Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

NRTVP iesaka no 1.aprīļa atvienot analogo apraidi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viss jau ir izlemts!
V
Virzemes ciparu TV Latvijā tiek virzīta strauji tāpec ka tā tiks pārdota News Corp. Rupertam Merdokam. Pateicoties pašreizējai finansiālai situācijai Lattelecom daļas valsts būs spiesta pārdot, par to rūpējās oranžā partija, kas arī par darījumu saņems dāsnus procentus. TV5 un LNT (īpašnieks News Corp.) lēmums par strauju pāreja ciparu formātā to tikai apstiprina, ka viss iet pēc plāna. Savu artavu pienes arī LTV vienpersonīgs Kvota lēmums par analogās TV apraides pārtraukšanu, lai tādā veidā izsistu papildus naudu no valsts bužeta. NRTP visā šajā jezgā darbojās kā "statisti" un pieņems tādu lēmumu kādu diktēs AŠ politiskā partija!
666
6
============================================================ =============== Vai par šo ir kāds apmierinātais, manuprāt neviens un mēs dzīvojam komunismā kur viss tiek pārgrozīts ar varu pret latvijā dzīvojošajiem!!! ======================================= ====================================
?
?
sak, lai bauri uz vēlēšanu laiku nezin, kas valstī notiek. eh, oranžie maitas..
K2
K
Katrs, kas ir pircis jebkādu high-tech aparatūru būs ievērojis, ka tieši šajā, ciparu aparatūras jomā jauno tehnoloģiju cenas krītas milzu ātrumā. Šodien jaunākais modelis pēc gada vai diviem maksās tikai pusi šodienas cenas. Pavērojiet, kaut vai, kas ir noticis ar mobilajiem telefoniem vai piezīmjdatoriem. Ja EU mums atļauj ieviest ciparu TV 2012. gadā, tad ieviest to šodien garantēti maksā daudz vairāk. Steiga te ir vairāk kā aizdomīga. Iespējams, ka pēc iespējas ātrāk jātiek vaļā no jau iepirktas, jau morāli novecojošas un strauji savu vērtību zaudējošas aparatūras.
Dents
D
Kas notiek ar vietejam TV, piemeram, TV Dzintare, Talsu TV.. tas vienkrasi beidzas, jo laukiem nav nekas jazin... viss notiek Riga, ka var spriest ari pec LTV zinu raidijumiem, kuros rada tikai Saeimu un MK!
Senais
S
Lieliska ideja, jo, ja kaut kas "saies dēlī" varēs pateikt, ka pajokojušies.
Reklāmdevējs
R
Bravo, skatītāju skaits kļūs tuvs nullei. Reklāmdevēji būs ļoti vīlušies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas