Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ozoliņa: prezidenta kanceleja ierāvusi sabiedrību debatēs, ko darīt Zatleram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
papucis
p
NEVAJAG PAZEMOT SEVI UN NEVAJAG BRAUKT UZ CITAS VALSTS SVINĪBĀM, JA ŠĪS VALSTS VADĪTĀJI NAV ATRADUŠI IESPĒJU 20 GADU LAIKA POSMĀ TIKTIES "'AUGSTĀKĀ LĪMENĪ"'.pPS.Lai Prezidenta kungs iztur""aktierpauzi"'kā to darīja Vija Artmane...
jumors
j
Ja 9. maijs nav krievu tautas svētki- tad būs pavisam noteikti. Pareizticīgo baznīcas kalendārā 9. maijs iezīmēts kā kritušo karavīru piemiņas diena. Kādi vēl jautājumi?
Lāčplēsis
L
Seko saulvedim,seko īstam līderim, tas ir viņš Kangarovichs, tam būs klausīt un par viņu savu balsi dot!!
alen
a
ja uzlugs tad brauc.....
nopride.lv
n
ozolinas dels kristaps ozolins esot direktors un lidz ipasnieks firmaa latvijas zemes resursi terbatas 83 ir piemanijis un apkrapis vairak nekaa 20 cilvekus neizmaksajot tiem algu vairak neka 6 menesu garuma ap 40000 tukst.latu.ka ari nordea lizingam ir parada ieverojamas summas.pirms pieciem gadiem tapat ozolinas dels kristaps palika parada(piemaanija)datoru vairumtirgotaju firmai ap 70000 euro.to puvumu ko sevi slepj mate delam neizdodas vai ari nav velesanas slept.pirms klausiet ko pargudri saka mate paskatieties kas ir dels.
Smiekli nak:)
S
Ko var muldet tuksu-musu valstii sabiedriiba var apspriest ko vien veelas bet pie varas esosie ieredni,politiki vienalga izdariis pa savam.Bezjedziga spriedeleesana.
otra puse
o
9. maijs nav krievu tautas svētki, tāpat kā “Lielais tēvijas…” ir tikai Staļina kopīraiteru radīts zīmols. Krievu tautai ir jāsaprot, ka viņi 1939. gadā caur kolektivizāciju, represijām un tīrīšanām bija novesti līdz pilnīgi apolitiskam, amorfam stāvoklim, bez pilsoniskās apziņas, kas viņiem varētu noteikt, kas ir labs un kas ir slikts. Lielākais noziedznieks bija Staļins, jo viņš kopā ar politbiroju krievu tautu padarīja vien par līdzekli savu noziedzīgo interešu īstenošanai.
Prīze
P
Ka tik neiznāk tāpat, kā ar Busuļa *Probku*. Visi lūdza, nedziedi tā... Bet šis tik liels, neesot civilizēta domāšana, atpalikusī tauta, un rezultātā palika pat krievu nesaprasts āksts. Redzams, tagad arī dzird tikai to ko grib, probka ausīs.
čiepa
č
tas tiešām liecina par smagiem kompleksiem un pusaudžu melnbaltā tipa domāšanu. ----------------------- Manuprāt, Latvijai ir savi kompleksi un fobijas. Būtu dīvaini, ja to nebūtu pēc smagā 20. g.s. Tā ir tautas kolektīva atmiņa. Bet šoreiz tieši Krievija ir tā, kas spiež mūs domāt melnbaltās kategorijās. Arī viņiem ir smagi kompleksi pēc PSRS sabrukšanas. Tieši Krievija ir tā, kas falsificē vēsturi, noliedzot dokumentētus faktus par draudzību ar Vāciju un kopēju kara izraisīšanu. Vari pateikt, kādēļ mums jāpalīdz uzturēt šie mīti?
čiepa
č
Un cik tad ilgi visu politiku un attiecības var veidot tikai balstoties uz pagātni? --------------------------- Nevajag attiecības veidot, balstoties uz pagātni. Var palikt katrs pie sava viedokļa un veidot reālas pragmatiskas attiecības tagadnē ar skatu nākotnē. Tikai- Krievija grib, lai mēs glorificējam tās pagātni, kurā no Latvijas interesēm raugoties, maz slavējama... Patiesībā tas pazemo mūsu valsti.
dzeris
d
Ko te var pateikt - slikti, kad elementāri pieklājīga un civilizēta uzvedība tiek traktēta kā pielīšana utt., tas tiešām liecina par smagiem kompleksiem un pusaudžu melnbaltā tipa domāšanu.
čiepa
č
Nevajag jaukt divas lietas - cieņas izrādīšana tautai, kas karā zaudējusi 27 miļjonus, un pielīšanu. ------------------------------------------ Latv iešu tauta relatīvi zaudēja vairāk. Jeb tu saproti tikai absolūtos skaitļus? Un ja Valsts (tauta), kas zaudēja šos miljonus pati piedalījās kara izraisīšanā?? Neaicinu izrēķināties vai nosodīt. Vienkārši paklusēt, godinot savus tēvus un vectēvus. Triekties uz Maskavu svinēt varu uztvert tikai ka zaimošanu.
Prīze
P
Nu, Latv.prezidentiem kompleksi galīgi nav. Piem.Ulmanis, tā satraucās, kad Jeļcins dzērumā uzaicināja, pēc tam izlikās, ka saputrojis. Freiberga pēc pirmā svilpiena naktī aizšāvās uz Alpiem, tad Pēterburgas svinības, tad vienīgā, nesaprastā uz Maskavu. Tagadējam arī, kā bērnam - nu tad drīzumā saskriesimies un visi gar zemi, un svēti tic, ka tiešām tā būs. Bet lika pagaidīt. Un Dzeri, ja kāds grib, lai krievu tauta viņu mīl, nav akurāt jāsperas uz Maskavu. Rīgā var katru dienu likt puķes pie atbrīvotāju monumenta, tikai jāpārraksta latv.vēsture.
dzeris
d
Nevajag jaukt divas lietas - cieņas izrādīšana tautai, kas karā zaudējusi 27 miļjonus, un pielīšanu. Un cik tad ilgi visu politiku un attiecības var veidot tikai balstoties uz pagātni? Nevajadzētu tā ka drusciņ pamācīties no somiem? Kaut arī - somi par savu neatkarību cīnījās, latvieši vienkārši atdeva, tāpēc somi ar mazvērtības kompleksiem nesirgst, un nepārtraukti nealkst parādīt krieviem pigu.
Sirmais
S
Braukt vai nebraukt jālemj visām baltijas valstīm. Nedrīkst izlekt,kā VVF.Sarkanā fašisma uzvara pār brūno mums nekādu labumu nedeva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas