Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pabriks: par VL! brīdinājām jau sen

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu
n
Pabrika kungs, Abrenes zīmogs paliks mūžu mūžos jums kā zīmogs uz pieres.. Abrene bija ļoti nopietns jautājums, ja esat politologs, tad jāsaprot pat pasaules līmenī, kaut arī neliels zemes pleķītis, tomēr tika ekstra negatīvs precedents.
lai vienmēr būtu saule
l
Fabriks var būt drošs. Urbanovičam būs gana spēka aizsargāt melnās jostas īpašnieku no viņa iztēlē uzburto neskaitāmo fašistu pulkiem.
remdens
r
Ar Pabrika izglītību tik nemākulīgi izgāzties šīrīta radio intervijā! Nevienas konsekventas atbildes uz intervētājas tiešajiem jaut;ājumiem.Puisim ir pilnīgi dažādas prasībaa pret sc un vl vienos un tajos pašos jautājumos. Divkosis.
aizdomas
a
Latvieši paši sevi iznīcinās. Tā rieties ! Ārprāccc!
Izdomāju!
I
Fabriķieši vienkārši nevarēja laist pie siles jaunos, kuri nav aprēķināmi. Vecos blēžus tēvzemiešus - jā, tos varētu. Ar tiem var sarunāt, bet no tiem vislatviešiem taču neko nevar zināt, izskatās, ka ir baigi lecīgie. Neturēs mutes ciet, neļaus kārtot rebes. Tātad - ārā!
Vodka
V
Fabriks ir sācis pūst SC stabulē! "Borja 25.10.2010, 20:49 nezin kāpēc savas tautas un valodas mīlestību Krievzemē sauc par patriotismu,bet Latvijā par nacionālismu!" Trāpīgs komentārs!
AD
A
"..."Ja vērtējam dažu VL! biedru uzvedību gan pēc teorētiskās literatūras..." Uzvedību - pēc "teorētiskās literatūras" ? Šis teiciens noteikti ir Pietuka Krustiņa balvas vērts!
Daina
D
Pabrika kungs,vai nezinat,ka baumu palaišana ir melnā maģija.Vai deputāts drīkst ar to nodarboties?
Villijs Brants
V
tas jau no såkuma bija skaidrs, ka pabriks un štokijs ir tālredzīgi iefiltrējušies vienotības rindās partorga šķēles uzdevumā!
es
e
Viņi laikam nepamanīja savu reklāmu un to, ka arī faktiski daudzi balsoja par Valdi lai nebūtu Urbanovičs. Tagad runā pilnīgi garām.
es
e
ja zinātu ka vienotība ir nevis Valdis, bet Pabriks un A.Š., toč būtu balsojusi par Visu Latvijai. nu ko, kārtējā mācība.
Bulšits!
B
"Tajā pašā laikā A.Pabriks uzskata, ka, ja SC šobrīd būtu jaunajā koalīcijā, tas mazinātu oligarhu ietekmi valdībā". .... Kas tad ir Kargins un sabiedrotie un visi pārejie krievu tautības miljonāri Latvijā kuru skaits dzudzreiz pārsniedz latviešu oligarhu skaitu?! Viņi tikai gaida savu brīdi un ir sen jau no aizkulisēm darbojušies. Beidzi muldēt un beidzi kult tukšus maldinošus salmus. Un šis Pabriks iedomājas, ka kāds viņam vēl tic!!! Fantazē vien, ka visiem viņa latviskiem klausītājiem ir jābūt ar pliku roku ņemamiem!
Valdis
V
Nekaisiet cūkām pērles... It īpaši ar palamu "Pabira"!
virzulis
v
Brīdināt jau brīdinājām, bet pirms vēlēšanām čukstus :)
lux
l
par "svešiem" varētu runāt saistībā ar kāda eksotiska etnosa klātbūtni. Piemēram, maoriem. Krievi vairs nav sveši tādā nozīmē, ka pa šiem gadiem lieliski viņi parādījuši savu patieso dabu kā okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušo pēcteči. Nerunāju par Krievijas krieviem. Visu cieņu! Īpaši progresīvajiem. Tie, kuri mīt Latvijā savā domāšanā no Krievijas progresīvajiem cilvēkiiem savā domāšanā atpalikuši par 30-40 un pat vairāk gadiem. Piemēram, tādās izpausmēs kā "ruki proč ot naših škol" u.c. Dikti jau nu godīgus un tolerantus Jūs te tos Kononova mazbērnus aprakstāt. īpaši amizanti izklausās tas par to, ka viņi maksā nodokļus. Kur tad ir Jūsu pēTĪjumi par viņu godīgumu un lojalitāti? Nav īpaši korekti apvainot citus,ka savos apgalvojumos neizmanto pētījumu datus, bet pats to lieliski darāt. Pieņemt jau var visu ko. Pieņemsim, ka kādu dienu es "pieņemu, ka krievi ir godīgi, lojāli un visādi citādi jauki ļaudis (neapšaubāmi, tādi ir, taču viņu ir tik maz, salīdzinājumā ar visu lielo skaitu), taču kaut vai tikai jau izejot no mājas neizbēgami sastopos ar viņu cūcību,(laikam vēl līdz šim nezina, kādam nolūkam domāta miskaste) rupjību, negodīgumu, kaut vai nemaksājot par pakalpojumu kaut vai nereģistrējot e-talonu., ko tik bieži nākas novērot, ja iznāk braukt ar sabiedrisko transportu. Vai neesat padomājis, kāpēc tieši 15. trolejbusa maršrutā ir visvairāk bezbiļetnieku. Kāpēc viscūcīgākās trepju telpas un lifti ir tieši mājās, kur pārsvarā krievi un tā bezgala...... Es piekrītu Dekartam tajā aspektā, ka galvenais secinājumu pamats ir tas, ko pats var pārbaudīt. Tad nu ikdienas pieredze attiecībā uz "mierīgi dzīvojošajiem, godīgajiem un lojālajiem krieviem" man ir pamats izdarīt pavisam citādus secinājumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas