Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ošlejs: Zatlera lēmums bija pareizs un ekonomiku negatīvi neietekmēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kasrw.
k
Tik sirsnīga un skaista bilde,kur Latvijas meitenes sniedz Prezidentam ziedus.Par to vajadzētu dokumentālu filmu,lai tas paliktu Latvijas vēsturē ,kā atgādinājums nākamajām paaudzēm par šo sarežģīto laiku un šo brīdi.,kur Latvijas jaunieši ir blakus prezidentam svarīgā brīdī atbalsta.
xargo
x
nav bravūrīga, bet zina, ka tauta balsos par godīgumu politikā.
plose
p
nesaprotu, kādēļ vienotība ar tukšu partijas kasi un ievainotiem līderiem ir tik bravūrīga pirms vēlēšanām?
Jāņonkols no laukiem
J
Pēdējās dienās bija skaidri redzams, ka tiks ievēlēts miljonārs Bērziņš, bet neviss Zatlers. Neko nedarot Zatlers varēja mierīgi aiziet, saņemt visus piešķirtos labumus un nelikties par turpmāko ne zinis. Bet viņš neizvēlējās principu pēc manis kautvai ūdens plūdi. Tagad viņš nepieļāva lai mums būtu jau četri oligarhi. Ja Saeima par Prezidentu ievēlēs atkārtoti Zatleru, viņi aizies ar godu, bet ja ievēlēs Bērziņu, jau nākošās vēlēšanās viņi zaudēs daudz.
Kārkliņa
K
Man šodien ir tāda kā svētku sajūta , pateicoties Zatleram ka viņš atlaida saeimu . Malacis , līdz šim domāju pretējo , bet tagad jāsaka , ka saeimai izsteikta neuzsticība un šai saeimai nedrīkstētu ļaut vēlēt prezidentu .
K
K
Vai tik tas nav Obama,kurš Saeimu atlaida? Kaut kā ļoti ātri pēc tās telefona sarunas tika izdarīts paziņojums
nuja
n
Mums ir īstie konsekventie kampēji un viņu pirktie polittehnologi. Un mums ir biznesmeņi, kas ar labprāt ko pakamptu no valsts, ja visi tā reiz dara, bet drusku arī raustās - tā sakot svārstīgie kampēji, tādi, kuriem ir kādas robežas kampšanā, piemēram Ošlejs. Zatlera gājiena labā seka ir tā, ka šie svārstīgie piesliesies godīgākai politikai, jo viņiem ir iespēja arī godīgi darboties, īstie kampēji to nevar principā. Un mums ir jāizmanto viss iespējamais reurss, arī svārstīgie.
A kāpēc
A
Liepnieks sabiezina krāsas, neko nezinādams no ekonomikas?
Bronks
B
Svētdiena, 29.maijs (2011), plkst.17:15 | Ziņu aģentūra BNS Jūnijā Privatizācijas aģentūra (PA) par 78,1 tūkstoti latu izsolīs deviņus neapbūvētus valsts zemesgabalus, informēja PA sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Liepa. __________________________ Bet nabagiem viņš atņem pēdējo kapeiku! Un bagātie tik ņirgājas, ka nabagi šo krīzi velk, jo pats premjērs Ministru kabinetā šeptējas ar sievas biznesu. Kur te likumība un ētika? Un kas tagad vēl valsts mantu par sancikiem izpārdos? Vienotības vadītā PA!!! Riebjas tava demagoģija. Paskaties, ko šitais dara īstenībā nevis vāvuļo, slēpdamies ar veco negaušu mugurām. Vienotība ir tāda pati kā LC, TP. Neliešu bars, kas savu labumu taisa, bet par citiem ņirgājas.
literāts
l
Ventspils...
literāts
l
ak Dievs kā viņš vakar nodeva!!!! meļi, zagļi, nelieši, Jūs esat Latvijas kauna traips. pilnīgi vēnas uz pieres izspiedās no dusmām... Ventpils apzeltīšana - uz Latgales un Vidzemes rēķina (tā bija mana mīļākā runas daļa)
Dzens
D
Beidz muldēt. Ne jau Dombrovskis iedzina valsti postā. Nekas nemainīsies, ja tev līdzīgie joprojām turpinās balsot par Puzes ķeizara dolārzaļajiem zemniekiem.
Bronks
B
Ja notiks ārkārtas Saeimas vēlēšanas, tajās kandidēs arī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V), apliecināja viņa preses sekretārs Mārtiņš Panke. Valdības vadītājs uzsvēris, ka ir gatavs turpināt iesāktos darbus un gadījumā, ja būs jaunas parlamenta vēlēšanas, viņš tajās piedalīsies. _________________________________ Nabagu laupītājs ir gatavs turpināt savus nedarbus (arī savas sievas biznesu), kur tad šeit loģika?
KasparsM
K
Lēmums ir labs, bet viss vēl ir priekšā. Ekonomikā mums vajag nevis stabilitāti, bet reālu izaugsmi. Jābūt skaidrai vīzijai, valsts plānam, nevis kārtējais burbulim. Varētu sākt ar ilgtermiņa ieguldījumiem kokapstrādē, lai uz vietas veidotu pievienoto vērtību, nevis tikai eksportētu baļķus.
Pelēkais Vilks
P
Kāpēc neviens vēl nav pajautājis, ko par visu šito lietu domā Juristu biedrības prezidents Aivars Borovkovs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas