Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Onkoloģijas pacientiem, iespējams, būs jāmaksā piecreiz vairāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dzervene
D
Varetu teikt , ka kopa ar Tevu Daugavpils REGIONALAJA slimnica "nodzivojam" slimnica vina pedejas nedeljas. Zalju nav, papildlidzeklju guloshu slimnieku apkopei nav , tik vien - ka tepat KAUT KUR arsts klist (iespejams !!!!) Tad nu rodas jautajums - vai turpmak ari maksas par GULTU ??? Turpat blakus guleja sieviete smaga stavokli, atvesta no Livaniem ... cik noprotams - ar naudinju bija gruti... Domajiet - vinai kads naca klat ? Pavisam no sirds - nedod Dievs kadam no musu "dargas valdibas' shajas nodalas tikt kaut vai uz dienu. Domajams, ka vinu isais pratinjsh vienkarshi neiztures ... :(
nu, un
n
Tas patiešām ir noziegums. Ņemiet vērā to, ka ne tikai pensionāri nevarēs samaksāt - arī gados jaunie onkoloģijas slimnieki ļoti bieži šīs slimības dēļ ir darba nespējīgi, bet invaliditātes pensija, ko viņiem maksā, ir vēl mazāka par vecuma pensiju. Ja nav, kas atbalsta, tad arī viņi nevarēs atļauties ārstēšanos. Plus, daudzi Onkocentra ārsti (ne visi, bet daudzi) prasa kukuļus. Nelietība un noziegums, citādi to nevar nosaukt.
Ieva
I
Te jau ir viens, kas laikam taču savas nodzertās aknas ārstē ārzemēs. Vēl viena ar savu izdomāto locītavas kaulu aiztinusies uz Parīzi. Varbūt sākt vajag ar to, ka visi neatkarīgi no amata stāv rindās un bauda kvotas. Maksas pakalpojumus drīkst piedāvāt tikai un vienīgi privātie. Ārvalstis un ārvalstu eksperti tikai tad, ja šejienes ārsts atzīst, ka pats netiek galā un to apstiprina pieaicināto nozares ekspertu konsīlijs.
rr
r
Mūsu valsts tā saucamā elite ir ciniska līdz nelabumam, te no jāsaka, ka jānovēl viņiem tieši tāds liktenis kādu paši citiem sagādā.
nv
n
:-@ jebkurā citā valstī šiem slimniekiem viss tiek apmaksāts no apdrošināšanas sabiedrībām un tur vispār visa sistēma balstās uz sociālo apdrošināšanu. tikai pie mums kā pie idiotiem. labi zinu kā tas ir, kad tuvs cilvēks nomirst ar vēzi un tai vietā, lai prasītu no cilvēkiem, varētu labāk ieguldīt izpētē, lai šo kaiti vienreiz spētu ārstēt! 'Taupītāji' nolādētie, kas taupa tur, kur nedrīkst un netaupa tur, kur vajag. un Eglītis varētu vispār paklusēt ar saviem salīdzinājumiem. jo tā viņa aparatūra nevienam nebūs vajadzīga, ja cilvēkiem nav vienkārši naudas, lai samaksātu par šo ārstēšanos. :@ :@ :@ (sorry, tās emocijas...)
Ieva
I
Interesanti, ko līdzēs tie dārgie aparāti, ja cilvēkam nebūs naudas izmeklējumam? Un ko iesākt jaunajiem, kuriem diagnozi nereti nosaka pēc personas koda? Par medikamentiem, jā, tas ir labi, tikai, ceru, ka vismaz onkoloģiskajiem slimniekiem ļaus tikt pie ārsta, kas drīkst tos medikamentus izrakstīt, jo par tiem cukurniekiem pagaidām šķiet atliek tikai teikt: kāds tur brīnums, ja lielākā daļa pie ārsta vienkārši netiks....
Helasie
H
Skarbi, bet mirs tie pacienti, ko citu viņi darīs...
t
t
ko tad ārstēs ar to paātrinātāju, ja cietēji jau būs paātrināti nolikti lineāri "auksti"?...ārprātīga bezatbildība sliktāk kā konlāģeros - viss ir, bet spīdzina ar pieejamību
!
!
Tas nekas, tie jau tikai pingvīni.
XIII
X
Man no algas novelk to saucamo nodokli- valsts obligātās apdrošināšanas sociālās iemaksas, kas sastāda 24,09 +9%. Kur tad apdrošināšanas kompānija Latvijas Valsts viņu iegulda? Man vēl 20 gadi līdz pensijai, diez vai man kas būs palicis. Daudzi saka jācīnās. Nē jābrauc prom, lai nebūtu šeit jāmaksā nodokļi, kurus ātri nozog. Kad nebūs ko zagt, lielie zagļi pazudīs nošejienes.
ABC
A
Neliešu valsts augstākā pilotāža.
Anna
A
Kārtējais apliecinājums tam, ka cilvēki šai valstij nav vajadzīgi. Bet dīvaini ... kurš tad vergos kungiem, ja nebū kalpu?
es
e
Man kauns par Latviju!!!!! Lai Dievs dod "augšām" veselību!
vika
v
Nu, nav jau vairs ko teikt...(: Ej, latvieti, mirt, valdība un saeima ir ar Tevi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas