Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ozols rāda Beitāna sūtītās īsziņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IncParaac
I
Atminēsimies - TV rādīja - vējš, sals - pie Ozola kantora rinda pāris dienas salst, lai pieteiktu projektus ... Nāk ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš no "Jaunā Laika" - ar ārā, rindā stāvošajiem, runāties. Ozols - aiz stiklotās sienas - smīkņā par rindu :"Sasapņojušies -Bezotkatņiki dumie ..." Rindā bij' pierakstu kārtība, bet līdzko Jaunā Laika ministrs prom - ierodas policija - izgrūsta rindu - "otkatņiki" tiek bez rindas. Policija: "Te jau ne-va-rē-ja sa-sa-prast! Burzma tā-āaada (?) ka stiklus vai - izspiedīs! Mēģinājām sakārtot ..." Par ārā, rindā salstošajiem, smīkņājošais Ozols - tā viņa būtības seja. Kampējkretino skandēja : "Mi-nis-tram ! Jā-at-kāp-jas!" ... Par mēģinājumu likvidēt "otkata" % - Jaunā Laika ministru atcēle. Naudas pumpīt's - no-zī-mī-gs! Teju Sončix ...
meļa fizionomija
m
Brilles ar 0.0 dioptrijām daiļrunīgas ...
Oma
O
Labi atceros, kā Ozola dēļ "krita" Kariņš. Tas bija tik negodīgi pret ļoti inteliģentu, varbūt ne tik apsviedīgu ministru, cilvēku. Kalvītis rēja kā suns un Ozols, glābdams savu oranžo ādu, sparīgi piebalsoja! Tas bija tik prasti un nožēlojami! Neradās cieņa pret šo cilvēku, tāpēc grūti noticēt viņa godīgumam arī šoreiz.
Ozol
O
Vieglas smiltis
Mārīte
M
Tas, kā šobrīd izrunājas Ozols, nav ne vīrieša, ne valsts iestādes vadītāja cienīgi!
umka
u
Ozols uzvedas kā bērns!
neko
n
neko īpašu neredzu tajās sms... cilvēks satraucies kaut ko raksta... bez tam tur nekas konkrēts nav minēts ne par naudu ne darījumiem, nekas... cilvēks vienkārši pauž savu sašutumu par notiekošo
eddy
e
Nakts čats! :D
jautrais
j
uz pieres rakstīts.. ņemu...
Uzmini manu mīklu
U
Kurš no viņiem lielāks kretīns?
diskobumba
d
šādas īsziņas lieliski iederas kā atbilde uz kukuļa pieprasīšanu un tam sekojošai projekta bremzēšanai un kaitniecībai!
petja
p
žēl zemzarīša, bet laikam kirdik zēnam
Kaža
K
Karoč, vāks Aerodium. Izskatās pēc bankrota vēl līdz Ziemassvētkiem. Žēl, olimpiādes atklāšana varēja būt labs tramplīns uz pasaules slavu un miljoniem. Bet, kā saka – perebor. Ja rokās 18, nevajag vēl kārti ņemt.
vip
v
Ja jau Beitans Ozolu uzrunā uz Tu tad viņiem ir daduz tuvākas attiecības nekā lietišķas biznesa attiecības, kādas varētu būt privātuzņēmējām ar valsts iestādes vadītaju!! Un ja nebūtu tuvas attiecības, tad nelieto sms kā saziņas līdzekli, bet gan oficiālas vēstules! Mūsu firma arī sadarbojās ar Ozola kantori, taču mūsu sarakste notika vēstuļu līmenī un neviens mums nedeva Ozola mobilo numuru lai viņam smsotu! Tā ka aizdomas par abu kungu pārāk 'intīmām attiecībām" un kukuļiem ir pamatotas.
vip
v
Ja jau Beitans Ozolu uzrunā uz Tu tad viņiem ir daduz tuvākas attiecības nekā lietišķas biznesa attiecības, kādas varētu būt privātuzņēmējām ar valsts iestādes vadītaju!! Un ja nebūtu tuvas attiecības, tad nelieto sms kā saziņas līdzekli, bet gan oficiālas vēstules! Mūsu firmai arī sadarbojās ar Ozola kantori, taču mūsu sarakste notika vēstuļu līmenī un neviens mums nedeva Ozola mobilo numuru lai viņam smsotu! Tā ka aizdomas par abu kungu pārāk 'intīmām attiecībām" un kukuļiem ir pamatotas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas