Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Opozīcija Slakterim velta sulīgus salīdzinājumus; Saeima neuzticību neizsaka

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andrejs
A
Interesanti- kā tie 53 deputāti nobalsotu, ja balsojot vadītos no savas personīgās attieksmes pret Slaktera ministrēšanas spējām un attiecīgi- labumu Latvijas valstij. Nu neticu, ka viņu vairākums tiešām uzskata Slakteri par labu finanšu ministru. Iespējams- par labu marioneti, bet arī tad diezi vai visi 53. Vismaz pusei tomēr būtu pie sevis jāatzīst, ka pat kā marionete viņš ir draņķīgs. Bet acīmredzot šiem 53 ir paskaidrots- ar ko viņi riskē, ja lielās saņemto kredītu dalīšanas laikā pie dalīšanas kloķiem netiks Slakteris. Budžeta veidošanas laikā viņš atpūtās un uzkrāja spēkus, lai tagad, kad Latvijā ienāks uz nodokļu maksātāju galvām pakārts miljardu kredīts, meistarīgi to sadalītu ar šiem 53, piedodiet- mērgļiem- saistītām struktūrām: ziedotājiem, ierindas biedru firmām, paklausīgām pašvaldībām u.tml., bet nekas nepaliks pāri ne ugunsdzēsējiem, ne skolotājiem, ne ārstiem, ne policistiem. Brīdī, kad Latvija saņems to kredītu, Slakterim pie astes vajadzētu piesiet kontrolieru baru- gan no opozīcijas, gan arodbiedrībām, gan nevalstiskajām organizācijām. Lai seko gan viņa telefona sarunām, gan skatās- ko viņš paraksta. Jo viņš rīkosies nevis ar savu personīgo, bet mūsu visu naudu, savukārt savu kompetenci šais jautājumos viņš laikam skaisti nodemonstrēja Bloomberg intervijā. Ja viņam ir pretenzijas pret tik ļoti skrupulozu izsekošanu- tad lai tomēr atstāj šo amatu.
Vērtēt komentāru: Vērtēju
V
Vai ta esi tu Inguna Gulbe? Nekads izbrins jau ari nebutu, kads stulbens prieksnieks tada stulba pdumniece.
Burvis
B
1) Cik briesmīgi tupa ir mūsu mazā Latviešu tautiņa. Paši visus šos treknos gadus uzdzīvoja un tagat jūt , ka nav tik spējīga pavilkt lai katrs trešais iedzīvotājs brauktu ar X5. 2) Nav ko vainot un piesieties Slakterim, bet padomājiet, ka paši esat stulbeņi sagrābušies kredītus priekš mājām, dzīvokļiem un mašīnām. Paši jūs esat iedzinuši Latviju parādos un nevis valdība. 3) Ejiet visi D...t
slaka teris
s
nožēlojamais ... ministra karikatūra...cik iedomīgam jābūt, lai nesaprastu, ka viņš dara ļaunu valstij un nav piemērots šai vietai..
mur
m
Un vēl 1 doma ienācās. Par to kāpēc papus tā aizstāv Slakteri. Viņš gatavo sev atbalstu no TP tad, kad pašus "vāveros" par Buldozera nopelniem.
Vērotāja
V
Kalniete teica tā: (.) pirmā lieta, kas ienāca prātā, noklausoties A.Slaktera interviju Bloomberg, bija romāns 12 krēsli. "Tur ir tāda epizode, kur autori runā par Viljamu Šekspīru, kas savos darbos lietojis 12 000 vārdu, savukārt Šekspīra laika zvejnieks (nevis dzejnieks), sazinoties lietoja lietoja 400 vārdu, tad tur ir tāds tēls Elločka Cilvēkēdāja – viņa iztiek ar dažiem desmitiem.
lasītāja
l
"...maz saprot, ko nozīmē viņa paveiktais darbs sakarā ar banku krīzi Latvijā. Mēs varējām būt pilnīgi citādā situācijā... bet noteikti ne sliktākā.." Jutos, lai iedotu Godmaņa teiktam nozīmi.
alnis
a
hmm, moška Slakteris kāda dārzeņa vai tomāta sviešanu viņa virzienā uztver kā atbalsta izteikšanu :)
Šampēteris
Š
Slakteris izmanto biežos atvaļinājumus, lai atrastu jaunu mītnes zemi...
Balsošanas mašīna
B
Mīlīši, tā ir saeimas balsošanas mašīna (50+nedaudz balsu), kura bez domāšanas pieņem visu, ko valdošā kliķe pagrūž priekšā kā atbalstāmu. LV ir nozagta jau sen!!! To nozagusi ir valdošā kliķe ar masīvu priekšvēlēšanu smadzeņu skalošanu un nekaunīgu savējo kliķes radīšanu saeimā. Kamēr kliķe nešūpos valdību, tikmēr nekas nemainīsies. Gaidiet vēlēšanas vai taisiet revolūciju.
lux
l
Nu kāpēc Godmanis neatlaiž Slakteri??????!!!!!! Kas ir tas ipašais, ko tas tumsonis ir izdarījis. Nenodarbojos ne ar valsts, ne valdības gānīšanu, jo atbildība pirmkārt jāuzņemas tiem, kas šādus tipiņus ievelēja. Bet kas par daudz, tas par daudz. Kaut gan, ja izvēlas kompetenci par kritēriju, tad būtu jāatlaiž ari Veldre un Slesers.
:)
:
malacis godmanis! labi aizstāvēja slakterveidīgo! :) nu kā IMF mums naudu dos, ja redzēs, ka mēs 'krutie' gudrie 'džeki'? godmanis pareizi dara - šitādu pamuļķi izliek priekšā - sak, visi latvijā mēs tādi, nu - daunīši, bērnībā uz galvas bieži kritušie! doooodiet naudiņas! nu tādiem dauņiem iedos, ar cerību, ka atdos... bet tad, kad vajadzēs atdot, tad godmanis jau seeeen vairs neko neatcerēsies - ne par parexu, ne par nodokļiem, ne par krīzi... slakterveidīgie, kas par godmani balsoja - tie atdos! daunīši! mums tādu daudz, miljonam pāri velk..
tiesnesis
t
a kads brinums, ja jau Saeima par Finasu komisijas vaditaju vareja but dzerajs Imants Kalnins, tagad barmenis=zaglis, bledis K.Leiskalns? Tad slakters Godmanim salidzinajum air elks. Kapec Latvijas valst stiek ta piesmieta, apkaunota gan valsts ieksiene, gan starptautiskaja telpa? Un to visu dara valst amatpersonas, ministri, augsie ieredni. Cik nu vel simtiem milijonus E.Inkens (jau desmitiem milijoniir izskerdeti, izzagti it ka tela veidosania) kraps ara no valst kabatas tela spodrinasanai???
ir skumji
i
Ministri mēdz izgāzties. Valstij tiek nodarīts morāls kaitējums un iedragāta partneru uzticība. Koalīcija, kas apstiprināja šo ministru, atbildību neuzņemas. Pašam ministram godaprāta iesniegt atlūgumu trūkst. Ja ar šādu šādu viegli labojamu lietu likumdevēji nedēļām netiek galā- vai ir vērts ķerties pie patiesi sarežģītu problēmu risināšanas? Kungi- karalis ir pliks!
Ojārs
O
Ja kādu jēlo ākstu ieliktu FM amatā, tad nu gan mums būtu savs misters Bīns, starp citu, viens tāds jau bija...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas