Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Nordam aizliedz uzturēties sešos Londonas rajonos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zorge
z
Jāni, Vienīgais veids, kā nomazgāt šito kaunu, ir uzņemt Oskarotu filmu. Ar to Tu parādīsi, ka esi ģēnijs. Bet ģēnijiem visu piedod. Ja Tu to nespēsi, tad paliksi atmiņā vienīgi kā zaglēns.
Scenārijs
S
Ieslēgtas kameras, gaismas, noklab tas kino klapējamais: Lepns krogs, spēlē klusināta mūzika, pie galdiņiem sēž izmeklēta publika. Krogā labi paēduši, padzēruši sēž Jānis Nords un Zane Bērziņa. Pēkšņi, Zane Bērziņa skaļi iesaucas: "Man traki kniebties gribas ..." Jānis Nords, piekrītoši māj : "Man arī !?! Bet te jau ir lepns krogs un tā nevar. Samaksāsim un lēnām aizstaigāsim līdz mājām !" Zane Bērziņa, uzmetot lūpu: "Štrunts par krogu, ja man ir vajadzība. Es esmu bagāta meitene, Tev man ir jāizpatīk !" Jānis Nords, klusināti, kautrīgi: "Vai, vai, vai ! Lēnām, būsim prātīgi !" Zane Bērziņa, piecērtot kāju: "Vai Tu mani mīli, vāi nē? Vai Tu gribi man izpatikt un manā priekšā un izrādīties?" Jānis Nords, jau drusku drošāk un brašāk : "Protams, dārgā !" Zane Bērziņa, pielecot kājās, paķerot somiņu: "Nu tad ātri uz māju, uz gultu ! Tikai, skriešus !" Abi aizskrien. Tālē norīb papēži. Mainās kadrs. Un tā lūk, bija patiesībā, tikai Jānis Nords, kā īsts džentelmenis, jo audzināts taču Karaliskajā britu maģistratūrā visu vainu uzņēmās uz sevi.
MK
M
Dumš puika.
carloss66
c
kapēc daudzskaitlī???
Sala vecis
S
kauns letiniem par visu gimi!
borcinsh
b
pilnigi pareiz ! ...vel Riigas krogos vajag iedot "Hausverbot" ! ...lai shis "slavenas" macas ari latvieshu kulturai !
bono
b
Njā, kad es tur dzīvoju, arī no kauna nezināju, kur acis likt par to, ka mūsējās melnajiem sūkā. Pretīgi, bet tanī pat laikā nav, ko pateikt pretim, piemēram, ka tie būtu meli, ka viņas to dara par naudu, jo ir ļoti nabadzīgas, vai kas tāds. Par to NEO un datu kopēšanu arī prasīja. Un debīlā Tele2 reklāma ar meteorītu arī netika nepamanīta.
bono
b
Tu toč uzskati, ka britiem ir vajadzīgi tie melīgie un zaglīgie austrumeiropieši? Tas attiecas gan uz tādām, kas vārtās pa visām gultām, gan arī tādiem, kas mēģina vairāk nokampt un mazāk strādāt. Tur tādiem ar kāju pa pakaļu un pa durvīm ārā. Jebkurā līmenī, gan apakšās, gan augšās. Tas tik te Latvijā krāpnieki turpina savu uzvaras gājienu. Bet nu gan jau arī mums pienāks laiki, kad visi tie zagļi lidos, jo neba nu mūžīgi parazitēs uz citu rēķina.
abet
a
santai grīnai, njā, atkal neiet. nevajag likt uz jāņiem, santa.
Mr. Dust
M
Ambīcijas džekam. Lai notriektu 1000 poundus vakarā, tur drusku tomēr jāpalasa ēdienkarte.... Par piektdaļu no summas var apēst lieliskas vakariņas ar pietiekoši labu vīnu. Te drusku kaut kas nelīmējas.
london
l
man tomēr arī ir kauns. Jo katru dienu paziņas un draugi Londonā prasa - kas tas tāds? ņemot vērā, ka neko daudz par Latviju cilvēki šeit nezin, nav patīkami, ka tas ir pirmais iespaids. Negatīvās ziņas atcerās vairāk nekā pozitīvās, viennozīmīgi.
zex
z
kā au bēdīgi slavens,...KM tripliņš,zpelnījās,...neslavu,negodu
hmmm
h
ar skaudību noskatījos uz Britu tiesu sistēmas darbības ātrumu. Cik īsti tur pagāja laiks? Nepilnis mēnesis un spriedums jau gatavs! Un cik ilgi tiesāšanās notiek pie mums?
puaro
p
varbūt arī nav smalkākais laikraksts, bet, nez kāpēc, mūsu tautieši popularitāti ārvalstīs iegūst ar dzērumā izraisītām avārijām, zādzībām un- re nu- arī apzagšanos smalkos krogos. Neviens - kā talantīgs jaunais censonis kādā prestižā zinātnes balvas ieguvē vai kaut kā tā...
nu ja
n
tā nu gadījās nordam un šo traipu varēs nomazgāt tikai samaksājot šo "parādu". Bet par Daily Mail - britu inetliģentie jaunieši kaut kā nemīl šo avīzeli. Šad tad pat parādās ludinājumi, kad meklē mājokli, ka tiek izīrēt tikai ne Daily Mail lasītājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas