Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

NRTP sāks lietu par TV5 par iespējamu nacionālā naida kurināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Visi plikumi TV5 lien laukā pa visām vīlēm! Krievija Latviju neieredzēja brīvvalsts laikā, Tad tur valdošie bija ebreji, bet Latvijā ebrejiem klājās labāk ,kā tur Krievijā. . 40 TAJOS OKUPĒJA lATVIJU ar eebreju viltību, Pēckara gados Latvijā brauca iekšā krievi un citi krieviski runājošie, sēdēja pie raj . izpildkomitejas un pieprasīja dzīvokļus un darbu, pie mums laukos atnāca kolhoza priekšsēdētājs , lika no vienas mājas gala izvākties , ,ielika krievu ģimeni. Xruščovs iznīciņāja latviskumu, . Atmodas laikā , PIE MANIS CELTNIECĪBĀ STRĀDĀJA 8 krievi un visi bez aģitācijas nobalsoja par neatkarību. Gadījās iedzert ballītē ar krievu virsniekiem, un viņi skaļi sprieda : Dabūsim pilsonību, latviešus tad noliksim atkal pie vietas. TV 5 ir atkarīga no Plinera kapteiņa, Cilēvič a ,Giļmana, Ždanokas, . Krievijas 5.tās kolonas, kurim ir plāns kā rīkoties. Tikai, ja nāks krievu armija, tad no krieviem, latviešiem pāri paliks krāsmatas. Krievijā jūsu liekās mutes nebūs vajadzīgas. Krievi ir pašnāvnieki!
cony
c
Jā,man patīk kā Andrejs vada raidījumus,un es jau gribētu viņu pieskaitīt pie īstiem profesionāliem,bet man liekās,ka viņam ir lieli robi Sabiedrības,Valsts,tautas,etnosa,komandas izpratnē,domāšanā,vai viņš strādā,kādas citas valsts interesēs.Valsts ir kā liela laba sporta komanda,kurai jākonkurē sportiski pasaules mērogā.UN es neesmu dzirdējis,ka kāds žurnalists vai treneris sāktu iztirzāt,ķidot savu komandas biedrus vai dalīt krievos,latviešos un meklēt problēmas ,kas komandas biedrus šķeļ pēc etnosa.Andreja raidījumos es visvairāk dzirdu,ka mūs skalda krievs,latvietis.Es jau pat nesaprotu un man ir sāpīgi,ka man vienmēr bāž man acīs,ka es esu latvietis,vai tas ir krievs.Priekškam tas vajadzīgs,esu ievērojis,ka piemēram Vācijā neviens nemēģina uzsvert,vai tik bieži bez vajadzības pieminēt tavu vai cita etnosu,jo tam nav demokrātijas vērtība.Valsts jau nav arī visatļautība,bet gan disciplīna jeb demokrātija,kārtība,kā mēs visi kopā varam labi strādāt un konkurēt pasaulē un celt savas dzīveslabklājību un cilvēku tiesības izteikties,pasapliecināties un radoši parūpēties par sevi un citiem.Nevajadzētu žurnalistiem lielīties,,saukties un apsaukāties un radīt pretrunas strīdiem uz etnosa bāzes.Tas patiesībā ir ļoti zemiski.Nevajag drupināt savu valsti jeb komandu no iekšpuses.MEDIJIEM PēDēJAIS LAIKS KļūT GUDRāKIEM un neatkarīgi kalpot savas valsts tautai.Atkarīgs žurnalists tas pats,kas narkomāns.
Человек
Ч
Ну, претензия на кресло Лоскутова, это же был просто прикол, и Мамыкин не рассматривал всерьез сам свою кандидатуру, так что - без обид. "Ненависть к Ушакову". Я думаю, что читатели этого портала дадут Мамыкину сто очков вперед по этому критерию:-) Если его портреты в журналах - тоже нет ничего плохого. Я лично не видел ни одного. И не он эти портреты туда ставит, а журналисты, считая его личность достаточно интересной для своих читателей. Возможно, вы просто завидуете.
lobs gosts
l
kā ta nekurinās naida ugunskuru, ja pašam iekšā tas naids lien pa visām vīlēm laukā. gribeja puisis bes juridiskās izglītības tikt par galveno KNABistu, nekas nesanaca, vainigi sliktie latiši. Naids uz Ušakovu, kurš ticis lielā činā, pat krievu babuļas zvana uz TV un prasa kāpēc abi plēšas, vai tad ženščinu nepodeļiļi. un visos žurnalos (latviešu) salicis savas ģimetnes reklāmai, jo esot GODIGS žurnalists
praktiķis
p
Vai mamiikinieši nebija tie, kas 9. maijā ētera laikā bija piesprauduši okupētājvalsts ordeņa lentītes pie krūtīm?
Человек
Ч
Да, это глубоко символичное действие для Латвийской Республики: взять и ввести цензуру в передачу "Без цензуры". Вопросы можно задавать любые. Это вам скажет любой не ангажированный юрист. Если Мамыкин и ТВ5 пойдут до конца, Латвия опять будет посрамлена в Европе.
Spriedums
S
Mamikinam aizliegt parādīties Latvijas mēdijos, tai skaitā kā intervētam! Vismaz uz nākamiem 25 gadiem ,kas staļinistiem bija visai populārs termiņš!
!
!
Kam 18. novembris ir bēdu diena, tas jau Kalvīša laikā varēja pārdot dzīvokli par labu cenu un doties uz kontinentālo Krieviju, vai pat tālāk uz Rietumiem - uz Kaļiņingradu dzīvot sev tīkamā vietā, kur visu svin pareizi. Tomēr cilvēki izvēlas paši sev mocekļa statusu. Vai arī prasti liekuļo un cīnās par zaudētu varu.
Clash
C
Mamikins tas ir viens, bet tur cits vakaros klusinātā balsī stumj kautkādu šovinistisku demagoģiju. Un ar tādu sājūsmiņu sirsniņā un balsī ieskanās, kad min Rāsija, Puķin, Medvedjev. Var redzēt cilvēks dzīvo citā realitātē. Nu brauc tak pie sava Puķina, redzēs cik tad tev būs daudz vārda brīvības un murmulēšanas ēterā, ja pat tādiem Puķina padļizām kā Salavjovam muti aizvēra. Vispār nekādas apziņas, ka dzīvo neatkarīgā Latvijas valstī, ka esi piederīgs šai valstij. Totāla aprobežotība.
Ieva
I
Nezinu, vai tipiska pensionāru attieksme spriest par to, ko tā īsti nemaz nav redzējis....Bet par to pareizticību: man, piemēram, kāda ļoti slima bērniņa mamma pastāstīja, kāpēc viņai pareizticība iet vairāk pie sirds: jo tur nav iespējams variants, kad mācītājs pienāk un uzaicina uz sestdienas skolu, jo bērniem, redz, esot jāzina, ka pasaulē esot arī kas tāds. Toties pareizticīgie i ne aci nepamirkšķina...
Arturs - Pensionars
A
Mamikinu skatos reti,jo nevēlos klausīties viņa agresīvos krievmīlestības izplūdus.Šis ir viens no neobjektīvākajiem žurnalistiem tieši no mentalitātes viedokļa.Katrs viņa teiktais teikums "uzskrūvē"krievus un ir nepieņemams latviešiem tieši no mūsu identitātes izpratnes viedokļa. Kas attiecas uz vēsturi,tā maskavas pasaulei vienmēr būs citāda ,jo sakņojas nevis rietumu,bet gan austrumu civilizācijas mentalitātē.Mēs te aizmirstam,ka pareizticība nāk no Konstntinopoles,bet kapolisma centrs ir Roma.Demokrātija un to pavadošās privātīpašuma tiesības nāk Grieķijas,bet austrumu civilizācija privātīpašumu uz zemi nekad nav pazinusi,galu galā krievu nostaļģiski šobrīd apjūsmotais pēdējais cartētiņš pašrocīgi rakstīja - nodarbošanās - krievzemes saimnieks.Vai Mamikins kurina naidu ?Šis cilvēks ir pārlieku aprobežots lai spētu kautko kurināt.Viņš vienkārši translē lielkrievu šovinismu.
Ieva
I
Tur nekas nav jāveicina, jo visādi tūdaliņi, kopā ar osipoviešiem un tamlīdzīgiem tipiem visu sen jau ir noveicinājuši. Turklāt ir jāatceras, ka pusmūža un arī jaunāki cilvēki ir auguši skatoties dažādas filmas par to, cik forši dzīvot PSRS/Krievijā, savukārt ar tām pārējām filmām ir švaki, īpaši ar tādām, kas spētu atbildēt, piemēram, uz iebildumiem, ka no 49. gadā izsūtītajiem, ja ņem procentos no attiecīgās iedzīvotāju skaita, visvairāk bija ebreju, vai filmu, kas, piemēram, atgādinātu, ka staļinisma ziedu laikos no Sovdepijas muka ne tikai latvieši (tos, vismaz, vīrieša dzimuma, kas bija vecāki par 12, vairāk vai mazāk apšāva), bet arī paši krievi.....
Ieva
I
Gribat teikt, ka Latvijā nav krievu, kas domā tieši tā? Un, cik saprotu, tad tas ir publicistiski-analītisks, nevis propogandistisks raidījums....
zaja
z
Šī is visburvīgākā ziņa dienas.lv mājas lapā, ko man jebkad nācies lasīt ! Ceru,ka taisnīgums uzvarēs un Latvija kādreiz tomēr tiks DEokupēta un mums vairs nebūs jāskatās ne uz Mamikina, ne Ušakova ne kādiem citiem naidīgiem feisiem.Nekad vairs !
dadī
d
Neredzēju raidījumu, jo...svinēju svētkus, tieši tāpat kā visi latvieši. Rodas iespaids, ka šo raidījumu, varbūt arī citus, apmaksā Krievija, jo ne reizi vien klaļi smejas par mums, nicina mūs un nebaidās ne no kā. Arī Zadornovs, kurš noliedz, ka izsmej latviešus savos šovos, ir klaji izteicis nicinājumu, mūs izsmējis KOPUMĀ visus...Nenoliedzot, ka Mamikins ir talantīgs žurnālists, būtu viņam jāatgādina, ka viņš reizēm savā raidījumā veicina nacionālo naidu, sadala sabiedrību divās pretnostatītās grupās pēc tautībām, veicina naidu, uzkurina krievus pret latviešiem, kā rezultātā lasām komentāros to, ko raksta Lehs...Tiešām ne reizi vien secinājums ir: ja jums te TĀ nepatīk, brauciet prom! Jūs taču pat Krievijas pilsonību ņemat ne aiz pārliecības, bet tādēļ, ka šo pārliecību pārdodat par naudu, palikdami paši šeit un ar atklātu naidu vērsdamies pret pamatnāciju. Nekur citur to neesam redzējuši. Tieši pretēji - pamatnācija ar naidu vēršas pret iebraucējiem, kas neievēro savu vietu, pārkāpj savas tiesības, nepilda dotajā valstī pieņemtās normas. Nav iedomājami, ka citur pie vēsturiskiem pieminekļiem pulcētos simti tūkstoši, lai slavinātu pamatnācijas ienaidniekus. Būtu nepieciešams šos jautājumus skaidri formulēt, līdz ar to mazinot sabiedrības šķelšanos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas