Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Nodokļu ieņēmumu kritums var prasīt pat pensiju samazināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A.P
A
Tālāk vairs nav kur iet. Jeb varbūt samazinās pensijas tikai tiem, kuriem tās ir lielākas par 250 Ls.?
samazināt .
s
Vajag vēl vairāk samazināt algas tiem ,kam algas pārsniedz 1500ls mēnesī. Tā būtu vislielākā nekaunība ,ja samazinātu vecajiem darba nespējīgajiem cilvēkiem pensijas. kas ,atdevuši jau savus dzīves gadus darbam. Ja samazināt ,tad vienīgi tās pensijas ,kas tiešām ir augstas . Bija laiks ,kad varēja pensiju fondā iemaksāt naudu,pārdodot īašumus un citādi ,lai saņēmtu sev lielu pensiju,tad tās ir tās pensijas ,kas negodīgi tika palielinātas ar šādu naudas iemaksu,tad tās arī var uz laiku samazināt.
zete
z
NU protams, no pensijām tik vienkārši ir paņemt! Čik, Čik un nav pensionāram 30 vai 50Ls. Bet nu bankas gan jāatbalsta, lai pelna miljardus bārdaiņiem un hūtaiņiem! Lai dzīvo ellē SVF!
Andris K.
A
Visi šie spriedelējumi par pensiju pazemināšanu ir pierādījums tam cik necilvēcīga ir pašreiz valdošā koalīcija un tā saucamā sabiedrības elite.kas ar savām noziedzīgajam izdarībām ir novedusi valsti šajā ellē,bet tagad grib vainu uz vecajiem un slimajiem cilvēkiem, kā arī un zīdaiņiem.Lai atdod valstij nolaupīto,tad budžets būs pilns ar kaudzi.
Irgo
I
Ar sū....u koku padzīt tos, kas vispār tādu ideju kaut vai teorētiski atbalsta - atņemt tiem, kam ir jau tā vismazāk.!!! Negaidiet nodokļus no manis, stulbeņu bars - pabalstīšu savus vecos vecākus pa tiešo, no pašreizējās valsts sistēmas nav nekāda labuma!!! Un publicējiet uzvārdus arī tien SVF pārstāvjiem, kas šādu "ģenialitāti" ierosinājuši. Vai viņi vispār zin, cik saņem vidējais pensionārs Latvijā?
s
s
Un kā ar progresīvo ienākuma nodokli, ar nodokli no dividendēm? Par pensionāriem - nu pilnīgs absurds! Mamma, vēl PSRS laika pensionāre saņem 125 Ls. Ko tur vēl var nogriezt??? Labi, ka mēs ar brāli varam jūtami palīdzēt, vismaz pagaidām, kamēr darbs ir. Bet cik nav tādi pensionāri, kam bērni paši knapi velk galus kopā. Tas tiešām izskatās pēc apzinātas izmērdēšanas programmas. Vēl gan nevar zināt, cik no tā ir SVF prasības, cik mūsējie atkal kaut ko ķīmiķo....Ka nesanāk, kā ar uzņēmējdarbības atbalsta plānu. Mūsu valdība saka, ka SVF biznesa atbalstu neparedz, bet beigu beigās izrādās, ka tas pats SVF LTRK izstrādāto uzņēmējdarbības plānu gatavojas iekļaut rekomendācijas mūsu gudrajām galvām.
Vaira
V
Nu, tak, viss musu pasu rokas. Jo vairak cilveki aizbrauks no Latvijas, jo mazak pensionariem naudinas. Ta ka nav ko vainot Slakteri, paskatamies, ka pasi varam savus sencisus atbalstit.
Uzpūtenis
U
bailēs no referenduma pagājušajā gadā pensijas tika uzpūstas augstākas, nekā tās ilgtermiņā var būt
Valdis
V
Mans priekšlikums: tūdaļ likvidēt visas pensijas! Ja nav pratušies laikus nomirt, tad lai to dara tagad! Un oficiāli aizliegt bērnu piedzimšanu krīzes laikā! Atkritīs sociālie pabalsti! Un paliks nauda valsts uzņēmumu padomju finansēšanai! Tur varētu atalgojumu palielināt uz 10.000 latiem! Bet, ja nopietni, tad SVF prasības tikai rāda viņu neuzticēšanos šai korumpētajai, nekompetentajai valdībai. Baidos, ka tā arī pieņems pasības un sāks tās realizēt.
pingvins
p
Kur vēl noņemt,no kā?No 80ls??????
!
!
Meli! Jau tajā memorandā, ko SFV nosūtīja, viss saistībā ar PVN nodokli bija pašu izdomājums, nevis viņu prasības. Ja par pašu izdomājumu, protams, sauc no Ungārijas pārkopētu plānu. Baidos, ka šādā gadījumā - ja grābstīsies gar pensijām - iebrauks riktīgās auzās. Piemēram, siltums no tā labāk netiks apmaksāts. Ar logiem tad var nepietikt.
Droši vien
D
Godmanis un Slakteris kautrīgi noklusēja SVF to cik lielas pensijas saņem lielākā daļa Latvijas pensionāru.Tie droši vien domā ,ka nabaga valsts ir novesta līdz bankrotam "bagāto" pensionāru dēļ.
pensionāri var uztaisīt tād
p
1.Pensionāri varēs daudz logus izsist... 2. Neko nemaksāt... 3. Ar lietussargiem bloķēt satiksmi... 4. Raut štangas no satiksmes līdzekļiem... 5. Ar saviem ķermeņiem nobloķēt valsts iestādes - pingvīni ciešās rindās... u.t.t.
Kur vēl?
K
Kur vēl piedāvā taupīt? - notekt pensijas griestus (piemarām līdz 500 Latiem)
KIKA
K
...trūkst vārdu, lai tik pamēģina, arī pensionāri var uztaisīt tādu skandāliņu, ka tie VALŪTAS FONDA veči aptaisīsies, nolādētie maitasputni, vēl viņiem ir par maz slaukt Latvijas tautu. Varbūt kaut kur jau izskan, ka jāierobežo arī bērnu dzimšana, tomēr valstij izdevumi... Nedod dies, ja mūsu valdība aizies viņu pavadā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas