Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ozolnieku novadā nošautais vīrietis mēģinājis no kaimiņienes dabūt naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J.Biotops
J
Beidzot viens īstais lietpratējs uzradies, kurš zina labāk, kā jādara. Rīt pieteiksies dienestā, sarunāts?
hmm
h
vajag kā filmās - šaut kājās vai tml. kas neapdraud dzīvību, bet ļauj atņemt ieroci un apcietināt. Profiņi jau no mācētu tikt galā pat bez ievainošanas. Tikai mūsējie - OMEGA - noteikti ar bruņuvestēm un ķiverēm, tik un tā ņem un šauj pa tiešo.
Trīne
T
Sema 09:48 Lai iedotiem līdzīgie komentētāji nekomentētu infantiliem līdzīgus rakstus par pistolei līdzīgiem priekšmetiem, derētu šādus gadījumus aprakstīt profesionālāk un nepārprotamāki. Sabiedrībai līdzīgiem ļaudīm vajadzētu vispirms izskaidrot, kas faktiski ir " ierocim līdzīgs priekšmets " !! --------------------------------------------------------- -------------------------------------- Mani pilnīgi neinteresē, kas ir `ierocim līdzīgs priekšmets`. Pietiek ar to informāciju, kas ir dota. Ne tikai Amerikā, bet ikvienā normālā valstī policistam bija jāšauj.
Sniper'sEye
S
Vienību Alfa var aizsūtīt vienīgi no Rīgas. Jelgavā laikam tiešām nav daudz tādu, kam uzticēt tik bīstamas lietas.
heh
h
Pilna Jelgava ar tādiem cietumniekiem - reti kuram tur nav cietumsods bijis, bet tas tak nav un nevar būt attaisnojums lai nošautu cilvēku ;) Un vajag reāli novērtēt situāciju - ir cilvēki, kas sadzeras un taisa tādus brīnumus kurus nākamajā dienā neatceras... varu iedomāties kā tā Jelgavas policija lauzās iekšā un šāva nost - esmu dzīvojis Jelgavā un zinu ka policisti tur kā lopi uzvedas - dzer un nereti iedzer ar zekiem... maza pilsēta - visi viens otru pazīst :D Fui, domāju, ka pa tiem 10 gadiem, kamēr esmu prom, tur kaut kas ir mainījies...
paldies policistiem
p
beidzot sāk rīkoties adekvāti un par vienu urlu, kas apdraud citus cilvēkus ir mazāk. Policists, kas to izdarījis ir pelnījis pateicību. Agrāk vai vēlāk tas lopiņš kādu neaisargātu cilvēku būtu nožmiedzis un pēc tam cietumā nodokļu maksātāji viņu uzturētu.
aradhana
a
Protams, policijai nevajadzēja gaidīt, kamēr vīrietis kādu nožmiedz, un tikai tad iejaukties. Tomēr izklāstā ir ļoti daudz neskaidrību, pirmām kārtām jau - kāpēc netika šauts tā, lai noziedznieku neitralizētu, bet tai pat laikā neapdraudētu viņa dzīvību. Prasās vai nu pēc argumentētas atbildes uz šo jautajumu, vai arī pēc iekšlietu ministres demisijas.
Antons
A
Pilnīgi likumsakarīgs iznākums. Tikai sākumā sajukumu rada murmulējoši izteikumi par šaujamierocim līdzīgu priekšmetu, kaut gan patiesībā tā ir nelegāli glabāta bise - tātad ierocis. Mums, kā vienmēr, oficiālās amatpersonas staipa gumiju un murmulē - nesaucot lietas īstajos vārdos, līdz ar to rada pārpratumus un nepareizas interpretācijas mēdiju telpā. Nu nevajag taču nekādu profesoru konsīliju sasaukt, lai noteiktu, ka bise ir šaujamierocis un ka tas alkoholiķis draudējis sirmgalvei un vēlāk arī policistiem ar šaujamieroci.
anny
a
malači policisti, viena iepriecinoša ziņa beidzot. kārtīgi vīri! nevienam nav jāvazājas ar nelegālu šaujamo un kur nu vēl jādraud citiem. ja tu bez visa stroķa, kaut apzadzies mūc ar auto no policijas, jau jārēķinās, ka svina bitīte panāks. ja tavā mājā grib ienākt policisti un tu draudi šaut - nopelnīts bagātīgi! Paldies, ka tīrāks pagasts.
!
!
Aha, nu tagad viss skaidrs. Nav tur ko komentēt.
janka
j
izšaut visus agresīvos draudetājus
Sema
S
Lai iedotiem līdzīgie komentētāji nekomentētu infantiliem līdzīgus rakstus par pistolei līdzīgiem priekšmetiem, derētu šādus gadījumus aprakstīt profesionālāk un nepārprotamāki. Sabiedrībai līdzīgiem ļaudīm vajadzētu vispirms izskaidrot, kas faktiski ir " ierocim līdzīgs priekšmets " !!
Ak nu...
A
Humors ir, bet nav, kas satīra... :) Protams, ka bija jāšauj, nevis jāgaida, kad viena traka vārna izšaus pirmā. :)
Nelegāls tāpēc, ka alkoholiķim, pie tam agrāk sodītam alkoholiķim, nedrīkstētu būt ieroča nēsēšanas atļauja. Teorētiski protams, jo tad mums 2/3 mednieku kolektīvu būtu izretinātas.
morgenstern
m
Rex žetons par asprātību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas