Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pabriks: SC iesaiste valdībā - vienīgā iespēja saglabāt valstī stabilitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gribēt nav kaitīgi
g
Pēc tam kad Lolas darba devējs atteiksies no Lolas.
Jonass Klucis
J
Tāpēc ka neviens cits tavā vietā nodokļus nemaksās. Maksā tu par sevi, bet civi maksās par sevi. Bet tā kā iespējamas neplānotas vēlēšanas, tad dziesmiņas "deeeeeeeevalvāāāāāācijaaaaaaaaa" un "prrrrrrrooogggrrreeeeesssīīīīīvaaaaaaaaaaaaiiiiiiiis nooooodoookliiiiss" mēs vēl dzirdēsim daudz un bieži.
Lola
L
Kad Pabrika vadītā ministrija,atsaucoties uz premjera aicinājumu,atteiksies no parlamentārā sekretāra?
Jonass Klucis
J
Ja ir vēlēšanās piespiest vēl atlikušos aktīvos bēgt prom no šīs valstsm tad tā ir iespēja. Visos citos gadījumos tas ir lēts populisms un demagiģija.
Jonass Klucis
J
Rīt pirmdiena, tāpēc beidz gaudot un liecies gulēt, lai tu varētu ar svaigiem spēkiem ķerties pie darba un tev nebūtu jāgaudo, ka nevari pat maizi nopirkt. Par tām pasaules nodokļu likmēm, kur var apskatīt pilnu sarakstu par visām valstīm?
Una
U
Vienīgā iespēja saglabāt valstī stabilitāti ir ieviest mažoritāro vēlēšanu un progresīvo nodokļu sistēmu,atjaunot visu strādājošo un viņu ģimeņu locekļu obligāto veselības apdrošināšanu,samazināt līdz Beļģijas 10 ministrijām Latvijas četrpadsmit ministriju skaitu.
Tikai čiks?
T
Kāpēc "Sabiedrība citai politikai" klusē par pašas ierosināto progresīvo ienākuma nodokli?
Maize-luksusprece?
M
Kad SCP rosinās samazināt Latvijā,ņemot vērā strauji pieaugošās pārtikas produktu cenas, pasaulē otru augstāko PVN likmi pārtikai?
Nesaprotu
N
Un kā tad ar Saskaņas centra noslēgto līgumu ar kaimiņvalsts partiju?
Kur palika?
K
Kur palika Sabiedrības citai politikai ierosinātais progresīvais ienākuma nodoklis? Pēc vēlēšanām vairs nav vajadzīgs?
lasitaja
l
No Pabrika teiktaa izriet, ka SCP ir simpatijas un vareetu teikt gara radnieciiba ar SC. Taada ir arii alfabeetiski. Taatad biedri, atmetiet to P un pievienojieties SC veicinaat vienotiibu, jo shamiem ir tikai saskanja!
vai kāds
v
nevar reiz tam Pabrikam aiztaisīt mu? Vismaz iemācīt vispirms domāt, tad runāt?
jumors
j
Nu tas ir pareizi- vai kādam vēl nav skaidrs, ka jaunajā Saeimā Pabrikam vietas nav? Un, starp citu, Štokijam arī, godīgāk būtu pavairot SC latvisko spārnu, lai tiem lielāki panākumi, bet jēgas no viņiem tomēr nav.
nu ja
n
Jūsu tekstiņš ir melīga propaganda. Meli, SCP ir pret nacionālu valsti, viņi bija pret VL iesaistei pozīcijas blokā un viņi ir tie, kas multiplē melus par vienu skolu visiem kā Maskavas provokāciju. Man viņi šķiet tādi kosmopolitiskā tipa gļēvuļi, kas principiāli nevēlas redzēt SC šovinistisko un impērisko raksturu. Man ir ļoti slikts iespaids par viņiem, jo absolūti nekādu sociālu priekšlikumu no viņiem neredzēju.
monitors
m
Latvijā pagaidām vēl ir likumi un nevienu nesāks vajāt tāpēc ka viņš pieder pie komentētāja "monitors" ienīstas sociālas grupas vai nopelna vairāk nekā pēc komentētāja "monitors" domām cilvēks drīkst pelnīt. /// Cienījamais oponent! Es nevienu no oligarhiem neienīstu, jo man nav ne mazākā pamata. Lai pelna, cik atrod par vēlamu, tikai lai maksā nodokļus un nodokļu deklarācijā parāda nopelnīto. Ja to nevar, tad lai izcieš sodu pēc likuma. Tā kā dažam labam te ir problēmas zvērēt angļu tiesai, tad jau liekas, ka Latvijas tiesā ierosinātā lieta pret vienu no oligarhiem būs pamatota.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas