Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Okupācijas dienā PCTVL politiķi zinātniskā konferencē spriedīs, ka Latvijas okupācijas nebija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Pieprasu TULITEJU attiecigu valsts iestazu aizliegumu pret sadu PRETVALSTISKU sarikojumu, kas ir pretruna Saeimas pienemtam lemumam par LR Okupacijas esamibu, un tadejadi, sis pasakums ir pienemams ka launpratiga akcija pret Latvijas Republikas suverenitati, tas Satversmi un apdraud tas neatkaribu, ka ari tas eksistejosam tiesibam uz reparacijam par nodaritiem zaudejumiem bez izskiribas ....
fufs
f
Kā vēl zeme viņus nes?!
Canadian citizen
C
Total self interested idiots who hope to change facts to fiction. Next step they'll insist that the concentration camps in Germany were full of "volunteers"!
kurš zin
k
Godmanis neatļāva daļu no VEF pardot par 50 miljoniem. Samsung firmai.. tas ir fakts un to var pierādīt.
varētu
v
jau viņus pasūtīt uz Krieviju,bet nelaime tā,ka tur viņus necieš ne acu galā.Jau kopš `1917.gada viņi ir visās krievijas valdībās.Krieviem ir pat tāds bezkaunīgs un nesmuks sauklis..
Domāju, ka
D
Domāju, ka - atsakoties no patiesības, mēs okupācijas sekas nelikvidēsim...Okupācija bija un okupanti ir, jo viņu „dzīvais spēks” tika atstāts Valstī un nepamatoti tam tika piešķirta līdztiesība. Vai tā bijusi politiķu kļūda vai noziegums – to izlems vēsturnieki, bet tik absurdas tiesības - kā mūsu likteņa lemšana, – nākotnē vairs okupācijas paliekām nedrīkst būt! Starptautiskā likumība ir jāatjauno un tādas okupācijas sekas kā „5.kolonna” jālikvidē!
Nīls
N
"Nāvi okupantiem!" sauca kāds populārs deputāts. Šiem ciniskiem PCTVL pārstāvjiem laime, ka latvieši ir par daudz miermīlīga tauta.
ne jau "miermīlīgums"
n
bet tas "vergu sindroms" ir latviešiem jāiznīdē un okupācijas sekas - "5.kolonna" jālikvidē!
  • 5
  • 0
Dr.xy
D
Un tadel : vagoni....vagoni....vagoni.....daudz vagonu....vagonu ir daudz.....lopu vagoni..... uz austrumiem brauc.....uz austrumiem.....atpakal nebrauks....nekad.....nekad...... Okupacijas seku likvidesana ieskaitot kompensacijas piedzisanu par nodaritajiem zaudejumiem. NOZIEGUMIEM PRET CILVECI NAV NOILGUMA !
Dr.xy
D
Nekavejoties pieprasit no Latvijas Valsts valdibas izpildit ES likumus par Valsts nodevibu,u Starptautiskos likumus par okupacijas seku likvidesanu !
Latviete
L
Šajās žīdu( latviešiem tas nav lamuvārds) konferencēs vienmēr tiek piesaukti citu zemju žīdi, lielāko tiesu Krievijas izcelsmes?Tikai aklais neredz, ka arī Krievijā jūs īsti nemīl, Lindermanis aiztriecās uz Krievija revolūciju taisīt, tika atdāvināts Latvijai- krievi smīn aiz robežas.Lielā politika! Kad beidzot Latvijā būs no viņiem miers!
Latviete
L
varbūt mūsu vēsturniekiem nevajadzētu mīcīties savā starpā konferencēs, bet valstij izdalīt īpašus līdzekļus patriotiskajai audzināšanai, kurā ietilptu šo vēsturnieku darbi? Šo darbu studēšanu padarīt obligātu VISĀM Latvijas skolām, runāt TV un radio! Nekādas aizbildināšanās par latviešu valodas nezināšanu!
lux - jasno
l
Tieši tā! Pārbauda, cik tālu var iet savās cūcībās. Diemžēl pagaidām nekādas reakcijas. Arī tas, ka ne jau tikai ebreji vai kādi citi krievu tanlus ar ziediem sagaidīja. To latviešu pēcteči, kas piedalījās šajā sagaidīšanā, tagad balso par kremļa čekistu huntas pārstāvjiem Rīgā un gaida aicinājumu uz Eirāzijas savienību. Kā toreiz PSRS propaganda strādāja, tā tagad. Ja tad vēl varēja noticēt, ka nu tik būs paradīze uz zemes, tad tagad tā jau vairs nav tikai muļķība.
A'/S
A
Tad jau varbūt arī holokausts nav bijis'?
vhb
v
skatoties uz to bildi ........Adolfs savu darbu slikti paveicis
biedriem attēlā
b
es zinu no kāda vestures notikuma nolieguma jūs iedvesmojieties ! pateikt ? nē , es neesmu tik nesmalkjūtīgs cik jūs esat !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas