Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Obamas zvans Dombrovskim - uzmundrinājums, ka iesāktā politika jāturpina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klusais
k
Vispār jau Valda Dombrovska tēvs ir vairākus gadus jau citā saulē - tas tā informācijai.
yty
y
G.Merķelis "Latvieši, ..." "Viņš (latvietis) atrodas burvju lokā, kuru pārkāpt nedrīkst un kur ienīstā despota atzinīgais smaids ir vienīgā alga, ko viņš var iegūt; un šis smaids ir tikai maksa par verdzisku pazemību un pārdošanos muižnieku dižciltīgajām kaislībām. Bagātība? Viņa mazās izglītības dēļ tā viņam nevar dot citu baudu kā vien dzeršanu un tikai kairinātu viņa kunga mantkārību uz jauniem, asprātīgiem apspiešanas veidiem.” "Ja ievērojam, ka zemnieki bez visa šā posta vēl pakļauti gandrīz pilnīgi neaprobežotai varai, kas nosaka vai izmaina pat viņu mājas apstākļus, viņu attiecības ar sievu un bērniem, viņu saimniecisko rīcību un kas var uzlikt visādus sodus; ja ievērosim, ka visas citas kārtas uz viņiem ar nicināšanu skatās no augšas; ja ievērosim, ka viņi nekādi, pat ne ar visaugstāko krietnību, ne izveicību, ne vislielāko uzcītību, nespēj grozīt savu likteni, nevar uzstrādāties līdz citām kārtām, nevar pat mīkstināt savu atkarīgo stāvokli vai kaut vienu dienu būt droši, ka pašu būda pieder viņiem, - tad sapratīsim, ka viņu stāvokļa sekas var būt vienīgi visu jūtu un gara spēku trulums, kūtrība un gļēva noslīgšana līdz ikkatram netikumam, kas gadās ceļā, riebums pret visām zināšanām, vismelnākā tumsība un māņticība.”
yty
y
Vidusmēra SC vēlētāju interesē divas lietas: 1) pilsonība visiem (tāpēc, ka viņi šeit ir); 2)tiesības nerunāt latviski (lai "labusi" mācās krieviski); Ja Urbanovičs ar saviem "hmirjiem" to nenodrošinās, nākamreiz Vaņa atkal balsos par taņu! * Urbanovičs visu to saprot un tagad kombinē, ka sakompromitēt "Vienotību", nelaužot kaklu pašam. Valdībā gribas, bet krīzes laikā tā var ieberzties, ka vēlāk nekāds "fairy" nelīdzēs. Tāpēc tagad tielējas, ka "jauna meita" pēc septītā aborta. Komsorgs paliek komsorgs. * tJIPA CAURKRITUŠO pēcētēvēell tatjanu GRAŽDANOKU
R
R
Vajag mācīties no kļūdām un tas arī viss. No kļūdām nevar mācīties, ja tev pietaurē pilnu prātu ar mazsvarīgām muļķībām. Tāpat no kļūdām nevar mācīties, ja viss aktuālais notiek šeit un tagad un nekas netiek domāts par 3-5-10-50 gadiem uz priekšu. Visai apšaubāmi kaut ko var mācīties tādi, kas skolā nav iemācījusies dažādu zinātņu pamatu pamatus. Tāpat tauta pilnīgii neko nevar iemācīties, ja tā domā par izklaidēm. Tāpat procesam traucē troksnis, šajā gadījumā informatīvais troksnis. Vēl atgādināšu, ka zināmā attīstības posmā cilvēks sāk saprast, ka viņu piemulķojā tāpēc, ka ne tikai ļaunie bija nelietīgi, bet arī pats indivīds nebija pārāk gudrs. Tāpat visi apčakaretie ar savu stāstu nedalās un ļaunie savu pasākumu var atkārtot. Arī tas, ka cilvēks labu gribēdams, var dabūt sūdus uz galvas arī nav nekāds jaunums. Šis komplekts tad arī nosaka to, ka jaukie, gudrie, jaunie un spējīgie nemaz ar neraujas neko mainīt. Re kur cilvēks gribēja labu.
LATVIETIS
L
asv prezidents obama zvanot dambrovskim,ka valdībaj ir jāturpina iesāktais kurs,nozīmē...ir jāturpina genocīds pret latvijas iedzīvotāiem,iedzenot daudzas paaudzes uz priekšu ekonomiskā vērdzībā.....dievs vairs nesvētī latviju,kāhimnā tas teikts.drīzāk-velns parauj latviju,dieva aizmirsto zemi...................
Nu bet tagad
N
jāgaida zvans no kremļa.
q
q
Go, Woldy, go!
ojāāāā
o
Latvijai bija neliels orgasms
Dollija
D
Ak, nabaga dvēselītes, kā mums patīk citu netīrā vešiņa! Nožēlojami. Arī numurs ar Šlesi, lai kurš to izdomāja un realizēja, bija nožēlojams.
NAV VIENALGA
N
tad jau buutu zvaniijis rockefellers vai morgans... :)
!
!
Atceros, kā Sandris Točs jūsmīgi stāstīja, ka Nokia veiksmes stāsts ir radies tikai pateicoties krieviem un Krievijai. Atceros to dienu, sarkaniem burtiem rakstītu. Šis zvans - zvanīšana, atbildēšana, saruna, klausules nolikšana, gandarījums, rēķina saņemšana pēc tarifa un raksts avīzē - bez Krievijas nelietīgā uzbrukuma Somijai nebūtu bijis iespējams. Pat vairāk - bez tāda uzbrukuma nebūtu bijis arī Sandra Toča bloga ieraksta! Nekā nebūtu bijis, tikai tuksnešaina tundra un pāris ežu, kas dodas meklēt čūskas un/vai sēnes.
janis
j
palasiet netā par Bilderberga grupu un šī zvan patiesie iegansti jums taps skaidri!
opsa
o
Bērni nu neatbild par tēvu grēkiem, bet pastāsti ko tuvāk. kur tas tēvs dzīvi, kas viņš ir, vai māte ir un ko dara, vai ir brāļi vai māsas.
Battery park
B
Good job, Valdis, keep cutting.
KLM
K
Vai, Jums, ir zināms fakts, ka konsultanti mēdz būt dažādi, piemēram, mākslīgā apsēklošanā, kandžas dzīšanā, bet var būt arī konsultants čekā...Tā izskatās, ka Jūs kādreiz konsultējat tieši šo iestādi, un vēl izskatās - sekmīgi....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas