Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Pabriks: Segliņam nebūs brīvas rokas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaunietis
j
Pabrik, tev pašam arī nebūs brīvas rokas, it īpaši pēc tam, kad būs jāatdod nauda tiem, kas ir devuši un dos naudu SCP kampaņām.
lno
l
TP valde trešdien turpinās diskusiju par nākamo līderi _____________________ Kat kāda līdzība ar situāciju, kad bērni spēlē papu un mammu?
lno
l
Segliņam nebūs brīvas rokas... ...tad jau nebūs arī lielākā bauda...
vaņka rezanijs
v
Jau sen gaidām tevi, bratan! Vieta pie parašas kā vienmēr tavā rīcībā. Pahans vakar bija saniknots: kur mūsu hamburgas gailītis!!!?!!!
sekste
s
Visiem gudriem cilvēkiem tagad ir jāklusē par Mareka trūkumiem un jādzied urravas par viņa vienreizīgumu, neatkārtojamību un neaizstājamību. Tas būtu labākais taktiskais solis, ko viens gudrs un tālredzīgs cilvēks šobrīd varētu darīt. Bet pārējiem pēc pauzes pateiksim... šova turpinājums sekos!
x
x
kazhocinja meteejs un padkabluchnjiks ierunaajaas. seedi savaa saeimaa un gaidi EP veeleeshanas, varbuut Latvijai paveiksies, tevi ieveelees un tu te vairs nesmirdinaasi gaisu ar savaam gjeniaalajaam atzinjaam, bet atlikusho dziives posmu vareesi pavadiit kopaa ar dveeseles maasaam no eirobirokraatiem.
TV
T
Nevaru sdaprast kā var ienākt prātā Segliņam, kurš pārtiek no algas, uzlabot stāvokli KAMPĒJA partijā. Šī partija pašam KAMPĒJAM nav vajadzīgi, ja nu, lai novilktu laiku un panāktu visām blēdībām noilgumu. Ja tā, tad Segliņš ir īstajā vietā. Jaunības degsme šo partiju vēl var noturēt divus gadus un tad tā aizies vestures mēsleinē. Paliks pāri tikai KAMPĒJA mūžā paveiktais ,,darbs,, tautas labā.
valdis
v
TP līderu deficīts? Jo Segliņš tak nav ņemams nopietni. Tas droši ir TP māņu manevrs, kārtējais zoodārza gājiens. Bet, ja tiešām Segliņš, tad būsim liecinieki vēl straujākam norietam. Nu, lai jau!
Na īstais
N
Segliņš netiek galā ar policiju, kas nepamatoti soda pilsoņus, situācijas, kurās nav pārkāpuma, aiz matiem pievelkot un taisot par pārkāpumu. Savukārt situācijās, kurās ir reāli pārkāpumi, nav kas strādā, jo ar tiem ir grūtāk. Un tāds vēl grib būt partijas priekšsēdis.
k
k
Kāda tev tur daļa? Musini pensionārus, skaties, ko vēl bez Abrenes atdot krievijai, rūpējies, lai ēbreju kopienām kompensē nodarīto.
l'avocate
l
nu OK, šeit Pabrikam taisnība. Izteiciens - "zivs trūdē no galvas" uz TP neattiecas, šī partija ir politiskais līķis, un un galvas maiņa līķi neatdzīvinās.
Zekunde
Z
Ieliekot par TP priekšnieku Segliņu, mēs ieraudzīsim jampampiņu un pajoliņu cienīgu komēdiju. To ieraudzīs arī vēlētājs. Un Pabrikam no tā tikai pluss. Drīz pašvaldību vēlēsanas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Segliņa izredzes vadīt TP vairojot viņa degsme. TP valde trešdien turpinās diskusiju par nākamo līderi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas