Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

NVO: KNAB priekšnieka izvēlē galvenā loma joprojām politiķiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
ŠĶĒLI ieliks ,tad būšot pilns katliņš,tauki līšot malu,malām.
es
e
Galvenais Godmana kriterijs ir, lai Nacionala drosibas padome var pienemt politisku lemumu. Viss.
lala
l
Neviens neliedz uztaisīt nevalstiskajām organizācijām un profesionāļiem savu sanāksmi un apspriest kandidatūras. Ja vien tās būs zināmas pirms balsojuma saeimā. Tad lai tikai politiķi pamēģina iebāzt amatā kādu, kam medijos būs izskanējis šīs ekspertu un NVO grupas nosodījums.
Terminators
T
Atkārtots aicinājums - beidzam bļaustīties, saucam kandidātus un diskutējam. Savu variantu jau nosaucupie raksta "Zatlers: KNAB vadītāja izvēle ir mēneša jautājums". Šitā ķengāšanās par neko, tiešām atgādina kvaukšķēšanu. Sakam variantus, lai ir ko pasmelties no tautas gribas.
Ojārs
O
KNAB vadītāja izvēle nav KNAB vadītāja pienākumu izpildītāja kompetencē. Viņa izteikumi par šo jautājumu liek domāt, ka arī viņš, tā pat kā viņa bijušais priekšnieks, neatbilst ieņemamajam amatam!
zvirbulēns
z
Kaut kas te tiek pārķimizēts :))) P.S. KNAB priekšnieku amatā ieceļ Saeima, valdībai tik jāsaskaņo viedoklis ar parlamentu, un viss.
mērglis
m
šodien paarsmeejos , kad radiofonaa atskaneeja Godmaņa sauklis KNAB priekšnieka sakaraa , sauklis sekošs "knab šefa amatam nevarees pretendeet neviens no patreizeejiem KNABa darbiniekiem , sakaraa ar izvirziitajiem kriminaalprocesiem pret knaba darbiniekiem "..., reeciens par to ka augstos amatos VIDā, pilseetu meeru amatos ļoti noderiigas personas ar aizdomaas turamaa statusu un pat tiek apsuudzeetas smagos noziegumos ar muužiigajaam caurlaideem saeimas eekaa , Godmani Juus paliekat smiekliigs , nebriinos ka taapeec dirnat kabinetaa arii briivdienaas , ka tik nav piepildiijies Segliņa pareģojums par to sadegšanu , vispirms galvas trauma peectam sadedzis ....
ZBL
Z
Galvenais Godmaņa kritērijs KNAB vadītājam, lai tā nebūtu Juta Strīķe. Vai kāds vēl šaubas , ka 82. gadā uz Austriju šis tips tika ar čekas svētību?
Senais
S
Ko jūs visi te lietojiet vārdu profesionālis u.t.t. Tā kā Demakova. Katrs, kas saņem naudu par kaut ko, tajā kaut kā ir profesionālis. Vai lietpratējs, tas ir cits jautājums. Bet lno versiju nesapratu. Kādā statusā tie , kas piemin, kaut kļūdaini, Sorosu, būtu ievietojami tai iestādē/?Vai kā klienti, vai uzraugi kā lno uzraudzītāji, vai apkalpotāji?
Sids
S
Es labāk atbalstīšu visus tos kas neļaus smirdēt oranžajai koalīcijai, jo tiem smadzenītēs palikusi viena taisna rievaun tā pati sākas tur kur citem beidzas mugurkauls.
lno
l
Kam visur rēgojas Soross, tam nav vieta internetā, bet trako mājā:)
Gārdz vai negārdz
G
Šis komentārs īpaši neatiecas uz rakstu.Kas lasa lai ,ka saka lai ieklausas.Jau sen,sen,nobloķeja izglaba tasometris.Kas nodod cilvēku--kustiba.Vieni grozija ta otri grozija ta. N......... .Man personigi viens mērķis aiziet . Cits nekas neatlika ka aizņemties varbut taja brīdi bija lieki.Kas talak publiski nerakstišu.Tad kas pēc tam...........
untes
u
Kas izlems? Sorosa stipendiāti izlems?'Cik tālu nu mēs vēl iesim. Kur tad bija tās lielās sorosītu organizācijas, kad knabā atklāti zaga naudu?
Ilze
I
Nu ja jau Jums nav nekas iebilstams pret jebkā politizāciju, tad jau o.k. Tikai kāpēc pret valsts uzņēmumu padomēm ir iebildumi? (skat.rakstu pēdējā Sest'dienā) Piekrītu, ka Saeimas balsojums par šo personu jau daļēji nozīmē politizāciju, bet vai tādēļ kandidāts jāizvēlas premjeram? Diemžēl mūsu valstī izpildvara no likumdevējvaras nav nodalīta, tāpēc arī ir problēmas. Saeima ir marionete valdības rokās nevis atsevišķs varas institūts. Nedomāju, ka nvo būtu iebildumi, ja būtu atklāts konkurss un komisija, kas izraudzītos kandidātu. Tas arī izklausītos normāli.
kj
k
Kas tās tādas par NVO un kas viņas ir pilnvarojis apšaubīt vēlētas Saeimas tiesības? Un kāpēc šo anonīmo avotu viedoklis vispār ir tik vērā ņemams, ka tiek atkal publicēts izcelts lapas priekšpusē? Kas apmaksā šo kampaņu? Kas apmaksā visus šos opozicionāru - Pulka, Kalnietes, Štokija, Pabriķa uc blogus, jeb tā ir bezmaksas reklāma? Derētu uzsūtīt KNABu painteresēties par šiem politiskās reklāmas izdevumiem - vai tos nevajadzētu ieskaitīt nākamo vēlēšanu kampaņas rēķinos, bet ja kāds apgalvos, ka tas viss ir bezmaksas, tad izskaitļot aptuvenās izmaksas un piestādīt rēķinu. Ak jā, pirdodiet, KNABs jau ar opozicionāriem nenodarbojas, bet gan sadarbojas! Nu tad nekas cits neatliek, kā uzsūtīt Vošku ar savu brandžu, citādi pie taisnības šai valstī netiksi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas