Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Noskaidrota persona, kura sūtījusi draudu vēstules Mūrniecei un Kamparam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vai tad
V
jums nav lielakas problemas tani "Bananu republika", ka atkartoti uztraucas par sitadiem niekiem?
CIRKS ar to MURNIECI
C
Ka var noskaidrot vai kads ir sutijis kadam draudu vestuli? TO NAV IESPEJAMS IZDARIT, JA NU VIENIGAIS SUTITAJS BIJA TIK STULBS UN SUTIJA draudu vestuli no MAJAM NO SAVA KOMPJUTERA, vareja tacu ieiet kada internet kafe.. un gali udeni, un Murniece kaut gan labi zin ka piekerta nelikumiba vinas diensta auto izmantosana turpina melot ka kads izsekojis vinas bernus.. nu vareja MURNIECE padomat pirms MELOT vai tiesam kads tices ka NEATKARIGA POLICISTU ARODBIEDRIBA vaja nevainigus bernus?
Made.
M
Ja nu skola ir pa ceļam uz darba vietu, diez vai atradīsies kāds, kas savus bērnus neaizvestu turp ar dienesta mašīnu. Kas tur tik briesmīgs? Bērni vismaz drošībā,citādi, kas zin.......
K-K
K
... Es ierosinu visus sikpaurisus un uzpirktos politiskos demagogus koncentreties uz savas nabas aptausti ... tas butu tuvak jusu interesu skalai, tuvaks un derigaks neka jusu vertibas sajukusie slataviskie darbini sajas slejas ...
Sokol
S
Drošī vien Mūrniece nobijās, bet pēc tam lika IT specam paskatīties pirmā izejošā e-pasta servera adresi ..
zoom
z
ierosinu veidot fotoklubu- "Ar fakiem pret zagļiem"
!
!
Pretīgi ir tas, ka valsts resursi tiek izmantoti činavnieku neremdināmajām vajadzībām. Policija ir pilna ar virsniekiem un ģenerāļiem, kas darbu veiks arī bez šādas vienas partijas nozīmētas uzraudzes. Dienesta automašīnu fotografēšana, kad to lietotāji tās izmanto nelietīgi vai pārkāpjot noteikumus, ir atbalstāma ar naudas prēmiju.
!
!
Blondīne paliek blondīne. Viņas grūtības parastam cilvēkam nav saprotamas, jo mazajam cilvēkam jāsaprot viss. Un mazajam cilvēkam nekas nav pa ceļam vai tāpat vien, pašsaprotami. Šiem ākstiem, kas tēlo ministrus, valstsvīrus, bet patiesībā ir tikai par 40 gadiem jaunāki jaunās republikas kompartijas biedri, atbildība, godaprāts un nesavtīgums ir tukša skaņa. Partijas karte zobos, tad var atļauties vairāk. Atcerieties to vēlēšanās un šo dāmīti sūtiet civilajā atpūtā. Prom!
lauķe
l
Domāju, ka daudziem večiem vienkārši derdzas, ka jāklausa sieviete un ka tieši sieviete spēj veiksmīgi pildīt pienākumus, kurus daudzi neizdevušies veči uzskata par īstu vīru darbu! Turies, Linda!!!
vdz
v
Šī cilvēka vārds jāpublisko: nedrīkst nesodīti aiz stūra tiražēt visādas riebeklības, un, nedod Dievs, ja tas vēl ir cilvēks, kuram dota kaut kāda vara! Tā jau esam iegrimuši zanķī līdz ausīm.
Oma
O
Ja policistus apmierina tāds ārodbiedrības līderis, tad skaidrs, kādi ir paši policisti!!! Pēdējā laikā likās, ka kautkādi kultūras iedīgļi šajās aprindās iezagušies, bet laikam jau tikai izlikās...
uhh
u
uhhh, kā akmens no sirds novēlās, citādi naktī nevarēju gulēt, domāju - un, ja nu lindu vai arti izvaro.. !?
tante
t
Izklāstīta tikai paša proletāriskā nenovīdība unzemais .intelekts.Kauns!
dace
d
Kaut kāda pretīga vēstuļu sūtīšana un bērnu fotografēšana apliecina vien darītāja tukšgalvību! Ienīstu rupekļus!
tanteMelnalksnim
t
lLieciet nu Mūrnieci mierā! Gan jau viņa varēs to nodokli atļauties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas