Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Opozīcijas partijas vēl tikai strādā pie rīcības plāna

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
jautājums » TantaSidra 16:15 _..krieviem bija tāda filma "Parastais brīnums". Tur bija slavens mednieks, kurš nemedīja, lai nebūtu iemesla kritikai._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ filmu par mednieku kas nemedija lai butu slavens apskatishos. :) man ari liekas ka lidzigi ir Jauno Laiku, nu jau dikti ilgi ir visadam atrunam no darbibas atturejushies, varbut shai taktikai ir politiski objektivs pamats, bet varbut - sliktiem dejotajiem viss kas var traucet. savu planu tie nevar teikt jo varbut tas tiem vienkarshs - vilkt laiku un kad visi bus gravi dubljos lidz ausim tad ar arkartas veleshanam tos baltus un pukainus romantiski nekritiskie veletaji atkal ienesis Saeima, ja ne isti valdiba sanaks, tad opozicija sedet jau ari ir neslikti.
jautājums
j
Ja, valstī mums arī ir opozīcija, tad tā nav Saeimā. Tur tas klubiņš ir smieklīgs. Pilnmēnesī mūsu opozīcija izpaužās spoži, i' nodziedās, i'nodancos...Neviens tv šovs blakus nestāvēs Kad skatos uz mūsu opozīcijas kundzītēm, tā man prātā filmas par amerikāņu vidusskolu. Populārās meitenes... Bet ekonomika tak ir tik zemi un prasti... Ja atceries krieviem bija tāda filma "Parastais brīnums". Tur bija slavens mednieks, kurš nemedīja, lai nebūtu iemesla kritikai..
TanteSidra
T
jautājums 15:36 _...Valstī krīze un tauta iet postā, bet opozīcija un pozīcija spēlē kariņu. Un ekonomikas glābšanas plāns ir Kara noslēpums. Ja opozīciju spīdzinās, tik un tā neatzīsies kā ekonomiku glābt...._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jaa, par saviem planiem kluses ka partizanji. ar populismu uztures dzivas atminjas par sevi un lai neietu sasmereties, - uzreiz sit pa Godmani, nesikumojas prasot kautko mazaku, nu piemeram Shlesera dekapitaciju.
Lāpītāja
L
Mazliet tā kā jocīgi.Krīze neiestājās šonedēļ, arī Saeimā šo politisko veidojumu deputāti nav pirmo dienu, pēc idejas ja viņi ir normāla un strādāt griboša opozīcija, katram no šiem 3 veidojumiem vajadzēja jau būt kādam plānam un tad varētu paziņot, ka plāni ir un tikai notiek to apvienošana un saskaņošana. tomēr vairāk līdz šim izskatās, ka arī viņi tikai skrien nopakaļ notikumiem, nevis tos prognozē un spēj laicīgi reaģēt, kaut vai plāna piedāvājuma līmenī. kamēr ti kaut ko sačibinās, tikmēr situācija atkal būs cita un vēl sliktāka. Neticu es šitiem vecajiem vēžiem jaunajā kulītē.Gaidu principiāli citus,tajā politiskajā zaņķī vēl nesamaitātus,kompetentākus un gados jaunākus cilvēkus-tā ap 35-40 gadus vecus, jo VL gailēni kā to parādīja R.Dzintara uzstāšānās pēdējā KNL spēj tikai karodziņus un nacionālpatriotiskus saukļus izteikt, bet no ekonomikas viņiem nav nekādas jēgas.
TanteSidra
T
ar "glābvalsti.lv" ir ta, ka ja kadam kadu nejaucibu ieraksti, tas ari aiziet atbalsta balsojuma.
jautājums
j
cik saprotu tad plāna nav nevienam. Un tas jau galu galā ir smieklīgi. Valstī krīze un tauta iet postā, bet opozīcija un pozīcija spēlē kariņu. Un ekonomikas glābšanas plāns ir Kara noslēpums. Ja opozīciju spīdzinās, tik un tā neatzīsies kā ekonomiku glābt. Galvenais pozīcijai ieriebt ! Nu tauta cietīs, bet tas jau idejiskā cīņā nav galvenais.. Ak , nabaga vēlētāji!
TanteSidra
T
Vitāls 14:36 "Dienas raksti tādi jocīgi kļuvuši, ar apslēptiem kniebieniem opozīcijai. ..." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jaa tiesham, kapec Diena "apslēpti kniebieni" opozicijai, vareja jau ari kad ir pelnits pa seju iesist. ja kakji aptaukojas un nekjer peles tos var sutit jurskola vai parstradat kazhokadas. es gan nesaku ka tieshi ta jadara.
dzeris - AD
d
Jā, kā viens bija izteicies, Godmaņa gadījumā mēs redzam, ka daudziem pirmajā vietā ir forma, nevis saturs, un, izskatās, cilvēki tiešām neko nav mācījušies.
AD
A
Saits ir ar Google meklējams un saucas "glābvalsti.lv" . Pirmā vietā nav pans Kleksis (kas, starp citu, izteicās, ka viņu šāda karjera nemaz neinteresē), bet gan Vīķe Freiberga un Sudraba (pret ko diez vai varētu būt iebildumi), bet paskatieties, kas ne visai tālu viņām seko.
dzeris
d
Jā, sajūta, ka viss tiešām salaists tūtē, un neviens nezina, ko darīt. Vājš mierinājums būtu tas, ka visā pasaulē neviens īsti nezina, ko darīt, bet Latvijai jau pasaules krīzei klāt nāk gadu gadiem konstruēta un veidota personīgā Latvijas krīze.
AD
A
Jā, tev viscaur taisnība un Dienā reklamētā divu meitenīšu (par savu kabatas naudu?) noorganizētā aptauja par to, ko balsotāji vēlas par valdības vadītāju, uzrāda visai "interesantus" rezultātus. Diemžēl, tas dos iespēju dažam labam balsu savācējam apgalvot - nu, re! Šitā vairs nav pozitīvisma kampaņa. Tauta taču vēlas, lai es sakārtoju valsti krīzes apstākļos. P.S. Tautas "gribas izteikšanu" sevišķi pastiprina fakts, ka pēc pirmā balsojuma nav paredzēta balsotāja turpmāka bloķēšana - ja kādam ļoti patīk balsot, tas var spaidīt savu "enter" pogu par "kandidātu" līdz kamēr nelabi metās.
Žuks
Ž
Pēc Jums sanāk, ka jau visa Saeima ir opozīcijā? Labāk tomēr paraudiet, jo nav ziņu, ka 52 pozīcijas deputāti būtu uzvilkuši opozicijas spāņu zābakus. Otrkārt, plānu gaida no valdības un tās varoņtenora Godmaņa.
lno
l
Paldies!:)
lno
l
Varbūt Tantei ir - back to USSR?:)
Vitāls
V
Nevarēšu palīdzēt, kura atrast saitu. Rezultātus gan esmu dzirdējis TV ziņās. Cerīgākais tajā sarakstā bija pans Kleksis vai viņa brālēns (kas patiesībā ir vienalga kurš). Turpinot par to, ka opozīcijai vajag plānu, jo pozīcijai nav, nonākam pie jautājuma kāda ir opozīcijas misija parlamentārā republikā. Šķiet, ka opozīcijai nav jānoliek pozīcijai priekšā ēdienkarte, bet ir kritiski jāizvērtē pozīcijas piedāvātā ēdienkarte. Ja pozīcijai tās nav, tad, lai visiem nedraudētu bada nāve, pozīcijas sastādītā valdība vai parlaments ir jāatlaiž, un tikai tad opozīcija var nākt ar savu plānu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

JL nevēlas runāt ar Godmani par iesaistīšanos viņa vadītajā koalīcijā

Godmanis atkal gatavs sarunām ar JL

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas