Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

NRTP iesaka kompromisu - uz digitālo TV Rīgā pāriet jūlijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cents
C
Nemusini tautu, krievu vecās un poļu režģu antenas neder gan, ja nezini, tad pats nemusini tautu.
jurka
j
drāma: mīļais žuļiks:)
susuris
s
Cik gan pretīgs tas prokrieviskā "Saskaņas Centra" žīda ģīmis... Apmēram tikpat pretīgs, cik viņa glumā, laipojošā demaoģija un balss tembrs.
SA
S
Neko man nevajag, ij netaisos maksaat.
DD1
D
Kapeec vinsh tur veel ar to apgreznoto egliiti vispaar seezh?!!!
Dolārs
D
LVRTC laiks nav par īsu. Par lielu ir vēlme kāst piķi par novecojušu tehnoloģiju pakalpojumiem. Lai mainītu cenu politiku nav vajadzīgs pus gads, pietiek ar pus dienu. LVRTC jau tāpat saņem dividendes no LMT peļņas.
Dolārs
D
Atkal! Antena kā reize mierīgi var palikt vecā, bet ir vajadzīgs dekoderis vai jauns televizors ar iebūvētu DVB-T uztvērēju. Nevajag dezinformēt tautu! Cilvēki tiešam skries pirks no Lattelecom tās viņu nesamērīgi dārgās antenas un tad brīnīsies kāpēc vēl arvien neko nevar uztvert.
Oskars
O
Kāpēc Latvijā visu dara ,lai iedzīvotājiem būtu PROBLĒMAS un lai no viņiem dažadi IZSPIESTU NAUDU .Cik tas LIKUMĪGI ? NETICU !!!Vai tiešām UZSTĀDĪTĀJS katram dos iekārtu ,lai varētu darboties digitālā TV KRĪZES laika,kad iedzīvotājiem nav MAIZĪTEI,un ZAGĻI turpina ZAGT?
artis
a
Nekādus kompromisus! Analogā apraide Rīgā ir jāatslēdz nekavējoši!
Jans
J
Nav ko biedēt. Ja nebūs, tad nebūs. Kanālu raidījumu kvalitāte un saturs nav tik neizvietojami, lai neskatītos citus. Mirēji un gājēji nav aizturami.
Tik tālu jau
T
Ko var gribēt sakarīgu no esošām valsts TV raidījumu organizācijām, ja tās tā sačakarēja slimais "te ir afēra" un paklausīgie prokurori organizēja tiesas procesu, kuru tā arī nespēj LIKUMĪGI pabeigt, jo NAV KRIMINĀLA!
georgiņam
g
Digitālā tv tiešām nav lvrtc monopols, tā pat ir visai nosacīta lvrtc problēma, jo viņi saņems fiksētu maksājumu no Lattelecom par dvbt, savukārt Ltc jau jādīlo par cenām ar tv kanāliem:) Turklāt LNT jau var aiziet no ētera un savu share no 18-20 samazināt uz apmēram 12-13, tādējādi ap 2-3 mio gadā pačakarēt ienākumos pretī iegūstot ap 600 tsk par raidīšanu ieekonomēto......tas tikai bizness, neskaitot ka ietekme zūd, no Nr1 uz Nr3 vai 4 starp kanāliem. Bet pa lielam NRTP ir lohi, viņiem skaidri (kaut gan raustīsies pirms vēlēšanām) jāpasaka, ka piemēram 1. jūnijā 2010 visi pāriet uz cipariem un tad čīkstēšana beidzas, ja Ltc ar raidorganizācijām vienojas par tarifu:)
georgs
g
LVRTC tā arī nav sapratis, ka digitālā televīzija nav tikai viņu monopols. Komerciālās televīzijas ir gatavas pāriet uz DVB-S satelītā un DVB-C kabeļos, kas izmaksā daudzkārt lētāk kā pašām raidorganizācijām, tā arī skatītājiem, nekā LVRTC starpniecības pakalpojumi virszemes ciparu televīzijas izplatīšanā
zvirbulēns
z
Kam tie viņu kanāli ir vajadzīgi, kam???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas