Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Obama sveic Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ilze
i
ka Obama jau nekadu vestuli nerakstija - to lobeja ASV latviesi un lietuviesi, lobet latviski nozime - kukulot... Obama drosi vien pat neko nezin par to vestuli, jo nav jau publiceta bilde, kura varetu redzet, vai tas paraksts ir originals vai tikai uzspiests zimogs.
Pārsla
P
Vai tu 'vēl ilgi uz šīs zemes smirdēsi ,garīgi slimais?
lauķe
l
Latvijai būtu jāsaka paldies Amerikai ka bija tāds prezidents kā Ronalds Reigans.Tikai pateicoties viņam sabruka ļaunuma impērija.
Человек
Ч
"Varu atbildēt, ka visi citi, ieskaitot oficiālas citu valstu augstu stāvošas amatpersonas, vienmēr, ierodoties Latvijā, ir kaut dažus vārdus pateikuši latviski." - Вот видите. А Обама не хочет унижаться. " Tikai krieviem ir kaut kāds necieņas sindroms." - Как мы видим, не только у них, но еще и у Обамы. "Un vēl piebildīšu - vienmēr kad ierodos kādā cita valstī, man ir kauns no tā, ka mani varētu kaut uz īsu brīdi kāds noturēt par krievu. Pēc viņu nodarītā un attieksmes pret citām tautām man būtu milzīgs kauns piederēt šai tautai." - Мы с вами похожи. Мне всегда стыдно, когда меня принимают за латыша.
ZC
Z
Politika. ASV sūta apsveikumu Latvijai, kamēr Zatlers dodas Krievijas virzienā. Ļoti uzskatāmi viss darbojas. Tieši šīs uzskatāmības dēļ par nākamajiem gadiem nebūtu tik drošs. ..
nike
n
Diez ko Obama no mums grib??? Pielien ja?? :)))
auto
a
arī drosmīgie igauņi palika apņēmīgi un drosmīgie lietuvieši palika apņēmīgi savā prasībā. droši vien, ka viņiem izsūtīja līdzīgas. un nākamgad atkal
Ivars Graudums
I
Paldies Obamam! Un neaizmirsiisim: ASV ir liidz kaklam paraados un nu veel taa nelaime Meksikas juuras liicii! Un vinji nenokar galvas un izkjepurosies!
Jānis
J
Latvijai un tās iedzīvotajiem ASV sveicieni (it ipaši no melnajiem) ir pie vienas vietas !
Jukums
J
Varu atbildēt, ka visi citi, ieskaitot oficiālas citu valstu augstu stāvošas amatpersonas, vienmēr, ierodoties Latvijā, ir kaut dažus vārdus pateikuši latviski. Tikai krieviem ir kaut kāds necieņas sindroms. Un vēl piebildīšu - vienmēr kad ierodos kādā cita valstī, man ir kauns no tā, ka mani varētu kaut uz īsu brīdi kāds noturēt par krievu. Pēc viņu nodarītā un attieksmes pret citām tautām man būtu milzīgs kauns piederēt šai tautai.
Nupat
N
Nupat paziņots, ka ne ASV prezidents Baraks Obama, ne Lielbritānijas premjers Gordons Brauns neapmeklēs 9. maija svinības Maskavā. Par to nebūtu jābrīnās pēc abu atteikuma stāvēt blakus Putinam un Medvedevam Leha Kačinska bērēs Krakovā.
Человек
Ч
"Kapec lidz sim Obama nav ieradies Latvija? " - Потому, что вы его застремаете и будете требовать, чтобы он с вами говорил по-латышски.
Oskars
O
Paldies ! Bet Zatlers taisa's uz MASKAVU.
lāčplēš
l
pROTAMS KA JāAPSVEIC,MēS TAčU ESAM AMERIKAS šTATS NEOFICIāLI UN LABāKIE PAKAļLAIžAS ANGLOSAKšīEM.
NAV VIENALGA
N
bezveertiigi shii ieliktenja apsveikumi! taada pati kaa visa ASV!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas