Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Notiek aktīvas konsultācijas par turpmākajiem valdības veidošanas soļiem

Patlaban noris aktīvas politiķu konsultācijas par turpmākajiem soļiem jaunveidojamās valdības sakarā, ņemot vērā svētdien notikušo pavērsienu - sešu biedru izstāšanos no Zatlera reformu partijas (ZRP).

Kā aģentūru LETA informēja pašreizējā Ministru prezidenta un potenciālā jaunveidojamās valdības vadītāja Valda Dombrovska (Vienotība) preses sekretārs Mārtiņš Panke, konsultācijas notiek gan ar tiem sešiem deputātiem, kuri nolēmuši izstāties no ZRP, gan ar atlikušajiem šīs partijas biedriem, gan arī nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK politiķiem.

Ņemot vērā to, ka sarunas turpinās, patlaban premjeram nekādu komentāru šajā sakarā nav, taču lielāka skaidrība par minētajiem jautājumiem varētu būt vakarā, prognozēja Panke.

Kā ziņots, seši ZRP biedri svētdien izplatījuši paziņojumu par izstāšanos no politiskā spēka un pauduši atbalstu Dombrovska jaunajai valdībai. No ZRP nolēmuši izstāties 11.Saeimā ievēlētie Klāvs Olšteins, Elīna Siliņa, Gunārs Rusiņš, Jānis Upenieks, Viktors Valainis un Jānis Junkurs, ņemot vērā "nedemokrātisko lēmumu pieņemšanu un savstarpējo neuzticēšanos".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas