Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Notiks Tautas partijas biedru pārreģistrācija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Klāra Cetkina
K
Un tad izrādīsies, ka no 1675 biedriem vien kādi 200 palikuši, kuri cer, ka tos SVF dotos 7,5 miljardus sadalīs uz galviņām.
J.Biotops
J
Jāiztīra visi, kas pārkāpuši 13to bausli „tev nebūs tikt pieķertam”.
Oskars
O
Čigānu seriāls KARMELITA -ŠĶĒLE.
f
f
akuraat .kaa Šveiks teica , ja zaldaats uzbrukuma laikaa iegaažas atejaa , tad tas aplaizaas un vaalee taalaak ... urrāā biedri.... teepisti taapat , apdir**ās ar inkasaatoriem un zagšanu Baarbijas ministrijaa un tagad tiiriisies , te jau viens uzrakstiijis , par to smaku.
Īstais laiks
Ī
Šis nu ir brīdis, kad visi godīgie biedri no šīs partijas var izstāties tā klusi un nemanāmi. Kā tur toreiz bija ar PSKP? Saprātīgie izstājās, vai ne? Jautājiet katrs sev: "Vai es gribu būt vienā partijā ar slimu bērnu apzadzējiem, vai es gribu balstīt lielāko kretīnu izvēli, vai manas dzīves paraugs ir stabilitātes garants vai arī nespeciālais Slakteris..." Atbildiet godīgi uz šiem jautājumiem, ja jums, protams, gods vēl kaut kur ir aizķēries.
KAMPĒJRUKŠI - ĒZEĻAUSIS
K
TAS VISS IR LIRIKA .BET IEDOMĀJOTIES ,KA PĒC VĒLĒŠANĀM PIE ŠPRICES TIKS VISLIELĀKAIS KRETĪNS - KAMPĒJCŪKA , TAD GAN PALIEK TĀ JOCĪG I!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bobo
b
Vai atgriešanās pie komunisma? Slikti paliek vien šos vārdus - tīrīšanas- dzirdot...Viena dāma JAU attīrījās - Vaira Paegle. ne ar koku vairs šajā blēžu partijā neiedabūs...
Ods
O
Tad Šķēli nedrīkst atjaunot kā partijas biedru. Pārāk daudz sasmērējies.
KLM
K
Ja hipotētiski salīdzina viņus ar dedzinātājiem, kuri, visi vienā barā, nodedzina māju, un, kad māja nodegusi, nu paziņo - mēs esam godīgi - no partijas metīsim ārā tikai lielākos dedzinātājus, aizmirstot, ka dedzināšanā piedalijās visi ! Pietam, ar pedāli grīdā !!! Oranžie āksti....
Nemesis
N
varbūt pirms citus saukt pie "Goda tiesas",nenāktu par skadi arī pašam ļauties izvērtēšanai, ko.... jeb dūšas nav?
!
!
Pirmais ārā jāmet Lagzdiņš.Nu tas ar to slaveno žestu!
Esīte
E
Nekāda jauna ieviešana nenotiek finansējumos no valsts budžeta partijām!!! Partijas visu laiku sev grābj valsts naudu tāpēc jau visos uzņēmumos, kas kautcik pelna ir partiju pārstāvji valdē, lai grābtu naudu partiju kasēm!!! Visos slaucamajos krēslos slauc partijnieki!!! Tikai tā atšķirība, ka ne visi klusu sadala, un ne visiem tiek, tāpēc arī kašķi!!!
Dīzels
D
Tīri cik gribi tik un tā smird.
NPPIP Viesturs
N
hehe!!! To es nezināju. Bet nezinu, vai Krievijas partijā vajadzīga tīrīšana. Tur lai kādi mēsli būtu salikti, tie būs populārākie un "godīgākie" sabiedrības pārstāvji.
ZBL
Z
Tavi vārdi mats matā sakrīt ar Vienotās Krievijas bonzu teikto savā saietā Pēterburgā, kas notika vienā dienā ar TP saietu. I pa tīrīšanu, i pa indulgenci. Kremļa politehnologi nepacentās pat divu valstu auniem atšķirīgus makaronus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas