Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Pabriks: Vienotībai jāpiekrīt iet koalīcijā ar SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tieši tā
t
Var just, kad Pabrika kungs domā valstiski !
FU
F
KANGARS. SAPUVIS IEKŠĒJI, BET TĒLO DIPLOM'ĀTU. PRETĪGS TIPIŅŠ. NEKAD NEBALSOŠU PAR ŠO.
Vārds
V
Atdeva Abreni, atdos visu Latviju! Nekāda pārsteigumu. Glancētais kundziņš vēlējās būt par ārlietu ministru, lai kā Višinskis skraidītu nodot Latviju, tāpat kā Abreni. Tāpēc arī koda Kristovskim, ka tas nacionāls.
U
U
Vai kāds ir redzējis, vai vēl labāk- lasījis, tos slavenos Zatlera reformu plānus??? Par ko tur ir runa?
V
V
Kā tad, ka redzējis, Krievijas karoga krāsas jau visu pasaka, tā tā reforma!
  • 1
  • 0
Vārds
V
Tak pilnīgi pietiek nolūrēties logo!
  • 1
  • 0
nazis
n
Par shito kangaru nav pat jeega runaat. Savu naidu pret Latvijas valsti tas nodeveejs jau paraadiija uzdaavinot Abreni Kievijai. Vienotiibai ar steigu jaatbriivojas no SCP, vinji izraks sev kapu aukleedamies ar visaadiem Pabrikiem un Shtokiem. Jo ZRP ir pieljaavis fataalu kljuudu no kuras ieguut var visi, it iipashi V tagad ir iespeejas uzpuleet savas spalvas.
Shit
S
Tāpēc arī Vienotība šķeļās, ka tajā paņēma tos smirdīgos TP pārbēdzējus Pabriķi, Štoku, un Ābiķi. Ar sūdainu mietu viņus vajadzētu padzīt no Saeimas!
fakts
f
... Aizsardzības ministrs jau nu zina, ko viņš runā - tātad, tāds ir arī NATO ieteiktais viedoklis. :) dumpinieku Parādnieku, pēc spec. sagatavošanas nosūtīt uz Krieviju. lai taisa revolūciju
mēs
m
Agrākos laikos nodevējiem nocirta galvas.
milics
m
Pabriks atdeva Krievijai Abreni, tagad pavēl Vienotība, ali atdod visu Latviju.Kas ir Pabriks? Jūda jeb Kangars?
SUURPERE
S
Pareizs lēmums.Ko mums tautai ir devis 1991. gada.Izzagta valsts,''Parex'' glābta ,tāpēc mums vajadzēja aizņemties,jo budžets bija tukšs.Kas to vidu izdarīja -mūsu latviešu bāleliņi,kuri bija tikuši pie varas.Nekurināsim naidu,jo miers baro,naids posta.Ļausim pastrādāt 3.gadus un tad vērtēsim Es domāju ,ka būs labāk.Tad jau redzēsim/
skujutaka
s
Artim vjadzētu ar steigu iestāties SC, cik ilgi tad var lauzties....
nnn2
n
nesaprotu kapec Vienotiba janem kolicija un jadod tai premjera kresls,apvieniba ,kas velesanas ieguva 3 vietu-- valdibu jaitaisa ZRP+SC+ZZS +valstiski domajusajiem no Vienotibas,kas gatavi stradat ar SC... premjeram j'anak no SC vai ZRP.. varu iedomaties k'ads b'us darbs valdiba ,ja premjers un bus jenotens,vins tak visu bremzes ja nebus taa ka vins grib,to jau pieradija si kolicija ar ZZS,vini tak nestradaa tautas labaa,bet Latvijas isto saimnieku-skandinavu valts intereses
nnn2
n
ja jau valsts ir bagata un gatava nakamruden atkal izsviest 4miljonus arkartas velesanas,nenemot SC valdiba tad uz prieksu....un sis arkartas velesanas notika tapec,ka Vienotiba spelejas ar Latviju un SC nepanema valdiba
  • 2
  • 2
selga
s
Es arī domāju,ka Dombrovskim ar doktora grādu nav ko līst valdībā,kuru taisās vadīt traktoristi un kgb nagu maucēji,ebreju kapu apgānītāji un karogā puņķi šņaucēji,pēc pusgada ,kad nebūs vairs par ko algas un pensijas maksāt ,varēs uz ceļiem lūgties.
  • 4
  • 1
Nav jāpiekrīt
N
Tie divi tukšpirži turpinās zīmēties kameru priekšā, bet Dombrovskis strādās par visiem??!! Vai tas būtu godīgi? Domāju ka nē.
Kur tavs dumrovskis strādāja?
K
Ak, jā miljardus nolaupīja nabagiem , lai to visu atdotu bagātajiem. La(p)s strādnieciņš!
  • 2
  • 1
Rudzutaka
R
Pabriks sāka karjeru Tautas partijā, tad Jaunajā laikā, tad izbalsotā Štokenberga partijā, līdz Vienotai Krievijai vēl tāls ceļš ejams.
žuks
ž
Vienotība būtu pilnīgi idiņi, ja parakstītos uz šādu koalīciju, kurā viņiem būs premjērs, bet visus lēmumus pieņems SC un ZRP. Ja Pabriks to nesaprot, tad viņam politikā nav ko darīt. Jāsāk meklēt darbs citā jomā.
Patika
P
vetis 2011.10.01 09:29 Dosim SC un ZRP pastrādāt tos 3 gadus. Bija iespēja nacionālistiem pagājušos 20 gadus kaut ko dot Latvijai.Ko viņi ar savu naida kurināšanu panāca? Aizklapēja Ventspils naftas vadu. Palielinātas cenas uz gāzi,benzīnu. Tauta apzagta tā, kā mēra un kara gados. Vairāk kā 250 000 darba spējīgāko ir emigrējuši.Oligarhi un viņu rokas puiši dzīvo mierīgi ar saviem sazagtajiem miljoniem. Pa trīs gadiem nevarēs sazagt vairāk, kā par 20 naida,posta un zagļu triumfa gadiem. Pēc trīs gadiem mums bēs iespēja vēlreiz nobalsot Joks>vetis 2011.10.01 09:38 Joks jau tāds, ka aizdevēju kungi labi zin, ka rietumi šobrīd pliki kā baznīcas žurkas, tāpēc vienīgā nauda vēl ir austrumos (ne tikai Krievijā, bet to var dabūt tikai caur Krieviju), tāpēc bez austrumu politikas aizdevēji naudiņu atpakaļ nedabūs (ja nu tikai dumrovska vecās futbolenes varēs pārdot), tāpēc Zaplerītim jau pavasarī pateica, ka jādraudzējas ar austrumiem, lai piķis nāktu, taču jenotu rižene ar dumrovski Zaplerīti bekās aizsūtīja. Bet tagad pēc atgriešanās no aidīķa kungiem pat jaunais Prezidents ir cieti pateicis, ka šeit riženes jenotu spēlītes cauri neies. Rižajai obloms, jenotu biedrīši. Bet nacionāļi , lai strādā opozīcijā, jo tas puikām nāks tikai par labu un tam parācniekam būs veselīgi savus parādus pašam atdot nevis mums izlīdzēt.
  • 1
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas