Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Obligātais matemātikas eksāmens būšot pieskaņots visiem divpadsmitajiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Malenietis to Ieva
M
Par matematiku piekritu,tur nevajag ipasus fiziskus dotumus,lai iemacitos, bet runa ir par to, cik sobrid ir korekti likt kartot eksamenu berniem,kas bija izvelejusies humanitaro novirzienu un kuriem matematika tika macita tikai formali.So eksamenu varetu ieviest tikai ar nakoso gadu un ar skaidriem speles noteikumiem,citadi tas ir tikpat acgarni un stulbi ka EKSAMENS sporta!
Ieva
I
Protams, ka fizlultūras mērķim ir jābūt attīstīt organismu, nevis iedvest pret to riebumu un kompleksus. Taču šeit runa tomēr ir par matemātiku, kas ir cita opera: neviens nav pierādījis tādu īpašu apdāvinātību uz konkrētiem priekšmetiem. Turklāt spēja risināt uzevumus nāk par labu jebkuram.
Ieva
I
Vidusskolā matemātikā neko tādu, ko nevarētu apgūt normāli attīstīts bērns, nemāca. Cita lieta, ka ir stulbi pa priekšu sadalīt skolēnus humanitārajos un eksaktajos un pēc tam brūvēt kaut ko pa vidu. Lai gan arī jautājums kā: piemēram, Zviedrijā matemātikas kārtošanas vismaz vēl nesen bija obligāta, cita lieta, ka tā kārtošana notiek testa veidā, kur ir jāizvēla atbilde kas sniedz visu uzdevuma atrisināšanai nepieciešamo informāciju.
Malenietis to Abegveita
M
Neesmu pret fizkulturu,bet pret normativiem un visu bernu mesanu par vienu karti.Sportot ir labi,bet tas ir jadara ar prieku.neviss ar riebumu un kompleksiem.Ir tacu citas valstis,kur ir labaka pieredze ,kur tiek praktizetas sporta speles,aerobika,peldesana,un neviens neliek darit to,ko gandriz neviens nevar paveikt, kur nu vel ka eksamenu.
corel
c
Fizkultūras ieskaite nākošgad pēdējo gadu.
to malenietis
t
Kāda starpība, ka fizkultūrā 6, pēc gada tavam bērnam būs dziļi vienaldzīgas vidusskolas atzīmes...
Abegveita
A
Nu, piemēram, jau senie grieķi uzskatīja, ka cilvēkam jābūt vispusīgi un harmoniski attīstītam, tāpēc skolās bērniem mācīja gan zinātnes, gan mūziku, gan lika nodarboties ar fizkultūru. IMHO fizkultūra ir vajadzīga, un arī mūzika par nāvi nenāktu. Un nav ko runāt par dzirdes trūkumu - jau labu laiku atpakaļ ir konstatēts - ja cilvēks vispār dzird, tad muzikālo dzirdi var izkopt. Cita lieta ir jautājums, cik pamatoti ir IZM noteiktie normatīvi un cik sakarīgas ir pašreizējās mācību programmas. Un cik motivēti un ieinteresēti ir skolotāji...
ne-matemaatikkis
n
man ssodien buuus vaaaks.neesmu vjeta un pitagora cieniiitaaajs!!!lai raxta tie kuriem to vajag nevis spiezz visiem!!!
Robis
R
vot maitas. kad es pildīju, man nekādu atvieglojumu nebija. ja eksāmens ir pietuvināts ieskaites grūtības līmenim, tad tur vispār nav ko darīt, jo tā ieskaite bija poshlaja h..nja!
Malenietis
M
Atcelt eksamenu fizkultura vajag.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Manam bernam matematikas un fizikas eksamenos atzime 10,bet fizkultura 6, ka domajat, ka tas atsaucas uz videjo atzimi? Nu nevar izpildit to normativu skriesana un viss.Starp citu, no klases, normalu atzimi fizkultura dabuja tikai 2cilveki,kuri apmekle sporta skolu. Tas nav ta ka matematiku ,kuru var iemacities un tur nevajag ipasus fiziskus dotumus.Tikpat stulbi ka eksamens fizkultura butu eksamens muzika, a vot,lai visi nodzied pa kadai operas arijai un pofigs, vai viniem ir dzirde vai nav, pec principa, kaut ka jau katrs ir spejigs nomaurot.
dora
d
Sveiciens visiem eksāmenā kārtotājiem. Lai veicas!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas