Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Norāda uz nepieciešamību pēc konkurences Zatleram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
MK
M
Da tam dārgajam cirkam nevis konkurentus jāštuko, bet tā institūcija vienkārši ir jālikvidē kā suga! Priekš kam šitajā nabagu valstī vēl jamās ākstības ar prezidentiem, pilīm un sarkaniem paklājiem vajadzīgas? Pa maz mums vēl visādu klaunu kas barojas uz nākotnes neatdodamo parādu rēķina?
Zatlers atkal klusē?
Z
Gribas zināt!!! 20.03.2011 15:32 Ziņot! Interesanti vai gadījumā ja Daugavpilī nodibinātu pagaidu valdību un izsludinātu jaunu neatkarīgu valsti bet Rīga sūtītu viņus apspiest, vai amerikāņi un pārējie arī sāktu bombardēt Rīgas pili?.
Arta
A
Maijai Kūlei pašai jādomā par atkāpšanos no instiitūta direktores posteņa. Cik ilgi pa institūtu var šiverēt un tērēt valsts naudu? Kad Maiju Kūli nomainīs LU FSI institūta direktores amatā? Vai tad šis amats ir mūža mājas? Un vispār - kāpēc uz publiskām debatēm jāaicina savu reputāciju sabojājuši cilvēki un jāliek viņiem par ko nebūt izteikties? Diezgan pretīgi.
Kuiļu Žanis
K
Jums ir pilnīga taisnība. Pie mums ir tā - tikko kāds presē vai publiskajā telpā vairāk locīts vārds - tā uzreiz eksperts vai sabiedrības pārstāvis. Atšķirībā no 90. gadiem "kriminālās autoritātes" gan vairs nepiemin, acīmredzot reālā situācija ir mainījusies! Pēdējā piezīme gan nettiecas uz šiem trim "sabiedrības pārstāvjiem"!
Žuks
Ž
... un noteikti no LU Filosofijas institūta, jo tas noteikti būs izcilība!
Ha
H
šie pat tā sauktie sabiedrības pārstāvji ,kad vēlēja Maizīti, bija gluži pretējās domās..
rrr
r
Par prezidentu jāliek eo,viņš vismaz zina kā uzlauzt datu bāzes,viņš mums jau tagad rāda kā jādzīvo un kā prezidents viņš mums būs dieva vietā!!! Neo par prezidentu!!!!
Hei
H
Iegooglēju Sedlenieks, palasīju, redzēju ka šis nav īsti pieskaitāms. Nekā personīga. Uzmanīgi ar viņa viedokļiem!
sim
s
Kad taadi kaa M.Kuule saaks izverteet prezidenta kandidaatu izcilibas pakaapi - paldies par piedaavaajumu, bet nevajag!
nu-dā
n
Sidru tante zina,Sidru tante atradīs,Sidru tante ievēlēs - Sidru tanti!Vot,lūk šitā te jābūt un būs.Amen.
TanteSidra
T
kas nu tie par sabiedribas parstavjiem, visi nosauktie ir bijushi pavisam noteiktas attiecibas ar Valsts Prezidenta posteni. visi vinji vareja pakluset jo viens no tiem bijushais kandidats, otra persona rezerviste, treshais aktivs oponents. ta ka sunji var riet un skaughi var kapu rakt bet nav piemerotakas kandidaturas par jau esosho, neticami bet fakts ka zoodarza nominetais ir izradijies labaks neka sakotneji tas bija iecerets. mes varam gribet tikai no ta kas mums ir, no ta kas nav mes nevaram gribet, kada valsts un tauta tads tai Prezidents. Zatlers ir zinams un prognozejams, ir neatkarigs un nav ar partijam sasaistijies, jebkurshs politikjis no vinja var dabut trukties. labi zina iekshas un labi izskatas uz aru. vinjam varbut ir pamaz egoistisko ambiciju, to apliecina kautvai fakts ka savu gatavibu kandidet uz otru terminju apliecinaja tikai ipashi uz to skubinats. pashlaik Valsts Prezidents nu nekadigi nav bijis "bojajums" vai tas kjedes vajakais posms valstiskumam, ta ka nevajadzetu radit problemas tur kur to pagaidam nav, nevajadzetu labot un partaisit to kas jau normali darbojas.
standzinieks
s
Grūti viņam būtu- invalīds tomēr. Vajag pažēlot cilvēku.
zvirbulēns
z
Lembergs būtu ļoti labs prezidents!
standzinieks
s
Kāpēc nespējnieks? Tāpēc, ka Lembergu ielika čokā tikai uz 3 mēnešiem?
DD1
D
Es domāju tāpat kā Kūle, ka gribas izcilību: "Zatlers augstākā ranga izcilība diez vai ir..."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas