Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Nogalināt Če Gevaru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
varbūt Kadafi vajadzēja novākt nevis pirms gada, bet vēl senāk - jau bērnībā? un varbūt jau visus potenciālos noziedzniekus vajadzētu nošaut, kamēr viņi vēl ir mazi bērni?
Ēriks
Ē
Varu tikai piekrist!
protams
p
un vēl es nesaprotu šo politkorektumu - nedrīkst bez tiesas nogalināt utt... Ja būtu Hitlers ātrāk novākts bez tiesas vai tas pats Kadafi novākts pirms gada, daudzas asinis nebūtu lijušas. Redz, tu vari komandēt cilvēkus, lai viņi visus slaktē, bet tevi bez tiesas nevar...
protams
p
Domāju ka ne jau kristieši aizsāka pasaules dalīšanos ar krusta kariem. PAsaule jau bija sadalījusies pēc kristietības sākuma. Dažādas tautas, reliģijas, dažādas ekonomiskās intereses... Ne jau krustneši veica pirmos tālos karagājienus pasaulē.
protams
p
Če Gevara bija cilvēks kam rūpēja mazā cilvēka bēda. Tikai viņa pieredze rādīja, ka cita ceļa kā revolūcija cīņā pret diktatoriem nav. Bin Ladens - tas jau ir pavisam cits stāsts...
politbirojs
p
"nosausanu bez tiesas" - Toc, es varu nosaukt veel vienu cilveeku, ko nosaava bez tiesas, jo vinsh beeguljoja. Taapeec ka vinsh bija darbojies nacistu naaves komandaa.
alberts
a
Ikkuršs bandīts ar laika nobīdi kļūst par "varoni" - ka Če Gevara un pat Kaupēns.Tā ka Osama ir apsteidzis visus- uzreiz kļuvis par "personu"!
politbirojs
p
Nu ir Gevara uz kreklinjiem un tagad bin Ladens buus veel viens "simbols zoninjiem, kam praata nav", kaa teica Rihards Losbergs no padomju laikaa populaaraas filmas. Kam kursh tic, to arii pieluudz. Tocs jau arii var sev izgatavot kreklinju ar bin Ladena atteelu. Tikai pacenties tajaa kreklinjaa amerikaanjiem aciis neraadiities, jo tad tu atlikuso dienas dalju pliks staigaasi. Tev to kreklu novilks bez roku pieliksanas, pareizaak sakot, tu pats vinju novilksi peec vaardiski izteiktas prasiibas. Taapeec ka tu esi peerkama dveesele un baidiisies nepaklausiit. Arii Toca smadzenes neizskaloja konkreeti cilveeki, bet padomju sisteema. Tikai cilveecinsh ar padomju izskalotaam smadzeneem var vaavuljot par "civilizaaciju sadursmi" bez cilveeku liidzdaliibas, taadu stihiju apmeeram kaa cunami vai zemestriice. "veel nesen bija" - nekas, Toc, nebija. Jau 1999. gadaa liekulji - pacifisti aizstaaveeja Balkaanu bendi Milosevicu. Jau 2001. gadaa tika sacereeta liekuliiga veestuliite ar prasiibu neaiztikt nabaga teroristinjus. Jau 2003. gadaa tie, kas nupat veel bija liekuliigi bljaavusi "pret karu", ljauni priecaajaas par terorisma saakumu Iraakaa. Latvijaa, kaa jebkuraa peecpadomju valstii, ir briivi cilveeki un ir PSRS paarpalikumi, un Sandris Tocs ir no otrajiem.
Eva Braun
E
Šoreiz piekrītu autoram...
Viks
V
Ienaidnieks bija slepkava!
fans
f
Dv'i'nu tor'nus sagr'ava religiski fanatiki. Kadas tur civilizacijas. Psihi, kuri grib, lai visi parejie, kopa ar viniem nomirtu un kuriem pasaule ir tikai viena gramata. Sis nu ir tas gadijums, kur ir vai nav tavi tuvinieki iesaistiti ir no svara. Vai Tocs jelko no si te rakstitu, ja vina tuvinieki butu gajusi boja. Pilnigs kretins
LOL
L
"Tikai nekad neaizmirsīsim, ka talibi karo uz savas zemes." Viņiem tik bišķi sajuka, ka dvīņu torņi ir uz viņu zemes.
!
!
Če Gavars oponentus slepkavoja ka mušas, autoram dīvaini ideāli.
monitors
m
Simboli jau ir dažādi. Vienam - Če, otram - Mārtiņš Luters Kings, trešajam - Bin Ladens, ceturtajam - Staļins. Tikai tie visi ir dažādi simboli. M.L.Kings noliedza vardarbīgas metodes, Če atzina bruņotu cīņu, bet ar terora aktiem nenodarbojās, kamēr Bin Ladena taktika tiek uzskatīta par izcili amorālu. Kādreiz 19. un 20.gs sākumā teroristi vērsa savu uzbrukumu pret augstākajām valsts amatpersonām. Civiliedzīvotājus šie akti neskāra. Ja valsts iekārta bija nedemokrātiska, varēja kādu attaisnojumu šādam aktam atrast. Tagad spridzina metro, lidmašīnas, tirdzniecības centrus, kafejnīcas un diskotēkas. Rezultāts ir viens - stabils noskaņojums, ka ar atsaldeņiem nav jēga dialogu attīstīt, jo publika nekad nesapratīs, kādēļ politisku mērķu labad ir jāspridzina kafejnīca. Musulmaņi nav monolīta masa un lielumlielais vairākums teroru neatbalsta. Līdz ar to īpaša noieta Bin Ladena krekliņiem nebūs, jo vairāk tādēļ, ka musulmaņi ir rezervēti attiecībā uz personu attēliem.
nu
n
arābi viņu kanonizēs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas