to izdarīja savulaik "klerku" bars uz momentu atļaujot iemaksas pensiju fonda un uz sitienu 250 Ls pensija - kad nu vajadzīgie bija sagrabusies tad to aizklapeja ciet.Nu neesam tacu tādi muļķi - IR "elite" kuri dara ka grib,bet parejie - ka VAR! Tapēc jau tads riebums pret tiem "Tūkstosniekiem"!
  • 0
  • 0
alberts
a
Forši!Rinkēvičam 12 000 Ls,A.Bērziņam 4 500 Ls pensija,vēl aldziņa nāks klāt un visadi citadi labumi - nu labi man NAV žēl.BET! Nesaprotu kāpēc MAN pensionaram ,kam bišķi pāri par 200 Ls pensija ta NAV indekseta 12 gadus - varbūt Rinkēvičs to var izskaidrot vai A.Bērziņš - visas trīs tiesu instanes Latvija man pateica - TAS IR PAREIZI! Man tā vien mēle niez uzprasīt A.Berziņam - kā tas nākas - viņam 4 500 uz sitiena,bet MAN 12 gadus BEZ indeksacijas???
mazepa
m
Vai nevarētu precizēt - par ko bija virsstundas Rimšēvicam ? Par KO ?
mazepa
m
Es saprotu , ka bija virsstundas VVF personālam , jo bija jāorganizē NATO summits Rīgā ....ko ir tādu ārkārtēju noorganizējis V.Zatlera komanda ? Vai šajā gadījumā nav šīs virsstundas jākompensē no Zatlera algas ? ...citādi sanāk , ka Zatlers liek sēdēt savam ķēdes sunim ofisā virsstundas , bet jāmaksā ir mums visiem ...
Jānis
J
Rakstā ir norādīts, kur radās virsstundas... Domāju, ka tieši kancelejas vadītājs bija tas, kas lielā mērā noteica to augsto līmeni kādā darbojās Prezidenta institūcija! Ja katrs gan publiskajā, gan privātajā sektorā darbu veiktu tik apzinīgi un augstā līmenī, tad nekādā dižķibelē Latvija nebūtu bijusi!
vairis
v
par ko viņiem vispār butu kompensācija jāmaksā? viņu darbs automātiski beidzas ar perezidenta pilnvaras beigšanos, un viss normāls darba līgums ar termiņu un nekādu kompensāciju.
zveers
z
Mnjā, pavisam nešvaki, pārstrādājušies džeki un džuses tai kancelejā, visi kopā jaunu, glītu kanceleju varētu nopirkt, ne?
He he...
H
Interesanti, kur radās tās virstundas.... he he.... kas tad tās uzskatīja? hi hi.... Varbūt var maksāt no jaunās pārtejas kasītes? ha ha...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas