Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

NPA: Policijas akadēmijas slēgšana nav pārdomāta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
STULBUMS
S
STULBUMS cilveki ka jus domaiet ja jus gribat klut par arstu..macijaties 4 gadus pec tam jus iesiet stradat policija??????nu ne!!!ta pat LPA studenti pec programmas tiesibu zinatne negrib stradat par policiju jo vini MACAS UZ JURISTA AMATU!!!!seit dazie cilveki runa par ta ko nezin...netunaiet tuksus vardus..
Utes sunim
U
Latvijaa polcijas pietiek. Ta ka sunim utas. latvija maza fasacistu valsts Var mierigi partraukt LPA darbibu uz 2 gadiem. kamer reorganizejas,
Atbildiba
A
Prieksniekiem LPA janem atbildibu par saviem darbiem, nedarbiem, un par aiznemumiem vini nema LPA varda. Zel, jaisledz bankroteto LPA ciet. Tiksim vala no padomja laikmeta prieksniekiem un uzsatidisim jaunu akademiju. Un kapec Latvijas policjas prieksnieku terpija ir tiesi ka Krieveim?
X
X
Tieši operatīvās darbības ir tās, kuras veicot policisti pieļauj visvairāk nelikumīgas darbības un aiz operatīvajām darbībām veiksmīgi slēpj savas nelikumīgās nodarbes - sarunu noklausīšanas, nesankcionētas sekošanas u.tml. - secinājums; policijas akadēmijā māca '''operatīvi'' pārkāpt likumus!!!!! Mūrnieces lēmums ir pareizs un atbalstāms.
Buba
B
Runas par to, ka vairumā sagatavotie kadri galu galā strādā ne - tiesību sargos( bet bieži sanāk, ka procesos pat faktiski PRET tiesībsargiem), - tādas runas jau sen. Akadēmijas aizstāvjiem, tad arī pašiem un SEN vajadzētu nākt ar iniciatīvām, kā stāvokli mainīt.
Buba
B
.."valsts budžetā veidosies NELIELI ietaupījumi".. Bet nelaimīgie cietušie varēs sūkāt īkšķi, vai doties uz policiju,( kura jau gatavo MAKSAS pakalpojumu sarakstu). Vārdu sakot, - tiesību sargiem vairs nekādas daļas...
anonīmais šakālis
a
Piekrītu Mūrniecei! Kļūda bija savulaik to LPA uztaisīt pēc rietumu augstskolas parauga - senāts, rektors, prorektors un visādi citādi navoroti, šķiet ka pat studentu padome kautkāda bija. Kursantiem, kuri nēsā formas, pakļaujas pavēlēm un mācās slepeno dienestu viltības, tādas demokrātijas ekstras ir pilnīgi liekas. LPA drīzāk būtu jālīdzinās čekas diversantu skolai. Starp citu, varu nomierināt, LPA parastiem juristu studentiņiem nekādas slepeno dienestu viltības nemāca!
xxx
x
Jāvāc paraksti un jāapstrīd šāds ministres lēmums!!!
:)))
:
Turībā konkurss?? Ierunājās konkurenti.:)
gio
g
Varu pateikt NPA priekšā - absolventi pēc beigšanas neturpina darbu policijā, jo to vispār ne brīdi nav grasījušies darīt. Nedz pirms iestāšanās, nedz studiju laikā. Konkurss PA juristos vispār nekāds, salīdzinot ar LU vai Turību, tāpēc arī tur mācās. Ja jurista specialitāti varētu iegūt Horeogrāfijas vidusskolā vai Žēlsirdīgo māsu koledžā, šie paši aspiranti (kurus daži iedomājušies nākamos policijas kadrus esam) mācītos tur. Pāris specializētos priekšmetus var apgūt kursu veidā.
Olivers
O
Kad Linda nāk, zižļi nolaižas.. viedoklis par policijas akadēmijas slēgšanu. Dzirdot, ka no darba Valsts Policijā aiziet simtiem policistu, pat zirgam skaidrs, ka viņu tur ir par daudz. Kādam laikam esam saražojuši. Pietiek.
Nikna
N
Vai šāds ašs lēmums ir kādas citas augstskolas lobēts vai arī Lindai Mūrniecei kā LU absolvējušai komunikāciju speciālistei juristu kvalitāte valsts iestādēs, tai skaitā, policijā nerūp?
Ziksi
Z
Ļoti gribētos NOEKSAMINĒT šo Neatkarīgā policistu arodbiedrības (NPA) - gribēju rakstīt - jampampiņu, bet šoreiz atturēšos un teikšu - līderi! lai uzzināti cik bez tukšas pļāpāšanas liels PROFS viņš ir PRAKTISKAJĀ darbībā.
Ziksi
Z
Pilnīgi piekrītu ministrei. Vēl vairāk - uzskatu, ka mūsu mazajā valstī vispār ir pārāk daudz augstskolu, sevišķi no valsts budžeta finansētu. Un katrā tādā augstskolā pa labi noaalgotam rektoram. ------------------------------------------------- --------------------------------------- No NODOKĻU maksātāju naudas veģetē 20 (!!!) augstskolas - no 35 gab! 15 % ar augstskolas diplomu ir ...BEZDARBNIEKI! Vai ir kādi komentāri par LV augstskolu līmeni?
NAV pārdomāta
N
Kāpēc mūsu stulbie politiķi visas problēmas risina ar lauzni un tad brīnās, ka sēžam lūžņu kaudzē. LPA ir ieguldīti lieli līdzekļi, lai izveidotu mūsdienīgu izglītības iestādi, kas nodrošina labu juridiskās izglītības kvalitāti ar specializāciju, kas nepieciešama tiesībsargājošās un citās valsts iestādēs. Tas, ka kāda daļa strādā privātā sektorā vēl nav nekāds arguments, lai LPA slēgtu. Tad jau jāslēdz visas valsts augstskolas. Galu galā LPA eksistence ir arī valsts policijas prestiža jautājums. Loti skumji par tik primitīvu un netālredzīgu pieeju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas