Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Opozīcijas partijas vienojas neiesaistīties pašreizējā koalīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LVD
L
Vismaz viena prātīga rīcība, kas ļauj cerēt, ka Godmaņa valdība tiks gāzta bez vardarbības..
TanteSidra
T
tas ko vinji uzskata par afigeni gudru taktiku, shi vinju nogaidosha bezdarbiba - "10.martā partijas iecerējušas prezentēt kopīgi izstrādātu rīcības programmu" ir fatala muljkigas tuvredzibas dikteta kljuda. stavet mala un nogaidit kamer valdosha koalicija un viss elektorats ir dziljos sudos un tad ierasties smukiem un nesasmeretiem ka glabejiem.., nu talak ir 100pt tas ko tu saki - "...kuslajiem masu skatu aktieriem priekšā no kulisēm izbrauks Zīgerists ar Kostandu uz banānu vezuma..." laiks preteji tam ka vinji to iedomajas nestrada uz vinjiem, tas daudz ko mainis un tad kad bus ta vinju iecereta uznakshana tad izradisies ka daba ir ari daudz smukaki un izveicigaki dzivnieki par trekniem majas runchiem kas aptaukojushies nespej kjert peles.
Financialis
F
Visbēdīgākais ir tas, ka komēdija pārvēršas farsā un nu jau ir pēdējais izrādes cēliens... Baidos, ka tūlīt tūlīt kuslajiem masu saktu aktieriem priekšā no kulisēm izbrauks Zīgerists ar Kostandu uz banānu vezuma... Vienreiz jau tā ir bijis...
anglosaxis
a
Ja Godmanis un koalīcijas partijas būtu bezatbildīgāki, viņi varētu paiet malā un teikt; "Nu, kungi un dāmas, vieta brīva. Uz priekšu!" Kā man tajā brīdī gribētos redzēt Āboltiņas, Kalnietes un Štokenberga ģīmjus...
Financialis
F
Bēdīgi. Tas nozīmē, ka visu šo teātri opozīcija rīkoja bez jebkāda plāna skapī... SCP uz skatuves Vecrīgā kāpa bez plāna. JL premjeru vēlējās gāzt bez plāna. Arī Kalnietes vienīgais plāns bija Eiroparlamenta krēsls... Kurp veļamies. No vilka bēgot tomēr nonāksim badainam lācim ķetnās.
Milzīga
M
Pareizi! Citādi mēs dabūtu ministros vēl lielākus idiotus.
TanteSidra
T
es 13:11 "Man par Jums visiem prieks. Tā tik uz priekšu." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ta izskatas ka ta tik uz priekshu. galvenais ir nenokavet arkartas veleshanas - tur Jaunam Sejam jabut baltos uzvalkos uz baltiem zirgiem.
tādi esam
t
rg 13:19 vienkārši negrib strādāt. +++ Akls (-a) esi, ja neredzi,kur mūs tie Tavi strādātāji un darītāji ir noveduši. Fui, cik ilgi var tā MULDĒT? Vai pašam (-ai) nav piegriezies?
klukste
k
Pareizi nolemts! Godmanim jau nevienu nevajag: pats tas gudrākais, viens visu saprot! Visā tajā putrā šausmīgi ir apzināties, ka laiks iet un mēs braucam arvien tālāk uz elli... un visi bezpalīdzīgi noskatāmies. Opozīcijai ašāk jādarbojas, tā ir mūsu vienīgā cerība.
dievcilveks
d
Nu skaidrs, ka nav jēgas ar esošajiem sasaistīties... Tas jau viņiem ir vajadzīgs, lai vēlāk atkal teikt: "Jūs takš arī bijāt pie varas, ko tad neko nemainījā!?"
Человек
Ч
Смотрю на фотографию. Солвита Аболтиня похожа в профиль на Татьяну Жданок.
Berta atbalsta
B
Ļoti pareizs lēmums! Lai mafija pati strēbj to putru! Neviens taču neiesaistīsies bandā kā līdzdalībnieks. Jaunas saeimas vēlēšanas, un tikai!
Jaunietis
J
Tā jau bija domāts - kāmēr riet uz darītājiem, tikmēr visiem sorozīdiem mutes līdz ausīm, bet kad piedāvā pašiem pastrādāt, tad uzreiz astes kājstarpī. Lūk ar ko atšķiras koalīcija no apozīcijas - vieni darītāji, citi rējēji no aiz stūra. Personīgi es domāju, ka būtu jāizdara labojumi Saeimas Kārtības rullī un jānosaka, ka opozīcijas deputātiem maksāt tikai minimālo algu - un lai vēl saka paldies, ka maksā par neko nedarīšanu bet nepatriec no Saeimas par liekēdību!
Dārznieks
D
Saprotams , jo tad jau sanāktu kentauru un ciklopu kolchozs.
TanteSidra
T
Kukuu 13:14 _...Krīzes pārvarēšanas plāns 10.martā! Diez, ko viņi paši būtu teikuši, ja Godmanis vai Slakteris paziņotu, ka līdz krīzes pārvarēšanas plānam vēl jāpagaida pāris mēneši...._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nu jauki visu pateici. tas Jauno Seju apvienibas pazinjojums ir domats nopietni bet skan tiesham humorigi. vinji sev atkal ir iedevushi brivdienas - "...partiju pārstāvji vienojušies par turpmākās sadarbības padziļinātu koordinēšanu, savukārt 10.martā partijas iecerējušas prezentēt kopīgi izstrādātu rīcības programmu krīzes pārvarēšanai..." vinji izsaka gatavibu nakt lai stradatu kad bus izveidoti vinju darbam piemeroti apstaklji, laiks strada vinju laba un vinjus vel nebaida tas ka no ilgas atrashanas bezdarbiba muskulji var atrofeties un smadzenes var sapelet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas