Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Nodokļu zaudējumi no kontrabandas cigaretēm 80 miljoni latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pelēkais Vilks
P
Sviedrijā pilsons pat savas privātmājas jumta nokrāsošanai radagabalu nevar pasaukt palīgā, lai neriskētu ar nodokļu inspektora vizīti un skaidrošanos pēc acīgo kaimiņu ziņojuma iestādēm. Stukaču valsts: teiksiet? ~~~~~~~~~~~~~~ Centrāltirgū var dabūt pa purnu vai vēl ko ļaunāku no organizētām aprindām pie mājas `````````````````````````` Protams, tas arī, bet visupirms tādu aktīvistu mājās apsmies sieva, bērni, draugi un citi "vidējie latvieši", par darbabiedriem nemaz nerunājot.. Klasiska mafioza valsts. Tik papildināta raksturīgo dīkšanu un ņerkstēšanu.
Pelēkais Vilks
P
Vālē prom! Kad būs tev amerikāņi, sviedri vai briti ierādījuši, kas ir likumpaklausīgs pilsonis - sapratīsim "priekš kam"!
vid
v
a ko dara muita un vid? par ko viņiem maksā?
Ministry of Truth
M
Nebaudīs neko! Labāk ies paterorizēt zemniekus, kas uz Rīgu dodas palīgā tīrīt sniegu. Centrāltirgū var dabūt pa purnu vai vēl ko ļaunāku no organizētām aprindām pie mājas vai zem mašīnas. Tikmēr tu, ejot pēc gaļas vai zivīm cauri CT, nesaproti, kur esi ienācis. Droši vien tabakas kontrabandistu paradīzē. Un nesaproti, kaunēties, novērsties vai sākt beidzot pirkt tos mēslus, lai ļaunuma pasaulē būtu mazāk. Tikmēr tās nožēlojamās kabineta žurkas onanē pie savām prognozēm un pārskatiem.
Ah
A
Lai nepirktu kontrabandu cigaretes, párdodiet veikalos cigaretes pa 0,90 sant. un visa problēma būs atrisināta.Valdība uz paciņas cigarešu nopelna 1ls, vai nav mazliet par daudz? Kontrabandu veicina mūsu "labā valdība" uzliekot lielo akcīzes nodokli.
valdis
v
Vajag atjaunot pašiem savu tabakas fabriku.Uzlikt pieņemamu cenu.lai nepirktu kontrabandu.Cilvēki arī labāk pirktu savu preci.valstij būtu ieņēmumi.
kadets
k
Pārbaudiet Ludzas tirgu !
Silvija
S
Redz, cik jauki! Tāpēc jāņem nost bērniem pabalsti un pensionāriem jāapcērp pensijas! Tāpēc veselības aprūpe un izglītība "jāreformē" un "jāreformē". Slimnīcas, skolas - ciet! Kauns. Visa vara ir Latvijas valsts represīvo institūciju (daudzo policiju, KNAB utt.) rokās! Kur ir problēma???
xxx
x
Priekš kam man jāmaksā nodokļi šaj valstij ??? Lai deputāti sev piešķirtu pabalstus un kompensācijas vai arī kāds uz plānotā ziemeļu koridora rēķina nozagtu vēl 50 milj. lvl , kā tas sanāca ar D-tiltu un bibliotēku ??? Vai šī valsts kaut ko ir darijusi lai palīdzētu uzņēmējiem ( tādiem kuriem nav " galu " pie valsts un pašvaldību iepirkumiem ) ???? Neredzu tam jēgu un pilnībā atbalstu visa veida kontrabandu kura vienkāršam cilvēkam kaut nedaudz kompensē neadekvātos nodokļus , kuri tāpat tiek " IZSAIMNIEKOTI "
Ministry of Truth
M
Centrāltirgū esat bijuši pēdējā laikā? Vai karti jāiedod?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas