Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Pabriks: 8.maijs ir cieņas izrādīšana visiem kritušajiem karavīriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tenis
T
Nav ko māžoties. Ja godinam kritušos kareivjus un visus karā nonāvetos civiliedzīvotajus, tad VISUS vienā dienā un nevis katru pie saviem pieminekļiem,ļeniņekļiem un kapiem. Ta varētu būt kara sākšanas atceres diena, kurai sekoja nave un posts.
Vvtn
V
Pabrīķa kungam šito murgu vajadzēja publicēt pirms 16. marta!! Varbūt antifašisti būtu sapratyuši,ka latvieši tikai vēlas pieminēt kritušos......bet pie Pārdaugavas falla var līdzēt tikai MG 44 un lielos daudzumos un darba kārtībā!!!
negod
n
No sacītā aprasts: Izdzīvojis okupants tomēr neesot īsti labs, bet kritušu okupantu arī tomēr esot jāgodina. Tad vai par to, ka viņš kritis?
???
?
Tikai nedmuldi, Pabrik, Latvijai nekāds ļaunums netika novērsts, viss turpinājās - garus 50 gadus, ar atskaņām vēl tagad. Un mums nav ko priecāties, ka Rietumi priecājas - arī viņi ir līdzvainīgi, ka pieļāva WWII, izdabādami un piekāpdamies abiem agresoriem. ______________________________________________ G odātais, kāpēc Jūs Pabrika kungam "piesieniet" šādus tekstus? kaut kā rakstā nemanīju :)
ne par tēmu
n
Anekdote. Ušakova pīāristes grūpijas bija galīgi aptrakušas. Mēdijos bija izplatīta ziņa, ka Uškovs palicis vēl skaistāks! Tāds rakstiņš bija publicēts Viņš ir no prieka to pat savā Feisbukā nopublicējis. Tā kā tuklajam spilventiņam tagad taisa arī tādu mārketingu. To es par tēmu, ka Pabriks tomēr ir smuks, lai arī viņa uzskati man nevienmēr tuvi.
Ebenaizers Dorsets
E
Ribentrops pēc kara beigām tika ne vien vārdos nosodīts, bet arī notiesāts un pakārts.
nasca
n
Rietumu sabiedrotie, starp citu, II pasaules karu iesāka tāpēc, lai nosargātu Poliju no Ribentopa-Molotova paktā paredzēto pasākumu realizācijas. kara gaitā rietumvalstu mērķi mainījās un par Poliju (tāpat kā pārējo Austrumeiropu) visi jau sen bija aizmirsuši. kur tur ļaunuma novēršana? ----------------------------------------------- Kā rādās, tad visi vēsturnieki var iet pensijā un visi fakti norakstāmi, jo, lūk, kādam letiņam, lai spriestu par 2.pasaules karu, nemaz nevajag zināt ne kara cēloņus, ne sekas. Viņš ir svēti pārliecināts, ka 2.pasaules karu iesāka Rietumu sabiedrotie! Tas ir no tās sērijas par saules riņķošanu ap zemi.
misters
m
vai tu nezini atskiribu starp 'naciju' un 'valsts'. Nacija var eksiste bez valsts, un valsts biezi ietver vairakas nacijas.
Jūlis
J
Pabriks šo lietu izprot pareizi. Par datumiem nav jēga strīdēties, jo Krievija un Vācija atrodas dažādās laika joslās. Kad Krievijā uzzināja par Vācijas kapitulāciju, Maskavā jau bija plkst. 3 naktī un 9. datums.
demokratisks viedoklis
d
ja kads kautkur grib,lai atzime,vai par svin,bet Latvijas teritorija ne 8. ,ne 9. datums nav iemesls ne atzuimeshanai ne svinibam,jo zveribas tad tika veiktas pret musu tautu,un terors turpinas gadudesmintu garuma. tIKAI dekolonizacija un komunistu bandas tiesashana shai patalogijai daris galu. DDD
zaglers
z
Un uz Pabrika auto vieniem sāniem ir uzraksts ''Heil Hitler !'',bet uz otriem ''Za rodinu na Berlin !''
šimpanze
š
Yes, sir Pabriks, You are right !
Kā īsti?
K
Molotovs ir vismaz vārdos nosodīts, tagad kārta Ribentropam?
dore
d
Kāpēc jāgodina svešā zemē ielīduši kritušie slepkavas???
kurmītis(f o t o g r ā f s)
k
... 8.maijs ir cieņas izrādīšana visiem kritušajiem karavīriem ... bet kas tad ir 9.maijs pie Pārdaugavas Karātavu laukuma monstra? pēc piemiņas un cieņas izrādīšana neizskatās

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas