Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Olšteins: atjaunotā valstī jaunajiem politiķiem jāņem vara ar savu redzējumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tutū
t
Kāpēc gan vēl līdz šīm vēlēšanām nevar nodibināt jauniešu partiju? Visi balsotu! Ko tur runāt, ka tas viss dzīvē nenotiek? PIE DARBA!!!!
Balodis
B
Klāv, klāv. Būtu nu devies rakstīt rakstiņus atpakaļ uz Neatkarīgo Rīta avīzi. Tas vairāk padevās. Šeit cauri redz visi tevi.
drakons
d
Olšteins ir nenormāli stulbs, diemžēl.
dusma
d
28 gadīgajiem Latvijā vēl bērni nav dzimuši , tos viņi nav pratuši uztaisīt, tātad vēl neprot pat pamperus lietot, bet valsti vadīt pratīšot. OLŠTEIN, nemurgo! ................................... Protams, tie vecie, gudrie kaut kā to valsti novadīja līdz bankrotam, līdz vai pēdējai vietai pēc visiem rādīājiem! Tā nu tie vecie un gudrie ir pamatīgi izgāzušies un vēl viņiem nav gana, pa visām šķirbām raujas pie varas kaut rokas trīc.
Mao
M
Vai LA intervijā ir lasāms viņa redzējums? Par skolām - jauki. Bet kur ir tādi skaidri, sistēmiski priekšlikumi?
ŽB
Ž
Tikai un vienīgi jaunie politiķi ar profesionālām izglītībām, bez tieksmes uz KAMPŠANU, bet vēlmi sevi profesionāli apliecināt politikā, izglābs Latviju. Vara jādod cilvēkiem, kuri māk to izmantot valsts un savas politiskās izaugsmes labā, bet ne viss zagšanā. Latvija atdzims, kad no tās skatuves būs, ar vēleētāju sapratni un goda prātu noslaucīti visi iepriekšējie tās nīdētāji. Šis ir tas moments, kad Saeimā nedrīkst palikt neviens ,,profesionālis,, , kurš nodotu ,,valsts vadīšanas zinības,, jaunajiem. Jaunajiem viss jāsāk no nulles un ar augstu godaprātu. Lai veicās! Vienalga, kādu no sarakstiem vēlēšanās es neizvēlētos, no tā tiks, līdz pēdējam izsvītroti visi ,,vecie,, politiķi.
lno
l
Gaidam Sarmītes Kolātes "viedokli":)
KaTs
K
Klāvs strauji aug; atceros pirms gada, nepazīstu Dievs sargi viņu no draugiem, ar ienaidniekiem viņš pats tiks galā
Muļķības
M
28 gadīgajiem Latvijā vēl bērni nav dzimuši , tos viņi nav pratuši uztaisīt, tātad vēl neprot pat pamperus lietot, bet valsti vadīt pratīšot. OLŠTEIN, nemurgo!
Baiba
B
Klāvs ir gudrs un smuks!
Zigi
Z
Pilnībā pievienojos pilsiņiem, ka Olšteins ir neglabjāmi stulbs. Ministrs arī uz prātu nav kritīs. Tāds tādu atrod!
Helena
H
Riktīgs pajoliņš!
Par
P
Man liekas, ka prātīgas domas. Ceru, ka tādi kā Olšteins būs vairāk nākamajā Saeimā. Es Par!!!
hehe
h
jaunā paaudze raujas pie varas, laikam sajutuši naudas smaržu un varas garšu JL padomnieks runā tieši tāpat ka LPP jeb "Latvijas Pamuļķu Partijas" jaunie censoņi un savā domāšana no tiem ne ar ko neatšķiras jauns cilvēks, bet domāšana kā šķēlem, prasts izlēcējs un kampēja tips protams, kāpēc gadiem strādāt un cīnīties, ja var iestāties kādā partijā un 'izbīdīties' pa karjeras kāpnēm - bez pieredzes un bez jebkādas sapratnes, ar kaut kur sagrābstītam idejām un stulbībām no sērijas 'viena tante' aka 'profesors' skolā tā teica vispār pretīgi.. labak nereklamējiet šādus solārijos apceptus olšteinus, jauno paaudzi, kurus interesē tikai nauda un vara un savu bez jēgas sagrābto kredītu atmaksa .. olšteinam piemērota darba vieta būtu kūdras raktuvēs, bet viņs sniedz padomus ekonomikā no kuras neko neapjēdz
hm
h
olšteins - tipisks karjerists, turklāt neglābjami stulbs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas