Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Nodibina "Nacionālo apvienību Visu Latvijai-TB/LNNK"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Godajamie LATVIEŠI! Nav jau CITA varianta,neviena "apvienība"brīnumus neradīas,100 000 darba vietu uzreiz nebūs,minimalo algu nepalielinas un pensijas tapat,ja vel ne kautko atnems.Vienīga izeja ir TB,LNNK,VL,kuri vismasz aiztaves MŪS latviesus,kuri vismaz Saeima staves preti Ciļēviciem,Urbanovičiem,Pļīņeriem u.taml.tipiem.NAV citas izejas,ja gribam LATVIJU.
sana
s
Cina-Diena TO ko sasniedza socialistiska Latvija to neviens tagad nesasniegs Latvijas komunisti sagribeja kapitalismu-studentini bet kapitalisma celtnieciba pitruka zinasanu iebrauca purva no kura neredz izeju pardevas Lielkapitalam par frocentiem tiem zidiem to tik vajadzeja tagad latviesi verdziba uz muziem ta bus par zidu sasanu KUR IZEJA TAS NAV NEVIENAI PARTIJAI ZINAMS TIKAI TAUTAS REVOLUCIJA lata stiprinasana verdzibas vazas nomest par prezidenturu republiku visu partiju tarkskus pie malas BOJARU TEVU PAR PREZIDENTU vina pagatni pie malas MES IZKLUSIM NO ZIDU PURVA .....PAR LATVIJU.....
Elga
E
Par Nacionālu apvienību! Velkam krustiņus un mīnusiņus, kas mums nepatīk!
Filosofija glābs
F
Zivtiņš velta kritiskus vārdus Jūrmalas caurlaižu sistēmai un saskaņas centram,jo kas tā par skaņu,kas ir centrēta.
atveracis
a
...par Latviju, kur ļaudis kādreiz staigāja pastalās... Pastalās gan, nevis lapčās kā tavi '" ļaudis'.
mikijs
m
chiks vien iznaaks!
Tasko>nasca
T
Tad jau būs jābalso par TP un sievieti Lībāni!
Tai Ogai
T
un līdz šim visi bija tādi atbildīgie...
Oga
O
Tumsie speki apvienojas.....adrenalins lenam celas augsaa---politikiem sak plaukstas svist iedomajoties savus iedalitos nakamos postenus.
Oga
O
Ko nozime- Visu Latvijai? Tas neko konkretu nenozimee ---attiecigi--atkal neviens ne par ko neatbildes, galvenais ka izveidoja VISPAREJU lozungu. Kretinu un vabolu bars.
V.V.
V
Tie spilveni,kuros viri pus uz bildes,tie ir latviesu nacionalie instrumenti?
Aivars Ozoliņš
A
Jo sīkākas partijas, jo garāki nosaukumi. Nu #ir Visu Latvijai/Tēvzemei un Brīvībai/Latvijas Nacionālās neatkarības kustība. Še jums, PCTVL!
lauķe
l
Nu beidzot droši zinu par ko atdošu savu balstiņu! Un to pašu darīs visa mana kuplā ģimene! Turaties brālīši Vislatviesi un neļaujiet Tēvzemiešiem sev kāpt uz galvas!
Raitis
R
vēlu veiksmes! Es par jums!
humors
h
Partijas dibinātāju izpratnē demokrātija ir tikai tas, kas viņiem pašiem patīk. Ja kas nepatīk, tas vairs nav demokrātija. Tāpēc šī frāze man liekas kā ņirgāšanās par cilvēktiesībām: >un tās mērķis ir latviskas, demokrātiskas, tiesiskas un ekonomiski plaukstošas Lavijas valsts >droša nākotne Tēvzemei un Brīvībai Saeimā jau ir deldējusi krēslus kopš neatkarības atjaunošanas. Viņu ssniegumi manuprāt ir plika nulle, tāpēc, protams, arī nākamajās vēlēšanās nebalsošu par šo partiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas