Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

"Oligarhu kapusvētku" rīkotāji savu partiju neveidos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zahars
z
mazliet atgādina brāļu Ilmāru viesošanos pirtī.......... Zēni un meitenes, tas viss (3 punkti ) ir krietni par īsu. Mēs neesam Indijā, mums nav miljards iedzīvotāju un mēs nevaram gaidīt simtiem gadu .... sociālie procesi notiek daudz ātrāk tā ka nemūciet, bet urbiet līdz galam.... Tauta uzticas reti kam. Ja pretendējiet uz taisnības ruporiem uz priekšu!
Cinis
C
Jauns un traks tu puika esi ,taču kad nākamreiz iesi uz raidījumu lūdzu uzvelc bikses,lai skatītājam nav jāskatās uz tavām līkajām un spalvainajām kājām,derētu arī matiņus nocirpt,lai mēs reņģēdāji spētu tev noticēt,par Sipenieci vispār nav vērts izteikties,tur ir ''jo trakāk,jo labāk variants''.
Anna
A
Uzpirktie aktieri,nekas vairāk, mutes bajāri vai tukšas mucas,kas tālu skan,vienkārši riebums ņem,kad paklausies.
nu nezinu
n
man tajā visā pasākumā kaut kas neliekas īsti tīrs vai īsti patiess.... kaut kā nespēju noticēt cilvēkiem, kuri kā sektanti publiski nožēlo grēkus - es, lūk taisīju oligarhiem reklāmas, nu vairs nedarīšu, es lūk atteikšu vadīt pasākumu, vairs nekad nedarīšu utt. ja dara no sirds, tad tas ne vienmēr ir jāizkliedz pa pasauli, ja grib pievērst sabiedrības uzmanību problēmai, tad nav obligāti jāuzvedas kā jehovas lieciniekiem... varēja jau arī bez šitādas personiskas izrādīšanās un lielīšanās uzrīkot oligarhu kapusvētkus. domāju, ka latvijā ir milzums godīgu un taisnprātīgu cilvēku, kuri nekad nav ar oligarhiem sadarbojušies (atšķirībā no pasākuma rīkotājiem), kuri nekad arī nesadarbosies, bet kuri to nekladzina pa pasauli, bet tā vietā godprātīgi dara savu darbu. un starp citu - pie visām dūles idejām - nedarīsim, nesadarbosimies, - ir aizmirsta viena lieta - papriekšu saved savu sētu kārtībā, un tad lien svešā, izdari sākumā savu darbu kārtīgi, un tad skrien revolūciju taisīt.
latvis
l
Sipenieci par premjeru!!!! Latvija sen to pelnījusi!!!
K-K
K
... Padomajiet par talako ricibu ... ta var izsvaidit un noverst uzmanibu no BRIESTOSA NACIONALA BLOKA APVIENOSANAS VAJADZIBAS ... Energija un atbalsts ir vajadzigs, vai nu Visu Latvijai! , vai ari Nacionali liberaliskai partijas izveidei, ar VP V.Zatlera vadita Kongresa metodi, kura butu ieklauti visi, akreditetie parstavji, no visam organizacijam !!!!
adolfs
a
latviesu sapnis gan ir nacionalsocialistiskā partija
  • 0
  • 0
Dūle un Sipeniece
D
Dūle un Sipeniece nesadarbosies ar oligarhiem? Viņi strādā ar ārvalstu oligarhiem, kuri naudu izved no Latvijas: Sipeniece ir TV3 (kas nav Latvijas kanāls) vadītāja, bet Dūles producentu grupa veido raidījumus gan TV3, gan LNT! Baigie taisnības cīnītāji! :D
Анекдот по теме
А
Некая графиня, услышав в марте 1917 года за окном крики митингующих, попросила служанку пойти узнать, чего требуют эти люди. Почему они так вопят? Служанка, вернувшись, сообщила: "Они хотят, чтобы не было богатых". Графиня задумалась и печально изрекла: "Удивительно, но мой дед-декабрист боролся за то, чтобы не было бедных".
Dima>bite-kungs
D
Cilvēks,kas ar vienu oligarhu naudu rīko kapu svētkus citiem oligarhiem un domā,ka viņš taisa revolūciju (maipuķīšu,lietussargu,kapusvētku) tiešām ar galvu nedraudzējas.
bite-kungs
b
Ne katrs, kurš iedomājas sevi par kungu, ir tiesīgs vērtēt citus cilvēkus, jo pašam nav ne kripatiņas inteliģences! Tādu te mums daudz, tāpēc visu cieņu jauniem cilvēkiem, kuriem rūp mūsu Latvijas nākotne! Labi, ka neveidos partiju, jo tā dīvainā kārtā sadedzina cēlos mērķus un sapņus. Lai spēks un izturība, jo nebūs viegli!
kungs
k
Ar tādu inteliģences un izglītības robu? Partiju? Vai viņš labāk nevēlētos paganit kādu cūci? Cik var būt debili vispār ieklausoties tādā spruktā.
temīda
t
kungs, beidziet agonēt! :)
  • 4
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas