Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Opozīcijai atšķirīgi viedokļi par lēmumu 4,3 miljonus piešķirt Turcijai bēgļu uzturēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hrv 0301
h
TĀJAU NAV SUDRABA ! TUR JAU TIK SPOKS !
xxxl
x
Da pošļi oni nahui so svoimi turkami.Dovno oni nepolučiļi po mozgam,Na turciju nado odnu atomnuju bombu ,i vsjo budet OK.
vilks
v
kas ir turki?gaidām ziemassvētku dāvanas?vai kāds ir novērojis uz kuriem komentariem nevar atbildet?!uz tiem kuri aizstav Mūsu godīgo valdību...
  • 0
  • 0
vilks
v
Vai nebūtu racionālāk tos " ļimonus" pārskaitīt teroristiem,ko Turcija atbalsta -mazāk bankas operāciju ?
archivārs
a
Jocīgi,ka Sudraba neiebilst pret Eiropas naudas miljardiem,kas dažkārt netiek izlietotas Latvijas valsts vajadzībām,bet nomaldās mākoņos vai puzēs. Biju domājis,ka Sudraba ir principiāla.
bu,bu!
b
Otrais variants – panākt šīs Saeimas atlaišanu un pirmstermiņa vēlēšanas. Un te nu jāsaka, ka laimīgas sagadīšanās dēļ mums ir paveicies – CVK nesen, tieši Parīzes teroraktu priekšvakarā, ir reģistrējusi pilsoņu iniciatīvu – parakstu vākšanu par 12.Saeimas atlaišanu. (Sīkāku informāciju skat. https://www.cvk.lv/pub/public/31193.html)
Hav
H
nu kāda viņa opozīcija - viņa taču kā sāka Parexā, tā arī turpina ar austrumpuses interešu bīdīšanu. Tas nozīmē, ka jādara tieši pretēji.
Jānis
J
Latvijai ir steidzami jāpasaka "nē" jebkādu bēgļu uzņemšanai. Tāpat jāpasaka "nē" 4,3 miljoniem ! Vispirms ir jāgādā par saviem trūcīgajiem cilvēkiem. Tas, ka naudas trūkuma dēļ izbeigušās kvota, slimie netiek pie ārstiem, ir nožēlojami. Žēl mirstošo cilvēku !
archivārs
a
Saucot pie atbildības korumpantus var atgūt simtreiz vairāk nozagtas naudas. Vai tad korumpantu vairāk žēl nekā mirstošu cilvēku vai bēgli?
  • 2
  • 1
Šitos miljonus
Š
lai maksā tie, kas sīriešu nekustamos īpašumus sabumboja! Tagad lai sūta strojbatus uz turieni, lai būvetu no jauna.
Dr.xy
D
Kadi gan visadi radijumi atrodas Latvija,viens no vieniem ar seksuali izbadejusas vistas skatienu ,citi no kremla cekistu teroristu apvienibas SC / Vienota Launuma Imperija & GKR & Bela Russ. Un pari viesiem kriminalais alkoholikis Juncker`s no hercogistes Luksenburga,kurs cer no osmaniem sanemt baksisu,ja spes piespiest Eiropas valstis iedot osmaniem 2,5 miljardus EUR.
Straujuma
S
tas tā kā REKETS, vai kā tur. nah mums jādod nauda čurbāniem kuri neko negrib darīt, un ir reāli parazīti.
Domātājs
D
Nu es piekrītu pie mūsu esošā budžeta 500 00 - 800 000 palīdzību bēgļiem, kāpēc ir paredzēti 4.5 milj. ? Latvijas valdība ES priekšā grib tēlot kā baigi bagāto valsti ???
Domātājs
D
Nu es piekrītu pie mūsu esošā budžeta 500 00 - 800 000 palīdzību bēgļiem, kāpēc ir paredzēti 4.5 milj. ? Latvijas valdība ES priekšā grib tēlot kā baigi bagāto valsti ???
Es
E
Throughout 2014, Saudi King Abdullah and top kingdom officials spent a fortune on gifts for Obama, first lady Michelle Obama and their daughters — roughly $1.35 million on the list.'
He
H
???Turcijai jādod palīdzība ,tur 2 miljoni bēgļu,bet kā tad ar Vāciju,tur jau arī turpat tāds pat' daudzums.Vācijā tie paliks,bet turki saņems naudu un bēglīšus pasūtīs tālāk uz Eiropu. Ne centu svešai valstij,Latvijai pašai ir grūti un arī priekš mūsu mazās zemītes atsūtītie bēgļi un ,,ceļotāji" būs daudz uz ko tērēt savu naudiņu.
aaa
a
sudraba nav nopietna tuksas runas. Dari! Atbalsti referendumu pret teroru un imigrāciju! https://manabalss.lv/tautas-nobalsosanu-sakara-ar-es.../show
Vārds
V
Tur NAV tāda balsojuma!!!
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Svētdiena būs saulaina un sausa

Svētdiena būs saulaina un sausa, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas