Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

NVO ierosina Kastēna sekretariātu pārveidot par ministriju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
seņa
s
naudas laikam par daudz...! pēkšņi mūsu lielajā budžeta katlā uzpeldēja lieki līdzekņi? es ar gribu savu ministriju...nosaukumu gan jau izdomāšu:)
To: viesis
T
Bijušo ieslodzīto integrācijas ministrija jau eksistē- valsts probācijas dienests, aizņemot milzu ēku Dzirnavu ielā plus filiāles visās kaut cik lielās pilsētās un Rīgas rajonos, ar mēbelēm, datoriem un automašīnām. Šķiet, darbinieku tur vairāk nekā probējamo, bet atdeves nekādas- slepkava Grantiņš tika probēts formāli un slinki.
aha!
a
Jau atkal parādās JAUNIZVEIDOJAMA VALSTS AĢENTŪRA!!! Valde, padome, un klusiņām barosies kā visas pārējās un nebūs jārēgojas kā ministrijai. Smalki.
Neluks
N
Si iestade ir jalikvide ka ta nav vajadziga un bet ari tapec, ka to vada viens no lielakajiem Latvias kretiniem, stulbeniem, divkosiem, lidejiem un sektanut partijas LC/LPP partijniekiem, glumjais O. Kastens. Integreties Kastens var bordelos, prieka majas, bet ne tapaec ir jatere nodoklu maksataju nauda, kuri pasi dzivo liela trukuma, nabadziba.
Sigita Zankovska-Odiņa
S
Ne visas NVO ierosināja ĪUMSILS pārveidot par ministriju, kā tas jau kuro reizi tiek pasniegts. Latvijas Cilvēktiesību centrs un Providuss, kas starp citu uz šo sēdi no sekretariāta puses nebija aicināti, bet ieradās pēc savas iniciatīvas (tādējādi iespējams izjaucot labi iecerēto un pozitīvi virzīto izrādi), sēdē norādīja, ka nav nozīmes, vai ĪUMSILS turpinās darbu kā sekretariāts, vai tiks pievienots kādai ministrijai (kas starp citu jau uzreiz paaugstina tā statusu), ja valdošā koalīcija nespēs vienoties par skaidriem integrācijas politikas mērķiem, prioritātēm un īstenošanas mehānismiem. Ir saprotamas mazākumtautību bažas zaudēt nelielās dotācijas, bet integrācijas politika nenozīmē tikai kultūras aktivitāšu atbalstīšanu.
NLO
N
Domāju, ka vesela ministrija mazākumtautību integrācijai nav nepieciešama. nesaredzu lielas problēmas Latvijas romu, ukraiņu, lībiešu un citu īntegrācijai latviešu sabiedrībā. Cits jautājums, protams, ir lielā krievu kopiena (kuru nu nekādīgi par "mazākumtautību" es neraksturotu). bet tur šis sekreteriāts sevi ir parādījis ļoti nespējīgs. Tas jautājums vispār ir jārisina caur izglītības sistēmu - valstij ir jābūt vienai vienotai izglītības sistēmai, un mazākumtautības drīkst uzturēt savas skolas par SAVIEM līdzekļiem.
arī NVO
a
1. Nevajadzētu virsrakstā un tekstā lietot NVO, ja tur ir tikai 10 bijušas klāt, tas nekas, ka dažas apvieno vairākas organizācijas. Tad jau jebkura ierēdņa, ierēdnīša un vissīkākās 'kancelejas pelītes' viedokli ari varētu sludināt kā valsts viedokli. 2. Integrācijai jeb iekļaušanās un savstarpējas sadarbības politikai jābūt caurviju politikai daudzu ministriju īstenotajā darbā. 3. Valstij beidzot reāli nevis ķeksīša dēļ jāsāk ieklausīties un iesaistīt lēmumu izstrādē profesionāļus no NVO.
Zumzum
Z
Meli! Providus un LCC neatbalsta nekādas ministrijas izveidošanu! To grib tikai no Kastēna ministrijas atkarīgās NVO, kas ir spējīgas izdzīvot tikai no tiem grašiem, ko tām visžēlīgi atmet Kastēns. Vai tad nav saprotams, kas notiek? Šmits vēlas saglabāt savu vietu Saeimā, bet Kastēns - negrib zaudēt savu posteni. Integrācijas sekretariāts nav vajadzīgs!!! Un ministrija arī - nē! Kastēnu - nost, Šmitu - nost, un beigta balle!
ciniķis
c
Mozaīku vajadzētu pārveidot par ministriju,bet freimani un gošu iecelt svēto kārtā.
viesis
v
varbūt labāk- katrai taut''ibai pa ministrijai? Krievu integrācijas ministriju, ebreju integrācijas ministriju, čigānu integrācijas ministriju, geju integrācijas ministriju, utt. Pēc tam dibināsim bijušo ieslodzīto integrācijas lietu ministriju, un varbūt vēl kaut ko atradīsim, kam vajag ministriju. Stulbums.
cinikje
c
Ludzu, sarakstinu, cik katra no sim NVO sanemusi finansejumu no Kastena bezjedziga kantora.
vo
v
sabiedriskās integrācijas partiju iesākumā, tad arī ministriju, pāris padomes, tipa sabiedrības padome pie sabiedrības integrācijas ministrijas un integrācijas padome pie tā paša un vēl pārvaldes naizmirstiet- kjrievu-latviešu lietu pārvalde, pilsoniskā tēviajs pārvalde, utt. ideāla ministrijas ēka būtu bijusī zinātnes akadēmija. tur kur rietumi ar austrumiem satiekas(integrējas), arī daudzu tautību bērni un pabērni tirgus placī pie kājām. ja nauda paliek pāri, tad helikopteri var nopirkt, uz pusēm ar valsts televīziju, viņi jau sen par tādu sapņoja, varēs no gaisa iefiltrēties masās.
Nekanens
N
Kastēns cīnās par ministra posteni kā nu vien varēdams. Pīarščiks!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas