Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Opozīcijas deputāti plāno revolucionāras izmaiņas drošības iestāžu struktūrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haralds
h
gan jau ir, kas plāno revolucionāras izmaiņas ne tikai drošības iestāžu struktūrā!
Dr.xy
D
Skaidra teksta: Elksnins,Adamsons un parejie kremla cekistu darboni censas likvidet jebkuru Latvijas Valsts intituciju,kura ir domata Valsts drosibai.Vini censas iznicinat so instituciju jau ta,pasreiz, nepietiekamo darbibu pret Valsts nodevejiem,krievu ekstremistu organizacijam un kremla naudas plusmu pretvalstiskajam apvienibam. Si riciba ir Valsts nodeviba,un tas organizatorus ir jatiesa pec Soda likuma 69.punktu par Valsts nodevibu.
s
s
alkšņi no Latvijas laukiem ir jāizcērt,nemaz nerunājot par elksniņiem,tiem pietiktu ar raundapu.
Ance
A
Zvēreta lauzēji negrib, lai būtu kārtība valstī..
Kurbads
K
Okupantu roklaižas un kangari vispār nedrīkst atrasties Saeimā!
vilis
v
Lai noraktu kādu jautājumu,jāizveido komisija.Nu atļausim zēniem saglabāt seju SC savu sponsoru(krievu un latviešu zagļu)priekšā.
latvietis Gunars
l
Gan jau pacietibas vadzis vienreiz luzis, un tad TBLNNK un Visu Latvijai taisis savu REVOLUCIONARU reformu drosibas strukturas, teiksim atklati tagad liekas drosibas strukturas strada Maskavai lojali cilveki ka lai citadi izskadro drosibas dienstu bezspecibu pret naidigi noskanotiem pret Latviju darboniem ka Lindermanis Osipovs Usakovs Adamsons.. naks vareni palu udeni un visus sos neskistenus aizskalos Krievijas virziena..
x
x
laika kad Maskavas kuditaji tadi ka Lindermanis Usakovs Osipvs nirgajas par latviesu valodu, mus drosibas iestades ie bezspecigas pret siem provokatoriem bijusais KGB darbinieks Adamsons ir iecerejis likvidet KNAB un vajinat jau ta vajas un nevarigas Latvijas drosibas strukturas..
Eva Braun
E
Elksninnss -krievzziidu algotaa sarkanaa padauza... nekas vairaak ..
Putins
P
Padomju okupantu pārstavji ar savam "revolucionārajam" pārmaiņam var iet tīrīt Rīgas sabiedriskās atejas! Neviens tos pretīgos okupantus neņem par pilnu!
JANKA
J
MUMS VISIEM IR OFICIĀLI JĀPIEPRASA >PRETLATVISKOS DEPORTĒT ! PIETIEK !
  • 4
  • 2
Par Krēsliņu
P
Jau kopš Saeimas otrās valsts valodas balsojuma ir skaidrs,ka no Nacionālās Apvienības šaraksta ievēlētie Demokrātisko Patriotu biedrības biedri Kārlis krēsliņš un Dāvis Stalts ir iefiltrēti nacionāos,lai Visu Latvijai,kas ir NA pamatā grautu, noniecinātu tautas acīs. Ja zina,ka abu iepriekšējās darba vietas bija Aizsardzības ministrijā,tad nav arī brīnums par līdzšinējo ministrijas ne ļoti sekmīgo darbu Latvijas valsts interesēs. Turpmāk uzmanīgi vērosim vēl divus augstos amatos tikušos šaubīgās organizācijas-Deokrātiskie Patrioti biedrus:Saeimas deputātu Ilmāru Latkovski un Tieslietu ministrijas parlamentāro sekretāru ,profesionālo latgalieti,Jāni Bordānu.
ja
j
jāvajina valsts pārvalde, tad arī pozīcijas deputāti nomet maskas.
APVAINOTIE!!!!!!
A
NU ,TAD KAD KRIEVI NETIKA VALDĪBĀ ,VIŅI IR SAZVĒRĒJUŠIES DARĪT VISU,LAI LATVIJAS NEBŪTU,,LAI TE BŪTU NEKĀRTĪBAS,,,,,,,,,LAI SAREŽĢĪTU DZĪVI MUMS VISIEM,KAS TE GRIB DZĪVOT,TAI SKAITĀ ARĪ KRIEVU TAUTĪBAS CILVĒKIEM!!!!!! NEVAJAGA CENSTIES,,,,,NEIZDOSIES,,,,,,NORMĀLI CILVĒKI UZ PROVOKĀCIJĀM NEIELAIDĪSIES!
fr
f
Drīz viņi ētiski kakās pie Saeimas
Un Jūs
U
cerējat, ka viņi 9. maijā visi dosies kakāt pie pieminekļa ''atbrīvotājiem"?
  • 2
  • 2
eseses
e
cūka apelsīnus sagribēja? :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas