Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

NRTVP pagaidām atturīgi vērtē Kolāta centienus izvest radio no krīzes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Vai tad Latviesu radio "eltr.viļņi" ir pieprasījusi papildus maksu?Šķiet ,ka mūsu bāleliņi kārtējo reizi cītīgi sagrābās naudiņas un tagad sīc dodiet vēl,jo par maz.
kļockins
k
es un padome nodarbojamies tikai ar cenzūru citu neko.
Klapējiet to radio ciet!
K
Beidziet vienreiz cepties. Latvijas nodokļu maksātājiem vispār nav jāuztur šis radio. Pilnīgi pietiek ar brīvi konkurējošajām komercradiostacijām.
Vienus tiesā
V
Veipu un Imšu par naudas (ne savas) izšķērdēšanu ielika cietumā. Latvijas Radio kāds, pārkāpjot budžeta likumā noteiktās robežas, ir izsaimniekojis krietni vairāk. Vai par to nepienākas rūtotie logi?
Nastasja Fiļipovna
N
Kleckina sacītais izklausās pēc tādiem murgiem... Radio kā mušai izrautas rociņas, kājiņas un spārniņi, nuuu, paskatīsiemies, nuuu, neiet tik labi ar to lidošanu! Centība ir, griba arī, bet ar to ir par maz, kaut kā vēl pietrūkst!
zinošā
z
Lai tikai "laipotājs" kļockins nefleitē,ka negribēja atlaist Kolātu. tūdaļ pēc alaa Marksa paziņojuma,ka to gan viņš labprāt darītu,jau bija saorganizēta slepenā NRTP sēde.Tajā izskanēja viedokļi,ka pēc5.februāra LR būšot jauns ģenerāldirektors....pēc Radio darbinieku Atklātās vēstules šodien Kleckins tāds rāmāks....
puut veejini
p
JA LR ir probleemas (?) tas taa neticiigi no Kleckina skan, tad, kam buutu jaaciesh--darbiniekiem? gribeetos gan zinaat - ko tad taa padoma tur dara??!ar ko tie tur nodarbojas?? Radio darbinieki nevar dariit savu darbu, jo paris jefinju to visu nolaidushi DIBINAA!vai tieshaam 4x gadaa veicot auditu LR nevar pamaniit 800 000 latu paaraadu!(cieniijamaa padome!!!, kaa arii dzan LR valde!!)antinu kolhoza brigaade - padod taalaak atpakal nepienem) smieklu lokaa te viss rit!
Angerfist
A
Nepiekriitu.Kolaats vadod raidiijumu Valsts pirmaas personas dariija to ar lielisku humoora izjuutu,biezi vien interveetie politiki sedeeja kaa pamatskolas skoleeni un nevareeja nekaadiigi izlociities un atbildeet uz Kolaata aakigajiem jautaajumiem.
Ludvigs
L
Es piekrītu, ka Kleckinam akūti pietrūkst menedžera prasmes, to pierāda arī tas, ka NRTP, piemēram, nebija izstrādāta precīza sistēma, kā tā seko līdzi LTV un LR finansēm. Lasīt lekcijas studentiem (turklāt - savulaik patiešām interesantas) ir viena lieta, vadīt - pavisam cita. Es vēl piekristu, ka Kolātam pietrūkst mediju zināšanu, ka viņš nav žurnālists (to lieliski pierādīja kaut vai viņa LTV raidījums ar amatpersonu intervijām), taču viņam nevar pārmest to, ka viņš nezinātu, kā vadīt iestādi.
Atkāpies, Kleckin!
A
"Ir vajadzīgas zināšanas un prasmes" - un to saka Kleckins!!! Kolāts Radio nostrādājis pusi mūža, pie tam arī par ģenerāldirektoru!!! Viņa laikā tādu parādu nebija!!! Vajag padomāt pirms runā!!! Bet Kleckins jau laikam nevar norīt to krupi, ka neizdevās iebīdīt Inkēnu. Kauns, Kleckin! Radio katastrofa radās arī pateicoties tavai neizdarībai un NEPRASMEI /!!!/ strādāt NRTP! Pirms pārmest kaut ko citam vispirms vajag paskatīties uz sevi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas