Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Ņujorkas analītiķi atzinīgi vērtē Latvijas sasniegto ceļā uz eiro ieviešanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arnolds
A
Es neesmu Nujorkas analitikis bet es ari uzskatu ka liels darbs paveikts, visi noteikumi Mastrihtas kriteriji izpilditi gaidisim to dienu kad Dombrovskis iesniegs oficialu pieteikumu uznemsanai eirozona. Tas bus varens blikskis pasaule kad slinkie dienvidnieki Grieki ar savu ricibu loti kaiteja Eiropas telam bet maza nelokama tauta latviesi maza bet varena Latvija pec PSRS okupacijas pec vissmagakas finansu krizes spej dinamiski attistities, Ta bus laba vests Latvijai ta bus laba vests Eiropai ta bus laba vests visai pasaulei ka ar grutu darbu var sasniegt rezultatus.
oho ho hoo...
o
Tas ir parsteigums! Pec Dombrovska paveles pat Saskanas Centrs nostajas ierinda miera staja un pazinoja ka nebus pret eiro ieviesanu!
x
x
Ka jau kadas tukstos reizes ir rakstits un domaju lai dazi sturgalvigie saprastu vel tukstos reizes vajag atkartot ka EIRO NEVAR DEVALVET tatad drosa nauda musu kabatas, bet LATU VAR DEVALVET tatad nedrosa nauda musu kabatas. Sodiem mums ir Dombrovskis un lats ir stabils bet var nakt atkal kads Skele ar lata devalvacijas idejam!
Staļins..
S
Staļins arī vienmēr atzinīgi novērtēja Jagodas un Bērija darbu.... Tikai tad, kad tie vairāk nebija vajadzīgi, paši zināt, kur palika ,,, Arī pats Staļins.... Uz Dombrovska kapa pēc gadiem vienmēr svaigi smirdēs...
PS
P
Atkal zhiidu shepteshanaas..
No Nujorkas
N
Nujorkas ANALitiki nevienu Latvija neinteresee, taa pat ka analitikus Latvija Nujorka. A ja kadam gribas uzsist reitingu ta raksta tadas mulkibas. Nevienam Nujorkas ANALitikim nav ne mazakas sajegas ko nozime dzivot Latvija un iztikt no 50Ls/menesi.
Zhipcix
Z
Njujorkas anaalisti -cionisti !
Latvija
L
Valdim Dombrovskim labaak vajag mazaak riit ! Knapi seja fotograafijaa ieliida.
iepriekšējam komentēram
i
Tev nekā nav, bet man tas viss ir. Kurš no mums ir salašņa?
DOMBROVSKIS PRASTI CENŠAS ATPELNĪT
D
JA IDIOTU DĒĻ LATVIJĀ IENĀKS EIRO , TAD TĀ BŪS LATVIJAS NĀVE / TIKAI GALĪGI IDIOTI VAR SLAVĒT EIRO / DOMBROVSKIS PRASTI CENŠAS ATPELNĪT SAVUS JŪDASA GRAŠUS /
Losa
L
aha, tapec jau tas pretigais zids Krugmans, kurs nicina Latvijas valsti un latviesu tautu nu ka sakals vai hiensuns asti luncina, jo luk, citi noverte Latvijas valdibas vaditaja Valda Dombrovska darbu un latviesu tautas ciesanas un tragediju caur kadu ta iet visus pedejos 20. gadus. Ka tikai zids Godmans ir apzinati veicis Latvija svalsts izlaupisanas organizesanu un tautsaimniecibas iznicinasanu un genocidu pret latvieus tatu, un varbut ka tas ir bijs organizets aksts kopa ar masoniem? Kapec Latvija Drosibas iestades lidz sodienai Godmani nav izkontrelejusi un tiesajusi par tiem noziegumiem kadus vins ir veicis stradajos Latvijas valsts amatos? Valdis Dombrovsksi ir vienigais cilveks Latvija, pec Karla ulmana, kurs ir cienigs saukties par politki, valsts viru, visi parejie ir kretini, zagli, blezi, neprasas, stulbi, slinki kompleksiem nomakti degradati.
zigis
z
Dombrovskis ar kliķi ir Kirhenšteins nummur 2,sliktākā valdība valsts vēturē!
  • 1
  • 1
kkk
k
Paskatoties uz Dombrovska pīrāgvaigiem un nezinot cik īstenībā nožēlojamā nabadzībā dzīvo VAIRUMS Latvijas tautas, varētu gan kaut ko atzinīgu teikt.
jautrais
j
.. kas ir,tas ir laizīt mākam..
annālītiķis
a
Banku annālītiķi ar līkiem deguniem jau gribētu noteikti. Bet Latvija briest referendumam!
wefewenfumam fwiesf
w
eirofobi pilniigaa histeerijaa, nekaunaas pat no nacionaalaa naida (antisemiitisma) kurinaashanas.
  • 1
  • 1
Zatlers
Z
Paskat, cik tas masonu kverplis lepns. Kāds PR! Amerikāņi...
  • 3
  • 2
JURIS
J
MUMS JĀDARA VISS IESPĒJAMAIS, LAI VIENATIBAS KLIĶE ĀTRĀK AIZIETU PA SKUJU TAKU.NĀKAMAJĀS VELĒŠANĀS JĀPASAKA VISS TAUTAS FUI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas