Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pabriks: ASV vai Lielbritānija ir sociāli taisnīgāk orientētas nekā Latvija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
heh
h
divkosis. Darbi nesakrīt ar vārdiem Pabrika kungs. Domājat citi to neredz... tapēc jums ir 1.6 %
zuze
z
ja jau iestājaties par kreisu politiku, tad kāda velna pēc esat gatavi konsolidēties ar JL un PS, bet nerunājat par konsolidāciju ar arodbiedrībām un socialdemokrātiem? Man liekas jūs spēlējat to pašu labējo spēli uzmetoties par kreisu politiķi.... Mālējiet te mūsu pamuļķai tautai acis ciet!
čelovek
č
Nu, nekādu Ameriku jau neatklāja: apmēram, kā `labāk būt bagātam un veselam, nekā nabagam un slimam`. Un kas ir `sociālāks`?! Man jau Pabriks patīk, bet dikti nu baltiem cimdiem darbojas, teorijas bārsta un kārsta, taisnība visiem viena un tādā garā...
liluu
l
Pabrika, kungs, ja vien Jūsu partija neatbalstiitu Turcijas uznjemshanu ES, es EP veeleeshanaas buutu balsojusi par Jūsu sarakstu. bet progresiivo nodokli es tomeer neatbalstu ja tas jaamaksaa no 800 ls, bet ja no 1500 -aiziet!!! Bet vai Juus kaads laidiis pie valdiishanas??? ja jūs neesat dzimis kaa haizivs???shaubos!!! ja nu vieniigi tauta dos savu mandaatu, bet liidz tam mees varam aiziet jau pa burbuli!!!
Spiegs
S
Pabrik, kad būsi pie varas, pūtīsi citā stabulītē. Bez tam mugurkauls arī tev t'āds īsti latvisks. Taču taisnība - KAD BEIDZOT SĀKSIES REĀLA REFORMA VALSTS PĀRVALDĒ UN PIETUVINĀTAJĀS INSTITŪCIJĀS!?
Politiskaa atbildiba
P
"ķerties klāt nodokļiem – kapitāla, dividenžu u. c. nodokļiem. Tādas lietas jāievieš. Tās ir visur – Igaunijā, Eiropā, Amerikā». Pilnigi pievienojos Pabrikam. Valdiba doma, ka tauta neredz vinu netaisnigo politku ! Ipaso labvelibas rezimu pret K&K utt. Redz visu redz un nems veraa nakotnee. Kaut gan vajadzetu jau sodien vinus aizmezt ar sudainu koku un dalu ielikt cietumaa!
aldis
a
Runa jau pareizi. Tikai, darbos kaut ka vardi nesaskan ar darbiem-visus sos ilgos gadus bija deputats un atbalstija latvija valdosas politmafijas intereses ari arzemes.
Clash
C
Kurš teica ka demokrātija ir lēta:) Ar elektronikas attīstību šādas lietas varētu efektīgi administrēt, bet mums pat vēlēsanas joprojām notiek ar biļeteniem :)
narkologs
n
Notiks tieši tādi paši, ja ne vēl niknāki strīdi par partiju finansēšanu, un par maz dabūjušie intensīvi sūdzēsies par "varas partiju piekopto zombifikāciju" utt. + papildus birokrātiskais slogs valsts aparātam, rēķinot, cik tad kurai partijai pienākas.
borcinsh
b
..."Ja Latvija ies Amerikas celu, tad ..." Jus, cien. Kungs, esat nemaz nav sliktakais fantaziers neka - Mr.Pabriks ! Tikai (!) USA KONSTITUCUJAI driiz bus 250 gadus !!! un ka es sapratu, Jus griibat to celu "atkartot" ? ...kaut kas vel sezh Jusu galvaa no padomju laikiem - " 5-gadus par 1,5......" Nu, bet par LIDZEKLIEM , es Jus, un "jusu draugu" Pabriku, jau neprasu... Laimiigu celu !
Fumis
F
Amerika ir taisnīgāka: 1) Tā ļauj strādāt un nopelnīt gudriem un čakliem cilvēkiem 2) Tā neatņem nopelnīto nodokļu veidā, bet cilvēkiem pašiem ir iespējas izvēlēties apdrošināšanu ar kuru var apmaksāt izcili labu medicīnu. 3) blēdīgam būt nav izdevīgi 4) slinkam un neizglītotam būt nav izdevīgi
lir lir
l
Amerika esot sociali taisnigak orienteta par Latviju - hmmm???? Protams, Amerika nodrosina kriminalnoziedznieku vajasanu un sodisanu daudz labak neka LR un ari nodoklus ir jamaksa tomer vairak un godgak, lai ari zemakus neka Eiropa. Bet sociali taisnigaka Amerika gan nav - es te dzivoju un zinu, ko man jamaksa un zinu, ka veselibas aprupe Amerika nav valsts nodrosinata katram cilvekam. Tomer mes maksajam nodoklus, bet saprotams, ka valsts par musu veselibu nerupejas, iznemot, ja Obama spes to beidzot mazliet mainit. Amerika sociala atbildiba ir 0 - viss ir atkarigs no pasiem cilvekiem, sabiedribas lidzcilvekiem ar vinu masveida labdaribu. Ja Latvija ies Amerikas celu, tad ludzu nesapnojiet, ka bus tada dzive ka "vecaja Eiropa" - ta nebus un sudzibas par to, ka pasiem ir jamaksa par savas veselibas aprupi maksajot nodoklus tomer valstij ir tikai sakums. Protams, seit ir citas izdevigas un sekmigas lietas, bet latviesiem ir skaidri jasaprot pa kadu celu talak velas iet un kas ir ieguvumi un zaudejumi katram izveletam celam. Ceru, ka Pabriks to saprot pirms cel galda politiskus argumentus.
ha
h
Ja, UK, ja sanjem liidz 9000 marcinjam gadaa, nav jamaksaa nodoklis vispar!!!
Lurike (Maija Deķe)
L
Pagaidi, ķērksi ziemā!
lija
l
Būtu nu paklusējis, lūzeris klasiskais.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas