Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pabeidz darbu pie asas debates izraisījušā Latvijas valsts karoga likuma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vajag domāt....
v
Cars Pēteris,iebraucis paciemoties kaimiņu sādžā,gājis uz apartamentiem gar saliekušos bajāru rindu,kuru dirsās bija saspraustas degošas sveces.Lūk,tā ir cieņa!Vai mums nevajadzētu piekabināt ko šādu jaunajā karoga likumā?Teiksim,katrā pusē karogam saimnieks ar saimnieci.....
Nemesis
N
"otra savos sveetkos kas nav valsts sveetki vicina divgalvaino , vai nu uzkriitoši baažas virsuu ar Georga lentaam" - un kāds tam sakars ar Latvijas valsts karoga OBLIGĀTU izkarināšanu noteiktos datumos????? Vai soda naudas izrakstīšana 7 no rīta par vel neizkārtu karogu liks man mīlēt Latviju kā valsti vai cienīt Latvijas karogu?!?!?!?!?!?!?!?!????? Ja es tanī datumā neesmu Latvijā, tad es arī /objektĪvi/ nevaru izkarināt to karogu pie savas mājas. Ja atnāk činavnieks un proncipiāli izraksta soda kvīti par karoga neesamību, tad tas man ko: liks vairāk Latviju mīlēt, jebšu parādīs kārtējo Latvijas, kā valsts, sīkmanību,tipa, "mēs jūs piespiedīsim mīlēt Raini un Latviju..."
filozofs
f
starpiiba jau taada , ka pie mums jau katram savi sveetki un katram savs karogs , iznaak taa nesmuki , viena daļa svin valsts sveetkus ar karoga pacelšanu otra savos sveetkos kas nav valsts sveetki vicina divgalvaino , vai nu uzkriitoši baažas virsuu ar Georga lentaam, kautgan jaunie krievi diez vai zin kas taa taada .... taakaa patriotisms jundii no visaam puseem!
Rita Laima
R
Baigi žēl, ka ar likumu jāpiespiež latviešiem izkārt mūsu skaisto karogu zināmos datumos. Šeit ASV tādu likumu nav, bet ASV karogu privātpersonas izkar brīvprātīgi. Patriotismu ar varu nevar piespiest. Tam jānāk no sirds, brīvi un nepiespiesti. Paliek iespaids, ka šāda ideja Saeimas deputātiem radusies aptverot to, cik drāmatiski un biedējoši zudusi tautas ticība savai valdībai un valsts nākotnei! Nu, tad piespiedīsim mūs mīlēt!
Nemesis
N
saucās: atnāca viens pamuļķis un samaisīja mušas ar kotletēm...
Elizabete
E
"Emocionāli deputāts par valsts karoga izkāršanu pie privātmājām uzstājās Ingmārs Līdaka (ZZS)" Kādā valodā ir šis paraksts zem foto ? Vai I.Līdaks uzstājās pie privātmājām ? Un vai viņš ir Saeimas deputāts vai "deputāts par valsts karoga izkāršanu " ?? Jauna veida deputāti ??
MV
M
kur tu ko tādu Satversmē redzi? bet lēmums ir pilnīgi pareizs.vismaz kamēr LV pilna ar okupantiem, un tādiem "'skēles mazdēliemķas karogus met miskastē-tam ir jābūt obligāti un ar stingriem sodiem
LapuLapu
L
Murgs! Jebkura demokrātiskā valsti (atvainojiet, bet Kabanovam bija taisnība, salīdzinot Latviju ar Ziemeļkoreju) attieksme pret karogu ir katra indivīda (pilsoņa) privāta lieta. Mēs esam nevis 19.gs., bet 18.gs. apgaismotāju līmeņi!
@
@
Rīgas Dinamo - čekistu prieks, ir atdzīvināts, tagad tikai solīti pretī nekādai Latvijai - bez identitātes un karoga.
Bo
B
Un visu šo murgu spēj apturēt pat viens cilvēks, kas iesniegs prasību Satversmes tiesā vai arī apstrīdēs uzlikto sodu Strasburgas tiesā.
Bo
B
Banānu republika ar 19. gadsimta mentalitāti.
Stipris
S
Tas ir lēts teātris pirms vēlēšanām. Deputāti dzenoties pēc balsīm jūk prātā un rok kapu sev, tas ir visai Latvijai. Sēru dienas zaudē savu nozīmi.Tas ir nepareizi.Par sēru dienām ir jāpasludina Latvijas okupācijas dienu . Viss pārējais sākas no tā. Šodien ir jādomā nevis par lētu teātri bet par valsts pastāvēšanu. Prezidentālu republiku nekavējoties!
zvirbulēns
z
Privātām personām ar likumu nevar uzlikt pienākumu izkārt karogu, deputātiem jāstudē Satversme.
pedants
p
Paskatieties uz virsrakstu! Kā vispār var kaut ko tādu uzrakstīt?! ("Pabeidz darbu pie asu debašu izraisījušā Latvijas valsts karoga likuma")

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas